- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.041
Yok kuzum ya gene geldi kirmizi kartselaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok çok çok çok özledimmm nasıl özledim bir bilseniz... bir süre daha özliyecem ama,
öncelikle
Akmerim canım bacım ciğerim canparem... Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin kızına.. hoşgeldi minik prensesimiz
sonra sıraya diziyorum listeye göre
bir mucizee bol bol yumişlerin olsun inşallah
Hemsirecik aşkoşummmmmmmmmmmm ne edionnnnnnnnn
ozge_gorkem cancağzım varmı gelişme
T Tesla58 cnm nasıl gidiyor gebelik
Sirinca hala gelmemişsin
lego bebeğim çılgın profilli hatunum seviliyorsun
Ulkumyvz hatunum sende bnim gibi kayıplardasın
Matmazella dualarımdasın iyi haberlerle
Htceyldrm
olive_bluto
Paresilaaa
dayler dayler dönüşün süper olmuş kuzum.. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardan
Miss Bride kızzzzzzzzzz bebek nasıl
T Tamam en miniğimiz nasılsın
anonimbirbayan yavrun olunca sende kaybolmuşsun bebek gelince düşünemiyorum
MNbeyaz koyuyorum gerisini sen anla
U Uzaygemisi35 araştırmacı gazeteci yazarım nasılsın
M Melegim96 inşallah iyisinidir
cukulatam çikommmmmmmmmm senin etkietlerinide senide severimmmmmmmmmm.. canımsın cokcana seviyorum bende özledim
z e y n o m bebeiş iyimi cnm
Kedilervekitaplar senden böyle atak bekliyordum gözün aydın
hoşgeldin canım bu topik sensiz rengini kaybetmiştiselaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok çok çok çok özledimmm nasıl özledim bir bilseniz... bir süre daha özliyecem ama,
öncelikle
Akmerim canım bacım ciğerim canparem... Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin kızına.. hoşgeldi minik prensesimiz
Sirinca hala gelmemişsin
Htceyldrm
olive_bluto
Paresilaaa
dayler dayler dönüşün süper olmuş kuzum.. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardan
cukulatam çikommmmmmmmmm senin etkietlerinide senide severimmmmmmmmmm.. canımsın cokcana seviyorum bende özledim
Sonunda geldiiiiiiiiin, künefelerin boynu bükük kaldı valla, nerdesin sen ya? Bu kadar bekletilir mi burası?Bal0ncuk diye diye kuruduk burda?!
kıyamam sana.. o kırmızılarında sonu gelecekYok kuzum ya gene geldi kirmizi kartcaksir suyuyla keciboynuzunu denicem bu ay
canım sensizde öyleydi... senide özlemiştik nasılsınhoşgeldin canım bu topik sensiz rengini kaybetmişti
kanama bu sene gebelikte moda sanırımBebek geldi geleli hastaneden pek çıkamadım be kuzum, dışardan manzara hoş da, kanamasıydı, düşük tehlikesiydi derken çok şükür 3 ay bitti ama hala devam ediyo bazı durumlar. Hamilelik eğlenceli bi olay sanıyodum ben.Bal0ncuk
napiyim canım aynı değişen bir şey yok 7. ayımız oldu hala bekliyoruz bakalım sen nasılsın ne var ne yokkbebiş künefe diye doğacak kız
kıyamam sana.. o kırmızılarında sonu gelecek
çakşırı dikkatli kullan lütfen netten zararlarıda oku kuzum
canım sensizde öyleydi... senide özlemiştik nasılsın
olur Allah2ın izniyle kuzum doktorlar 1 yıla kadar normal diyorlarnapiyim canım aynı değişen bir şey yok 7. ayımız oldu hala bekliyoruz bakalım sen nasılsın ne var ne yokk
Her modaya da uyuyorum, daha dün doktordaydım. Ben de sanıyorum ki minnoş minnoş çikolata yicem, herkes beni şımartcak, akşama kadar yatcam, instaya story atıcam.kanama bu sene gebelikte moda sanırım
instagram gebeleri onlar bebeğimHer modaya da uyuyorum, daha dün doktordaydım. Ben de sanıyorum ki minnoş minnoş çikolata yicem, herkes beni şımartcak, akşama kadar yatcam, instaya story atıcam.
Kuzuuu nerelerdesin sen ya her gün girdim baktım sayfana bir şey yazmış mısın diyeeselaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öncelikle
Sirinca hala gelmemişsin
Htceyldrm
olive_bluto
Paresilaaa
Reflüden günde 6 saat uyursam şükrediyorum.instagram gebeleri onlar bebeğim
klomen macerası başlamışKuzuuu nerelerdesin sen ya her gün girdim baktım sayfana bir şey yazmış mısın diyeehayırdır inşallah bu ortadan kayboluşun? Özledik valla bir de neden daha da özleyecekmişiz yaa
Kuzum ben ilk klomenimi kullandım rahim filmi sonrası. Dün de çatlatma iğnemi vurdum. Çarşamba cuma Pazar özel günleriniz dedi doktorum bakalım neler olacakhayırlısı neyse o olsun artık. Sen ne alemdesin nerelere kayboldun bu kadar süre iyidir inşallah her şey yolundadır canım
cinsiyet bellimi?Reflüden günde 6 saat uyursam şükrediyorum.Ailelere 12. haftaya gelene kadar söylemedik ne olur ne olmaz diye. Dedim bari ilgi gösterirler ama kimse tınlamadı. İnsanlık ölmüş bee !
Sen neler yaptın bakalım?
Kıza benziyor dedi dün ama net birşey yok daha 12. hafta yeni bitti. Bir dahakine kesinlik kazanır inşallah.cinsiyet bellimi?
sağlıkla kucağına al cnm inşallahKıza benziyor dedi dün ama net birşey yok daha 12. hafta yeni bitti. Bir dahakine kesinlik kazanır inşallah.
Okudum kuzum benim gibi pko olan kadin varmis o kullanmis 14 gun adetten sonraydi sanirim kullandiginin 12.gunu hamile kalmis ki onunki yumurtalar catlamiyomus adeti bi olup bazen aylarca olmuyomus acaba benimki de mi oyle diyorum sonradan adet oluyorum diyorum kafam karisik 1.5 aydir o yuzden de giremedim fazlabebiş künefe diye doğacak kız
kıyamam sana.. o kırmızılarında sonu gelecek
çakşırı dikkatli kullan lütfen netten zararlarıda oku kuzum
canım sensizde öyleydi... senide özlemiştik nasılsın
Sorma canım sormaklomen macerası başlamış
büyük oynuyorsun araştırmacımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?