Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah olur senin kuzum
Sivilce çıkmadı ama diğer tüm regl belirtilerim var tatlım o yüzden ümidim yok
Zaten folik asidi falan da bıraktım
Ahahahha tam bunu atıyodum bende hahahahahha
Eki Görüntüle 2785643
Kalp kalbe karşıymış canım
İnşallah bu ay olmustur kuzu bız de denemelere başlıycaz bu ay bakalım korku endişe hepsı bır arada
İnşallah canım...
Kötü tecrübeler üzerimize kara bulut gibi kaplıyor... Ama sen ve eşin üstesinden geleceksiniz inşallah ilk denemede olacak bekletmeyecek kuzun

Olsun martta hamileyiz totemim var benim Martta geliyo bebeler

İnşallah canım benım inşallah Rabbım büyük hıc bırımızı bekletmesın Rabbım sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun hepimizi

Tam kişiye yazmışım demek

Cansın

Hiç biter mi evlat 60 yaşında dahi olsa hep bir telaş olur derler
Amin canım amin inşallah kuzum
Bizlerde güzel haberler veririz
Aynen oyle kuzummmm
Bu arada ben erken regl oldum, bitti de yenisini bekliyorum bile 5 mart yenisi cnm
Canimmmmmm, kuzummmmmmmm, cok ozledim cooookkkk. Geldim tabiii yaaaaaaa bensiz olmaz deyollaaa bi daha gitme sen de

Kuzum bir kaç kere yazdım baktım kimseden ses seda yok yazmadım artık bende bu arada bir gelişme yok hala 2 kişiyiz

Selam kızlar nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir

İnşallah bu ay olmustur kuzu bız de denemelere başlıycaz bu ay bakalım korku endişe hepsı bır arada
Canım hayırdır en son ben buralardeyken sen gebeydin, bir sorun mu oldu
Paresilaaa cım benim yeni bat 9 mart. 6. ayda da olmadı neredeyse 9 aydır folik asit kullanıyordum artık ben de bıraktım açıkçası seni çok iyi anlıyorum o yüzden

Kaybettim maalesef

Yaş 20
4 aylık evliyim
İlk Bebek
Uygulama ile takip ediyorum
Yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası tamamıyla
Henüz öğrenemedim
Sat 27 Ocak bata 5 gün var hayırlı haberler alacağım inşallah
Paresilaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…