- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.181
Caniiiimİnşallah inşallah bende çok istiyorum herhangi bir belirtim de yok sadece reglime iki hafta kala göğüs hassiyetim başladı çok sabırsızım test yapmak için kaset test için daha erken diyorlar olsa da pozitif sonuç vermezmiş Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlı evlat versin inşallah dualarınızı eksik etmeyinParesilaaa
İyi akşamlarİyi akşamlar kızlar
İyiyiiim sen nasılsın canimSelam kizlar nasılsınız
Iyiyim bende evde karantina devamİyiyiiim sen nasılsın canim
Aynı durumdayız pazar temizligine başlayacağım bende bugün ve dün olmak üzere iki tane test yaptım ikisi de hayal meyal çok çok silik çıktı bata 3 gün var gebe olma ihtimalim var mıdırIyiyim bende evde karantina devam
Iyiyim bende evde karantina devam
Cok karanlik cikmis canim goremiyorumEki Görüntüle 2787467 dun ve bugunki testler gebeli var mıdır
Canım ışıkta belli olmuyor pekCok karanlik cikmis canim goremiyorum
Olabilir canim yarin kan ver saglik ocaginda için rahat ederEki Görüntüle 2787467 dun ve bugunki testler gebeli var mıdır
Çizgi gördün müOlabilir canim yarin kan ver saglik ocaginda için rahat eder
Keyfim yok pariskom yaNerelerdesin
Yani hafif var gibiÇizgi gördün mü
Yani hafif cizgi var ama ben guvenmiyorum pek bu testlere en iyisi kan testi
Bata 3 gün var pazartesi kan versem çıkar mı?Yani hafif cizgi var ama ben guvenmiyorum pek bu testlere en iyisi kan testi
Idrar testinde cizgi cikiyorsa kanda tabiki cikar once kanda yukseliyor degerlerinBata 3 gün var pazartesi kan versem çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?