- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.161
geçmiş olsun canım yaBebeğimi kaybettim düşük yaptım
Bizi bizden başka kimse anlayamaz canımSelam kızlar nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir
Canım hayırdır en son ben buralardeyken sen gebeydin, bir sorun mu oldu
Paresilaaa cım benim yeni bat 9 mart. 6. ayda da olmadı neredeyse 9 aydır folik asit kullanıyordum artık ben de bıraktım açıkçası seni çok iyi anlıyorum o yüzden
İnşallah gönlüne göre olurYaş 20
4 aylık evliyim
İlk Bebek
Uygulama ile takip ediyorum
Yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası tamamıyla
Henüz öğrenemedim
Sat 27 Ocak bata 5 gün var hayırlı haberler alacağım inşallah
Paresilaaa
İnşallah inşallah bende çok istiyorum herhangi bir belirtim de yok sadece reglime iki hafta kala göğüs hassiyetim başladı çok sabırsızım test yapmak için kaset test için daha erken diyorlar olsa da pozitif sonuç vermezmiş Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlı evlat versin inşallah dualarınızı eksik etmeyinBizi bizden başka kimse anlayamaz canım
İnşallah gönlüne göre olur
Geldiğin gibi güzel haber verirsin
2 ay oldu canım nedenı yokmuş doğum gıbı oldu önce suyum geldı sonra bebek işte öylegeçmiş olsun canım yaneden oldu ne zaman oldu yaa
canımmm2 ay oldu canım nedenı yokmuş doğum gıbı oldu önce suyum geldı sonra bebek işte öyle
Çok şükür iyiyim bendeİyiyim sen nasılsınOmur-un Hatunu
O zaman sana ufacık bir soru sorayım bata 4 gün var bugün dayanamayıp kaset test yaptım testin üstünde hayal meyal ufacık belli olan incecik bı çizgi var ben mi yanlis görüyorum yoksa gerçekten var mı bilemedim bir bakar mısın sen de 13. Dakikada belli oldu yine de emin olmak istiyorumÇok şükür iyiyim bende
Çok şükür iyiyim bende
Canım inşallah vardır.O zaman sana ufacık bir soru sorayım bata 4 gün var bugün dayanamayıp kaset test yaptım testin üstünde hayal meyal ufacık belli olan incecik bı çizgi var ben mi yanlis görüyorum yoksa gerçekten var mı bilemedim bir bakar mısın sen de 13. Dakikada belli oldu yine de emin olmak istiyorum( yakınlaştırıp dikkatlice bakmanı öneririm )
Eki Görüntüle 2786843
Canım inşallah vardır.
Ben göremedim açıkcası ve benim erken testlerde biraz yorumlarım yanıltıyor
ben 2 gün kala öğrenmiştim istersen bekle 1 2 gün daha yada sabırsız isen kan ile tescillet.
çok çok silik gibi bişi var gibi ama kuruma çizgisi olabilir mi.
13. Dakikada belli olmaya başladı 20. Dakikada bu şekilde kaldı daha önce yapmış olduğum testlerde henüz kuruma çizgisi hiç görmedim su damlattim ayrıca az önce ama o belirgin olan çizgi dağılmadı o şekilde duruyor yaptığım test ise 5-20 dk arası sonuç verir yazıyor ama gördün sende dimi benim gördüğümüçok çok silik gibi bişi var gibi ama kuruma çizgisi olabilir mi.
çok umutlu birşey söyleyip senide umutlandırmak istemiyorum.
evet tatlım hafif çok çok silik gördüm.13. Dakikada belli olmaya başladı 20. Dakikada bu şekilde kaldı daha önce yapmış olduğum testlerde henüz kuruma çizgisi hiç görmedim su damlattim ayrıca az önce ama o belirgin olan çizgi dağılmadı o şekilde duruyor yaptığım test ise 5-20 dk arası sonuç verir yazıyor ama gördün sende dimi benim gördüğümüOmur-un Hatunu
Dua edin olur mu çok istiyorum bir evladimin olmasını Allah'ım hayırlısıyla nasip etsinevet tatlım hafif çok çok silik gördüm.
İnşallah bebeğin seninledir.
Hayırlısı ile isteyen tüm herkese nasip etsin Rabbim.Dua edin olur mu çok istiyorum bir evladimin olmasını Allah'ım hayırlısıyla nasip etsinOmur-un Hatunu
Daha yeniHayırlısı ile isteyen tüm herkese nasip etsin Rabbim.
Ne zamandır istiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?