Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizi bizden başka kimse anlayamaz canım
İnşallah gönlüne göre olur
Geldiğin gibi güzel haber verirsin

Bizi bizden başka kimse anlayamaz canım

İnşallah gönlüne göre olur
Geldiğin gibi güzel haber verirsin
İnşallah inşallah bende çok istiyorum herhangi bir belirtim de yok sadece reglime iki hafta kala göğüs hassiyetim başladı çok sabırsızım test yapmak için kaset test için daha erken diyorlar olsa da pozitif sonuç vermezmiş Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlı evlat versin inşallah dualarınızı eksik etmeyin Paresilaaa

Çok şükür iyiyim bende
O zaman sana ufacık bir soru sorayım bata 4 gün var bugün dayanamayıp kaset test yaptım testin üstünde hayal meyal ufacık belli olan incecik bı çizgi var ben mi yanlis görüyorum yoksa gerçekten var mı bilemedim bir bakar mısın sen de 13. Dakikada belli oldu yine de emin olmak istiyorum ( yakınlaştırıp dikkatlice bakmanı öneririm )
Çok şükür iyiyim bende

Canım inşallah vardır.
Ben göremedim açıkcası ve benim erken testlerde biraz yorumlarım yanıltıyor
ben 2 gün kala öğrenmiştim istersen bekle 1 2 gün daha yada sabırsız isen kan ile tescillet.

çok çok silik gibi bişi var gibi ama kuruma çizgisi olabilir mi.
çok umutlu birşey söyleyip senide umutlandırmak istemiyorum.
13. Dakikada belli olmaya başladı 20. Dakikada bu şekilde kaldı daha önce yapmış olduğum testlerde henüz kuruma çizgisi hiç görmedim su damlattim ayrıca az önce ama o belirgin olan çizgi dağılmadı o şekilde duruyor yaptığım test ise 5-20 dk arası sonuç verir yazıyor ama gördün sende dimi benim gördüğümü Omur-un Hatunu

evet tatlım hafif çok çok silik gördüm.
İnşallah bebeğin seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…