- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.201
Yarın sabah rotamız kan testine o zaman dua edinIdrar testinde cizgi cikiyorsa kanda tabiki cikar once kanda yukseliyor degerlerin
Insallah canimYarın sabah rotamız kan testine o zaman dua edinminiğim benimle olsun
Bugün benim de yokKeyfim yok pariskom ya
Yani hafif var gibi
Canım silik çizgi görüyorum ama yarın ilk işin kan testi olsun
Sağdan soldan gebelik haberi alip duruyorum canim sıkılıyor öyleBugün benim de yok
Kırmızı kartı yedim
Hayırdır senin neden yok
İnşallah vardır
Yan dairemdekilerle aynı zamanlarda evlendik ki şans ya aynı yerde de çalışıyoruzSağdan soldan gebelik haberi alip duruyorum canim sıkılıyor öyle
Artik bende neden diye sormaya basladim beklemekten bıktım usandım herkes nasıl bu kadar dogurgan anlamiyorum ya arkadasimin 2. Cocugu yasina girecek ben daha 1. Ye gebe kalamadimYan dairemdekilerle aynı zamanlarda evlendik ki şans ya aynı yerde de çalışıyoruz
Bugün çok fazla afedersin öğürme sesi geldi... Aklıma ilk gelen hamile olduğu... Aradan bir saat geçmedi kırmızı kartı yedim. Dedim Allahım ya neden neden bu kadar çok isterken neden
O yüzden sıkma canını diyemiyorum...
Sabır diyorum ama patlıyor insanArtik bende neden diye sormaya basladim beklemekten bıktım usandım herkes nasıl bu kadar dogurgan anlamiyorum ya arkadasimin 2. Cocugu yasina girecek ben daha 1. Ye gebe kalamadim
Amin canım Allah razı olsunCok yurekden diliyorum rabbim en kisa zmanda insallah saglikli hayirli bir evlat nasip etsin hepinize kizlar inanin buntopige yazmasamda herbiriniz aklimdasiniz hepinize cok dua ediyorum
Ne eksik ne fazla ayni şeyleri düşünüyoruz hepsine ornek var benim çevremde de hic bir sebebim yok olmamasi icin ama yok iste olmuyorSabır diyorum ama patlıyor insan
Sigara diyorum doğurganlığı azaltır... Ya nerdeyse doğururken sigara içecek derecede çok içen birini tanıyorum... Sağlıklı beslenmek gerek diyorum... Para biriktirmek için öğlenleri sadece börek yiyerek hamile kalıp doğuran tanıyorum...
Sonunda diyorum ki demek ki ben anneliği haketmiyorum
Neyse ben daha fazla konuşmayım daha da bozmayım moralini
Sıkıldım bulut ya bekle bekle gercekten bunaldimParesilaaa Hemsirecik galiba bizim için zamanı değil.Ne zaman gelicek bilmem Benim de canımı sıkan şey gebe olanlar değil de görgüsüz gibi davrananlar.Sanki 10 çocuk doğurmuş gibi bilmiş olanlar var dünyada tek ana onlarmış gibi davrananlar kendime DusunceBulutu sen umarım böyle olmazsın diyorum
çok haklısın sıkılmakta arada bana da geliyor o sıkıntı.bizde de her şey normal. neden böyle oluyor anlamadım. belki de beklememeyiz ne bileyimSıkıldım bulut ya bekle bekle gercekten bunaldimonlarin gebe olmasi degil de herseye ragmen onlarin olup benim olamamam canimi sıkıyor sigara yok alkol yok kilo yok her tahlil normal ama sonuc negatif
aşk dizileri kafamı bayağı dağıtıyor tavsiye ederimSıkıldım bulut ya bekle bekle gercekten bunaldimonlarin gebe olmasi degil de herseye ragmen onlarin olup benim olamamam canimi sıkıyor sigara yok alkol yok kilo yok her tahlil normal ama sonuc negatif
Allah ferahlik versin hepimize cok zor gercekten boyle bekleyip durmakçok haklısın sıkılmakta arada bana da geliyor o sıkıntı.bizde de her şey normal. neden böyle oluyor anlamadım. belki de beklememeyiz ne bileyimher şey geçecek diyorum kendime. ne üzüntüler geçti gitti bunlar da geçecek sen de sıkma canını
Bizde korku dizileri izliyoruz ya ask sarmiyoraşk dizileri kafamı bayağı dağıtıyor tavsiye ederim
Amin aminAllah ferahlik versin hepimize cok zor gercekten boyle bekleyip durmak
hadi yaBizde korku dizileri izliyoruz ya ask sarmiyor
Ruhlar bölgesiAmin aminher ay duygusal dönemimiz oluyor çok kafaya takıyoruz kadın olmak ne zor iş.
hadi yavvalla ben de çok severim korku ama eşim tırstığı için izleyemiyoruz o aksiyoncu izlemediğim korku yoktur favorim korku seansı
İnşallah vardır test yapacağım yarınBugün benim de yok
Kırmızı kartı yedim
Hayırdır senin neden yok
İnşallah vardır
Öyle diyecez canım daha vakti saati gelmemiş diyeceğizParesilaaa Hemsirecik galiba bizim için zamanı değil.Ne zaman gelicek bilmem Benim de canımı sıkan şey gebe olanlar değil de görgüsüz gibi davrananlar.Sanki 10 çocuk doğurmuş gibi bilmiş olanlar var dünyada tek ana onlarmış gibi davrananlar kendime DusunceBulutu sen umarım böyle olmazsın diyorum
Bu saat makarna yaptımNe eksik ne fazla ayni şeyleri düşünüyoruz hepsine ornek var benim çevremde de hic bir sebebim yok olmamasi icin ama yok iste olmuyor
Polisiye izliyorum bende belki heyecan kafamı dağıtır diyeaşk dizileri kafamı bayağı dağıtıyor tavsiye ederim
İnşallah canım yarın güzel haberlerle gelirsinİnşallah vardır test yapacağım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?