Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzme canını olur mu
Öbür ay tüm gücünle denersin
Canım inanamadigim şey 4 5 tane test yaptım hepsinde silik te olsa ikinci çizgiyi gördüm kanda 1.20 çıkmasına çok şaşırdım bata 2 gün var acaba böyle olup adet gecikmesinden sonra hamileliğini öğrenen var mıdır bilmiyorum yaptığım bütün testler mi yanlışti hepsini de farklı farklı markalarla yaptım

Acaba kuruma çizgisi falan mıydı ki
Bir de bat günü yaparsın olmazsa
Bir yıldır deniyoruz olmuyor artık regl 5 gün geçmeden yapmıyorum test
Darısı basimiza pariskom
Aminnnnnn canımın içi aminnnn

Hepimiz öyleyiz cok yıprandık maalesef
Gerçekten öyle o kadar yoruldum ki Rabbm yardımcımız olsun.

Dün bir arkadaşm bi Çocuğu var ve hamile. Zorluğundan yakındı ve gülerek konusuyıruz tabi bende çocuk zor yaa napam valla bide ikinci yaptın dedm ki oda gülerek şikayet ediyodu ciddi olsaydı böyle şaka yapmazdım. Aramızda bu tür şeulern lafı olmaz ki bu hassasiyet olan bi durum değil bilmiyorm da kızabilirdi bana ama.
Dediği şey şu oldu
Sende çocuk diye dertlere düşme o zaman.
Madem zorluğunu biliyosun ne diye çocuk diye dertlere düşüuosun o zaman dedi ki ben hamiledir diye alttsn almaya çalıştım yine de. Bana dedi ki merak etme hamile olmasam da aynı tepki yi görürdün.
Ve bu kız benim hassasiyetimi en çok bilenelrden belki. Yazıklar olsun dedm kendi kendime. Öyle artık kimsenin yanında bebek bşle demek istemşyorum

Bende kimseye bahsetmek istemiyorum herkes hamile ve bana aciyorlar biktim usandim artik

Canım 5 dakikadan sonrakileri ciddiye alma. hem de gecikmeden yapma derim. ben ve bir çok arkadaş bu yüzden hüsrana uğradık akıllandık

Canım 5 dakikadan sonrakileri ciddiye alma. hem de gecikmeden yapma derim. ben ve bir çok arkadaş bu yüzden hüsrana uğradık akıllandık
Canım 5 dk icinde çıkan silik çizgiyi de gördüm 20 dk da sonuç veren testlerde 12 13. Dakikada çıkan çizgiyi de ama maalesef üzülen ben oldum yine eşim artık test yapma kendini üzüyorsun sadece dedi artık 10 gün gecikmem bile olsa test yapmıcam

Burdayim kuzum sizi sevmezmiyiz tabi ki cokkkk seviyoruz
istanbuldaydim daha dun geldim eve anca kendime geliyorum
Hemen sebebini aciklayayim nefes acma ameliyati olmaya gittim eee olmuskende burnumu duzelttirdim hosuma gitmeyen bi iki sey vardi

canımmm MNbeyaz şimdi öğrendim..
Çok üzüldüm ne kadarlıktı hiç bir belirti yaşadın mı?
Canım benim yaa.
Sağol 12haftalıktı işte sancıyla başladı doğum sancısıymış bilemedim ben tabi ama genel olarak hep ağrılı bır 12 hafta geçirdim içimden hissediyordum da garip bir şekilde ama insan ihtimal de vermiyor Allah kımseye yaşatmasın
Şimdi gördüm bende 15. Haftalık olmuş bebişin masallah sağlıkla mutlulukla doğsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…