- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.221
evet 1. baya iyi diğerleri de fena değilRuhlar bölgesi
dimi Allahın işi işte. Dünyaya geleceği varsa anaya babaya bakmıyor yavrucaklar.isyan etmekten korusun rabbim biziÖyle diyecez canım daha vakti saati gelmemiş diyeceğiz
Yok kuzum hamile olanlara canım sıkılmıyor o kadar yapılmaması gereken şeyleri yapıp da hamile kalmaları anlayamıyorum... Allah büyük ne deyim
Bu saat makarna yaptım
Bak onlar bile çığlık atıyor sanki
Polisiye izliyorum bende belki heyecan kafamı dağıtır diye
İnşallah canım yarın güzel haberlerle gelirsin
Makarnalar bile sıkılmış beklemekten gsgshsh benimde icim bu makarnalar gibiÖyle diyecez canım daha vakti saati gelmemiş diyeceğiz
Yok kuzum hamile olanlara canım sıkılmıyor o kadar yapılmaması gereken şeyleri yapıp da hamile kalmaları anlayamıyorum... Allah büyük ne deyim
Bu saat makarna yaptım
Konuşanlar acunun platformuna gecmedimi kiz bende arkadasim hosgeldin izliyorumevet 1. baya iyi diğerleri de fena değil
dimi Allahın işi işte. Dünyaya geleceği varsa anaya babaya bakmıyor yavrucaklar.isyan etmekten korusun rabbim bizipolisiye de iyidir film dizi güzel kafa dağıtıyor valla iyi seyirler bir de konuşanlar diye bir program varmış youtube da ona da bakıyorum komik tavsiye ederim
Amin amin canım isyan etmekten korusun.. Sağol canım benim sana da iyi seyirler... Ona da bakim gülmeye çok ihtiyacım varevet 1. baya iyi diğerleri de fena değil
dimi Allahın işi işte. Dünyaya geleceği varsa anaya babaya bakmıyor yavrucaklar.isyan etmekten korusun rabbim bizipolisiye de iyidir film dizi güzel kafa dağıtıyor valla iyi seyirler bir de konuşanlar diye bir program varmış youtube da ona da bakıyorum komik tavsiye ederim
He ya sıkıldılarMakarnalar bile sıkılmış beklemekten gsgshsh benimde icim bu makarnalar gibi
Soda icin askos yanarsiniz yoksa sabaha kadarAmin amin canım isyan etmekten korusun.. Sağol canım benim sana da iyi seyirler... Ona da bakim gülmeye çok ihtiyacım var
He ya sıkıldılar
Kafam o kadar gitmişki domates salçası koyacağıma biber salçası koymuşum
Eşim gıkını çıkarmadan yedi ya, kıyamam ona
Bizim mideler de şu an o makarnalar gibi
İçtik canımSoda icin askos yanarsiniz yoksa sabaha kadar
Valla benim midem bile yanmaya basladi suan salcan aşırı etkiliymisİçtik canım
Allah'tan tuz koymayı unutmuşum
Acaba diyorum gece yatak odasının yolunu bulabilir miyim
Umarım mutfak ya da banyoda uyanmam
Valla benim midem bile yanmaya basladi suan salcan aşırı etkiliymisbas ucuna damacana koy altinada bez bagla
Size ferahliklar diliyorum insallah uyuyabilirsiniz
Çay su, çay su, çay su...
Aslında banyoda uyusam daha iyi gibi
Amin fıstık aminSize ferahliklar diliyorum insallah uyuyabilirsiniz
geçti de youtube da yine kısa kısa videolar var. arkadaşım hoşgeldini eskiden izliyordum o da baya komikKonuşanlar acunun platformuna gecmedimi kiz bende arkadasim hosgeldin izliyorum
Verdim kan 1 saate alıcam dua edinÖyle diyecez canım daha vakti saati gelmemiş diyeceğiz
Bu saat makarna yaptım
Kız ben de merak ettim sanki gölge çizgin vardı inşallah hamilesindi,rVerdim kan 1 saate alıcam dua edin
Canım yaptığım kaset testlerimde hep gölge çizgi çıktı erken gebelikte aksine hiç çizgi çıkmadı 3 farklı test yapmıştım silik gördüm emin olmak için kan verdim bata 2 gün var nolur dua edin pozitif sonuç göreyimKız ben de merak ettim sanki gölge çizgin vardı inşallah hamilesindi,r
Duamız senle canımVerdim kan 1 saate alıcam dua edin
1.20Duamız senle canım
Çıktı mı sonuç
Üzme canını olur mu
Güzel anneMerhaba kızlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Malum bebek olunca hiç bir şeye vakit bulamadım.. Umarım herkescikler iyidir.hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?