- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.261
Yan dairemdekilerle aynı zamanlarda evlendik ki şans ya aynı yerde de çalışıyoruz
Bugün çok fazla afedersin öğürme sesi geldi... Aklıma ilk gelen hamile olduğu... Aradan bir saat geçmedi kırmızı kartı yedim. Dedim Allahım ya neden neden bu kadar çok isterken neden
O yüzden sıkma canını diyemiyorum...
Simdi gordum canim cok uzuldumBebeğimi kaybettim düşük yaptım
Canım benim ya. Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar gebelik yaşatsın ama sağlıcakla inşallah ilerlesin.Sağol 12haftalıktı işte sancıyla başladı doğum sancısıymış bilemedim ben tabi ama genel olarak hep ağrılı bır 12 hafta geçirdim içimden hissediyordum da garip bir şekilde ama insan ihtimal de vermiyor Allah kımseye yaşatmasın
Şimdi gördüm bende 15. Haftalık olmuş bebişin masallah sağlıkla mutlulukla doğsun inşallah canım
Amin Canım inşallah. Bende yaşamıştım allah tekrarını nasip etmesin.Rabbim sağlıklı bır hamılelık nasıp etsın kızlar ısteyenlere Allah kımseye evladını karnında hıssettırıp sonra bır anda kaybettırmesın sağ salım alalım evlatları kucaklara ınsallah
Ne güzel bir uğraş bulmuşsun fıstıkAşkolsun niye sevmeyem bebeyimmm amigurumiye başladım kendime vakit geçirecek şeyler arıyorum
Çok özletmeyiniz efendimKafamı toparlamak için kaçmıştım,şimdi geldim canım
Aaa çok geçmiş olsun canım. Burun ameliyatı çok zorBurdayim kuzum sizi sevmezmiyiz tabi ki cokkkk seviyoruz
istanbuldaydim daha dun geldim eve anca kendime geliyorum
Hemen sebebini aciklayayim nefes acma ameliyati olmaya gittimeee olmuskende burnumu duzelttirdim hosuma gitmeyen bi iki sey vardi
Amin canım aminRabbim sağlıklı bır hamılelık nasıp etsın kızlar ısteyenlere Allah kımseye evladını karnında hıssettırıp sonra bır anda kaybettırmesın sağ salım alalım evlatları kucaklara ınsallah
Öyle be beyazımparem Rabbım bekletmesın kuzum içimi sızlattın
Onu hıssettıgın içinde olduğunu bıldıgın andan ıtıbaren evladın işte canın kanın görmeden sevmiyormuyuz ultrason resminden bile içimiz gitmiyor mu hemen atlatılabılır bırsey değil yasamayana da anlatmak çok zor be parem boşver Öbür dünyada kavusucaz evlatlarımıza onlar bızı orda bekliyorlarNe güzel bir uğraş bulmuşsun fıstık
Bende kalimba çalıyorum
Çok özletmeyiniz efendim
İyi misin şimdi
Aaa çok geçmiş olsun canım. Burun ameliyatı çok zorbir an evvel iyileş
Amin canım amin
Öyle be beyazım
Biliyorsun maalesef yaşadıklarımız kolay atlatılmıyor
Etrafımdakiler niye bu kadar üzülüyorsun kiiiii ya doğup kaybetseydin!!! Diyor
Çok fark varmış gibi...
Bugün yine yalan söyledim pandemi var nasıl olsun ki dedim içim acıya acıya
Senin uğraş daha güzelmiş tatlımNe güzel bir uğraş bulmuşsun fıstık
Bende kalimba çalıyorum
Çok özletmeyiniz efendim
İyi misin şimdi
Amin canım amin
Öyle be beyazım
Çok fark varmış gibi...
Ben de bugün kırmızı kartı yedim üzülme bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah testlerin yanlış pozitifligine aldandımYan dairemdekilerle aynı zamanlarda evlendik ki şans ya aynı yerde de çalışıyoruz
Bugün çok fazla afedersin öğürme sesi geldi... Aklıma ilk gelen hamile olduğu... Aradan bir saat geçmedi kırmızı kartı yedim. Dedim Allahım ya neden neden bu kadar çok isterken neden
O yüzden sıkma canını diyemiyorum...
Onun bunun lafına bakarak yaşarsak hayatımızın keyfimizin tadı tuzu kalmaz canım sadece Rabbime dua et o hayırlısı neyse onu senin önüne altın tepside sunar sadece kalpten iste ve istediğine tüm kalbinle inan mucizeleri yaratan Allah herşeyi nasip eder vakti ve zamanı geldiğindeSenin uğraş daha güzelmiş tatlımbana soran herkese bende pandemi var diyorum bu seneyi de öyle atlatırız ama sonrasında ne yalan uydururuz bilmiyorum niye sorup durumlarda sanki herkesin çocuğu olmak zorundaymis gibi olmuyo işte napalim
Ne güzel bir uğraş bulmuşsun fıstık
Bende kalimba çalıyorum
Çok özletmeyiniz efendim
İyi misin şimdi
Amin canım amin
Öyle be beyazım
Çok fark varmış gibi...
Aynen öyle çok doğru demişsin canım rabbim nasip ederse ve ne zaman nasip ederse o zaman olur elbetOnun bunun lafına bakarak yaşarsak hayatımızın keyfimizin tadı tuzu kalmaz canım sadece Rabbime dua et o hayırlısı neyse onu senin önüne altın tepside sunar sadece kalpten iste ve istediğine tüm kalbinle inan mucizeleri yaratan Allah herşeyi nasip eder vakti ve zamanı geldiğinde
Gitme kuzum gitme içini daha fazla dağlama... Çok şükür ki inancımız var... Meleklerimiz ile kavuşacağız...Onu hıssettıgın içinde olduğunu bıldıgın andan ıtıbaren evladın işte canın kanın görmeden sevmiyormuyuz ultrason resminden bile içimiz gitmiyor mu hemen atlatılabılır bırsey değil yasamayana da anlatmak çok zor be parem boşver Öbür dünyada kavusucaz evlatlarımıza onlar bızı orda bekliyorlar
Kızımın mezarı var benım küçücük ama gıdemedım görmeye dayanamıyorum içim dayanmıyor babası gitti o bılıyor ama ben gıdemedım kurban olurum ben ona
Eşime sevgililer günü hediyesi diye aldım ondan çok ben çalıyorumSenin uğraş daha güzelmiş tatlımbana soran herkese bende pandemi var diyorum bu seneyi de öyle atlatırız ama sonrasında ne yalan uydururuz bilmiyorum niye sorup durumlarda sanki herkesin çocuğu olmak zorundaymis gibi olmuyo işte napalim
Mart bizim topiğin kızlarının olacakBen de bugün kırmızı kartı yedim üzülme bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah testlerin yanlış pozitifligine aldandım
Mart ayı bizim ayımıziyiyim canım çok şükürregl bitiyo çalışmalara başlayacağız marttan ümidim çok fazla
Gece güzel isim pare nerden geldı aklınaGitme kuzum gitme içini daha fazla dağlama... Çok şükür ki inancımız var... Meleklerimiz ile kavuşacağız...
Eşime sevgililer günü hediyesi diye aldım ondan çok ben çalıyorum
Sanırım zorunluluk artık bunu düşünüyorum tatlım önüne gelen soruyor
Mart bizim topiğin kızlarının olacak
Mart ayı bizim ayımız
Benim 21 marta denk geliyor bat.
Diyorum gece gündüz eşitliğinde güzel haber alayım kız erkek farketmez ismini gece koyacağım diyorum
İnşallah bizim ayımız olur canım benim de bat 25 Mart bir sonraki inşallah güzel haberler alırız Mart bizim ayımız olurGitme kuzum gitme içini daha fazla dağlama... Çok şükür ki inancımız var... Meleklerimiz ile kavuşacağız...
Mart ayı bizim ayımız
Diyorum gece gündüz eşitliğinde güzel haber alayım kız erkek farketmez ismini gece koyacağım diyorum
Hayatımızda Üzüntüye yer olmasın canımAynen öyle çok doğru demişsin canım rabbim nasip ederse ve ne zaman nasip ederse o zaman olur elbet
Bende bağlama almayı düşünüyorum ikimizde bilmiyoruz ama çalmasınıGitme kuzum gitme içini daha fazla dağlama... Çok şükür ki inancımız var... Meleklerimiz ile kavuşacağız...
Mart ayı bizim ayımız
Gitme kuzum gitme içini daha fazla dağlama... Çok şükür ki inancımız var... Meleklerimiz ile kavuşacağız...
Mart ayı bizim ayımız
Cok sagol canimNe güzel bir uğraş bulmuşsun fıstık
Bende kalimba çalıyorum
Çok özletmeyiniz efendim
İyi misin şimdi
Amin canım amin
Öyle be beyazım
Çok fark varmış gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?