Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
parem Rabbım bekletmesın kuzum içimi sızlattın

Canım benim ya. Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar gebelik yaşatsın ama sağlıcakla inşallah ilerlesin.
Bizde 15. haftaya kadar sıkıntılı geldik. Ara ara toplam 45 gün rapor yaşadım.
İnşallah sorunsuz sonuna kadar ilerleriz.

Amin Canım inşallah. Bende yaşamıştım allah tekrarını nasip etmesin.

Aşkolsun niye sevmeyem bebeyimmm amigurumiye başladım kendime vakit geçirecek şeyler arıyorum
Ne güzel bir uğraş bulmuşsun fıstık
Bende kalimba çalıyorum
Kafamı toparlamak için kaçmıştım,şimdi geldim canım
Çok özletmeyiniz efendim
İyi misin şimdi
Burdayim kuzum sizi sevmezmiyiz tabi ki cokkkk seviyoruz
istanbuldaydim daha dun geldim eve anca kendime geliyorum
Hemen sebebini aciklayayim nefes acma ameliyati olmaya gittim eee olmuskende burnumu duzelttirdim hosuma gitmeyen bi iki sey vardi
Aaa çok geçmiş olsun canım. Burun ameliyatı çok zorbir an evvel iyileş
Amin canım amin
parem Rabbım bekletmesın kuzum içimi sızlattın
Öyle be beyazım
Biliyorsun maalesef yaşadıklarımız kolay atlatılmıyor
Etrafımdakiler niye bu kadar üzülüyorsun kiiiii ya doğup kaybetseydin!!! Diyor
Çok fark varmış gibi...
Bugün yine yalan söyledim pandemi var nasıl olsun ki dedim içim acıya acıya

Onu hıssettıgın içinde olduğunu bıldıgın andan ıtıbaren evladın işte canın kanın görmeden sevmiyormuyuz ultrason resminden bile içimiz gitmiyor mu hemen atlatılabılır bırsey değil yasamayana da anlatmak çok zor be parem boşver Öbür dünyada kavusucaz evlatlarımıza onlar bızı orda bekliyorlar
Kızımın mezarı var benım küçücük ama gıdemedım görmeye dayanamıyorum içim dayanmıyor babası gitti o bılıyor ama ben gıdemedım kurban olurum ben ona

Senin uğraş daha güzelmiş tatlım bana soran herkese bende pandemi var diyorum bu seneyi de öyle atlatırız ama sonrasında ne yalan uydururuz bilmiyorum niye sorup durumlarda sanki herkesin çocuğu olmak zorundaymis gibi olmuyo işte napalim

Ben de bugün kırmızı kartı yedim üzülme bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah testlerin yanlış pozitifligine aldandım

Onun bunun lafına bakarak yaşarsak hayatımızın keyfimizin tadı tuzu kalmaz canım sadece Rabbime dua et o hayırlısı neyse onu senin önüne altın tepside sunar sadece kalpten iste ve istediğine tüm kalbinle inan mucizeleri yaratan Allah herşeyi nasip eder vakti ve zamanı geldiğinde

iyiyim canım çok şükür regl bitiyo çalışmalara başlayacağız marttan ümidim çok fazla

Aynen öyle çok doğru demişsin canım rabbim nasip ederse ve ne zaman nasip ederse o zaman olur elbet

Gitme kuzum gitme içini daha fazla dağlama... Çok şükür ki inancımız var... Meleklerimiz ile kavuşacağız...
Eşime sevgililer günü hediyesi diye aldım ondan çok ben çalıyorum
Sanırım zorunluluk artık bunu düşünüyorum tatlım önüne gelen soruyor
Ben de bugün kırmızı kartı yedim üzülme bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah testlerin yanlış pozitifligine aldandım
Mart bizim topiğin kızlarının olacak
iyiyim canım çok şükür regl bitiyo çalışmalara başlayacağız marttan ümidim çok fazla
Mart ayı bizim ayımız
Benim 21 marta denk geliyor bat.
Diyorum gece gündüz eşitliğinde güzel haber alayım kız erkek farketmez ismini gece koyacağım diyorum

Gece güzel isim pare nerden geldı aklına
Benim batı da ekle bari kuzu 12 Mart

İnşallah bizim ayımız olur canım benim de bat 25 Mart bir sonraki inşallah güzel haberler alırız Mart bizim ayımız olur daha ben yolun başındayım 5. Ayimiza yeni girdik yeni evlendim olmazsa da üzülmem umut her zaman var olmalı rabbim hiç birimizin kucağını boş birakmasin inşallah

Bende bağlama almayı düşünüyorum ikimizde bilmiyoruz ama çalmasını ama ben netten baka baka öğrenirim

yaa bu ismin hatrına ben gelirdimm paremin gecesiii, sende gellll

Cok sagol canim
Hic zorlanmadim desem
Ameliyatin ustunden 24saat gecmeden ben geziyordum ne serum ne agri kesici hicbisey kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…