- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.301
Kv kandırmaya çalışıyorBuraya gel kuzum burası günlük güneşlik
Burası adliye canım çalıştığım yerAaa günaydın canım nerde oturuyorsun sen İstanbul'un neresinde
Ben yandan çarklıyımSelam kizlaaaar nasilsiniz bakalim❤
Biz birazcık hasret kaldığımız için karda yuvarlanıp durdumYakalanmammi ben burdan kardan kactim ordada yakalandim
Yandan çarklıyım özbek pilavı yapcaz kocişleSelam güzellerimmm nasılsınız
Canım sabah ezanina kadar ağrı çektim ve şimdi bacaklarıma kadar vuran ağrım var bilmiyorum nasıl dayanırım bu arada ben geçen ay 37. Günde regl oldum bu ay tekrardan 28. Günde oldum yumurtlamam tekrardan 14. Güne mi denk gelir bu arada soğan kürünü uygulayan sonuç alan var mı ve ne zaman baslaniyor ben reglimin 2. GunundeyimGecmis olsun canim sicak tut kendiniiyiyim bende sukur hava almaya ciktik bugun
KV yi dinlemek lazım bugün bildiğin bahar havası çok guzeldiKv kandırmaya çalışıyor
Gidin İzmire gezin diyor
Burası adliye canım çalıştığım yer
Ben yandan çarklıyım
Bütün gün sadece bir karar yazdım
Sen nasılsın keyfin yerinde mi tatlım
Biz birazcık hasret kaldığımız için karda yuvarlanıp durdum
Yandan çarklıyım özbek pilavı yapcaz kocişle
Sen nasılsın
Ah ah şu adliye elimi kolumu bağlıyor kuzumKV yi dinlemek lazım bugün bildiğin bahar havası çok guzeldi
Kolay gelsin askosKv kandırmaya çalışıyor
Gidin İzmire gezin diyor
Ben yandan çarklıyım
Sen nasılsın
Ege aşığıyım ama tabi İstanbul u da çok özlüyorum valizini alıp elime hergun bı yere gitmek istiyorumAh ah şu adliye elimi kolumu bağlıyor kuzum
İzmiri daha doğrusu egeyi çok severim
Çok şanslısın
Parol al dayanamazsan. Canim yumurtlama için test kullan en mantiklisi benimde degisiyordu bi kac aydir tam gunune denk gelmeye basladi şükür. Sogan kuru ben yapmıştım ama inan hatirlamiyorum çok oldu ben yapaliCanım sabah ezanina kadar ağrı çektim ve şimdi bacaklarıma kadar vuran ağrım var bilmiyorum nasıl dayanırım bu arada ben geçen ay 37. Günde regl oldum bu ay tekrardan 28. Günde oldum yumurtlamam tekrardan 14. Güne mi denk gelir bu arada soğan kürünü uygulayan sonuç alan var mı ve ne zaman baslaniyor ben reglimin 2. Gunundeyim
Faydasını gördün mü peki canım soğan kürünün bir de ovulasyon testleri paket halinde eczanelerde satılıyor mu acabaParol al dayanamazsan. Canim yumurtlama için test kullan en mantiklisi benimde degisiyordu bi kac aydir tam gunune denk gelmeye basladi şükür. Sogan kuru ben yapmıştım ama inan hatirlamiyorum çok oldu ben yapali
Kv kandırmaya çalışıyor
Gidin İzmire gezin diyor
Ben yandan çarklıyım
Sen nasılsın
Sağol fıstıkKolay gelsin askosiyiyim sukur ya esim geldi gorevden gezmeye ciktik bugun
Aaa biz acaba akraba olabilir miyizEge aşığıyım ama tabi İstanbul u da çok özlüyorum valizini alıp elime hergun bı yere gitmek istiyorum
Sağol tatlım, eşim biliyor bana öğretiyoroo ellerinize sağlıkafiyet olsun insallah
Ben iyiyim kuzum nolsun elmalı turta yaptım bende ne zamandır canım istiyodu
Eczanede pahali oluyor ama 10lu satılıyor. Bende ise yaramadi maalesefFaydasını gördün mü peki canım soğan kürünün bir de ovulasyon testleri paket halinde eczanelerde satılıyor mu acaba
Benim de canımı çektirdin mecbur yapıcaz artıkoo ellerinize sağlıkafiyet olsun insallah
Ben iyiyim kuzum nolsun elmalı turta yaptım bende ne zamandır canım istiyodu
Ben regl takviminden ovulasyonu takip ediyorumEczanede pahali oluyor ama 10lu satılıyor. Bende ise yaramadi maalesef
evet en mantıklısı. bende öyle bir hafta gecikince yapmayı düşünüyorum.Canım 5 dk icinde çıkan silik çizgiyi de gördüm 20 dk da sonuç veren testlerde 12 13. Dakikada çıkan çizgiyi de ama maalesef üzülen ben oldum yine eşim artık test yapma kendini üzüyorsun sadece dedi artık 10 gün gecikmem bile olsa test yapmıcam
Benim düşükten sonra 32. Gün regl geldı bu ay 28.gün oldum ovulasyonla bır kaç ay takıp etmek lazım galıba düzene gırene kadarBen regl takviminden ovulasyonu takip ediyorum
Sağol tatlımParesilaaa afiyet olsun canım bu aralar en iyi yaptığım şey yemek yemek galiba benimde kilo aldım bir sürü yürüyüşe başladım ama
Valla ben de özledim kuzumAh o eski sohbetlerimiz özledimhepimiz dağıldık son zamanlarda umarım herşey yoluna girer artık
Bence öyleyizSağol fıstık
Oooo iyi gezmeler olsun çifte kumrular
Aaa biz acaba akraba olabilir miyiz
Gezmeye bayılıyorum
Sağol tatlım, eşim biliyor bana öğretiyor
size de afiyet olsun ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?