Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah o eski sohbetlerimiz özledim hepimiz dağıldık son zamanlarda umarım herşey yoluna girer artık
Bende çok özledim hepimiz dağldk Bal0ncuk nerde neden gelmiyor.
Sen düşük mü yaptın canm az önce okudum Rabbim hayırlısıni nasip Etsin tekrar sağlıkli bir şekilde nasip Etsin

Ya ne güzel samimi bir post olmuş maşallah, ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz.
Bu samimi ortamda bende bulunmak istedim.

Hanımlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkar mıydı gebelik olsa?

Negatif çıktı kanda. Adetim geçince yaptım ama okuduğum kadarıyla çatlama geç olunca gecikirmiş adet.

Evet benzeşe hemen gelmeli hatta neredeysen çık ortaya kız hadi artık topla bizi

Bende çok özledim hepimiz dağldk Bal0ncuk nerde neden gelmiyor.
Sen düşük mü yaptın canm az önce okudum Rabbim hayırlısıni nasip Etsin tekrar sağlıkli bir şekilde nasip Etsin
Amin amin hepimize inşallah
Evet canım 12.haftamda düşük yaşadım şimdi tekrar başladığım yerdeyim hersey bir anda yerle bir oldu şimdi tekrar başladık denemelere bakalım

Gezmek güzel şey ya
Bir yandan gezip bir yandan fotoğraf çekmek... Her ne kadar etraftaki insanlar tuhaf baksa da Arabada bağıra bağıra şarkı söyleyip dans etmek... Ya bitsin bu pandemi artık
Bir oh diyek
Bitsin valla evde iyice psikoloji gitti valla kendimize gelelim artık hem baharda geldi

Amin amin hepimize inşallah
Evet canım 12.haftamda düşük yaşadım şimdi tekrar başladığım yerdeyim hersey bir anda yerle bir oldu şimdi tekrar başladık denemelere bakalım
Başın sağolsun canım.
Inşallah sağlıkli gebelik ler nasip olur

Başın sağolsun canım.
Inşallah sağlıkli gebelik ler nasip olur
Amin canım Allah razı olsun amin hiç aklıma gelmezdi Rabbim kımseye yaşatmasın çok Zormuş Rabbım bır daha yaşatmasın çok korkuyorum bır daha aynı seyı yasamaktan ama içimdekı sızıyı gecırmenın tek çaresi bu galıba

çıkardı aslında ama geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir :)

Bende burda oyle yaptim cok guzel yagmisti cunku

Rabbim korusun bi daha yaşatmssın Canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…