- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.321
Gezmek güzel şey yaBence öyleyiz
Bende çok özledim hepimiz dağldk Bal0ncuk nerde neden gelmiyor.Ah o eski sohbetlerimiz özledimhepimiz dağıldık son zamanlarda umarım herşey yoluna girer artık
Evet benzeşe hemen gelmeli hatta neredeysen çık ortaya kız hadi artık topla biziSağol tatlım
Ben de maalesef yiyorum sürekli
Yürüyüş yapabiliyorsan süper hem sakinleştiriyorda
Valla ben de özledim kuzum
Bir kaçımızın başına kötü şeyler geldi
Bazılarımız 1 seneden fazla oldu isteğimize kavuşamadık
Yorulduk
Topiğin enerjisi @Bal0ncuk geldi mi hepimizi silkeler
Amin amin hepimize inşallahBende çok özledim hepimiz dağldk Bal0ncuk nerde neden gelmiyor.
Sen düşük mü yaptın canm az önce okudum Rabbim hayırlısıni nasip Etsin tekrar sağlıkli bir şekilde nasip Etsin
Bitsin valla evde iyice psikoloji gitti valla kendimize gelelim artık hem baharda geldiGezmek güzel şey ya
Bir yandan gezip bir yandan fotoğraf çekmek... Her ne kadar etraftaki insanlar tuhaf baksa da Arabada bağıra bağıra şarkı söyleyip dans etmek... Ya bitsin bu pandemi artık
Bir oh diyek
Bence de bitsinnnnGezmek güzel şey ya
Bir yandan gezip bir yandan fotoğraf çekmek... Her ne kadar etraftaki insanlar tuhaf baksa da Arabada bağıra bağıra şarkı söyleyip dans etmek... Ya bitsin bu pandemi artık
Bir oh diyek
Haydi canlanalim o zamanBitsin valla evde iyice psikoloji gitti valla kendimize gelelim artık hem baharda geldi
Başın sağolsun canım.Amin amin hepimize inşallah
Evet canım 12.haftamda düşük yaşadım şimdi tekrar başladığım yerdeyim hersey bir anda yerle bir oldu şimdi tekrar başladık denemelere bakalım
Amin canım Allah razı olsun amin hiç aklıma gelmezdi Rabbim kımseye yaşatmasın çok Zormuş Rabbım bır daha yaşatmasın çok korkuyorum bır daha aynı seyı yasamaktan ama içimdekı sızıyı gecırmenın tek çaresi bu galıbaBaşın sağolsun canım.
Inşallah sağlıkli gebelik ler nasip olur
Ya ne güzel samimi bir post olmuş maşallah, ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz.
Bu samimi ortamda bende bulunmak istedim.
Hanımlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkar mıydı gebelik olsa?
Negatif çıktı kanda. Adetim geçince yaptım ama okuduğum kadarıyla çatlama geç olunca gecikirmiş adet.
Bende burda oyle yaptim cok guzel yagmisti cunkuKv kandırmaya çalışıyor
Gidin İzmire gezin diyor
Burası adliye canım çalıştığım yer
Ben yandan çarklıyım
Bütün gün sadece bir karar yazdım
Sen nasılsın keyfin yerinde mi tatlım
Biz birazcık hasret kaldığımız için karda yuvarlanıp durdum
Yandan çarklıyım özbek pilavı yapcaz kocişle
Sen nasılsın
Benzer durum yaşadın mı ya da duydun mu?çıkardı aslında ama geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir :)
Bekletmesinler artık bu kadar sağlıkla gelsınler inşallahbütün hamilelik belirtilerini yaşayıp adetimde 4 gün geçtiği halde yine hamile olamamakbıktım usandım yoruldum
Yeminle bittim tükendim artıkBekletmesinler artık bu kadar sağlıkla gelsınler inşallah
Hayırlısı kuzum yabütün hamilelik belirtilerini yaşayıp adetimde 4 gün geçtiği halde yine hamile olamamakbıktım usandım yoruldum
Rabbim korusun bi daha yaşatmssın Canım benimAmin canım Allah razı olsun amin hiç aklıma gelmezdi Rabbim kımseye yaşatmasın çok Zormuş Rabbım bır daha yaşatmasın çok korkuyorum bır daha aynı seyı yasamaktan ama içimdekı sızıyı gecırmenın tek çaresi bu galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?