- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.341
Evet fıstık. Mutfağı çok seviyor. Yemeği koklayarak yapıyor. Pişip pişmediğini öyle anlıyormuş. Bana yemek yapmayı o öğrettiParesilaaa ay eşin mi yemek yapıyor me güzel maşallah bizimki yumurta kırar anca
DusunceBulutu yakın olsaydık hemen getirirdim sanada
10 gün sonra çıkması çok düşük ihtimal canım. 14 gün en azından geçmesi gerek. İki haftalıktan sonra anca kana geçiyor. Regl olana kadar hep umut vardırYa ne güzel samimi bir post olmuş maşallah, ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz.
Bu samimi ortamda bende bulunmak istedim.
Hanımlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkar mıydı gebelik olsa?
Negatif çıktı kanda. Adetim geçince yaptım ama okuduğum kadarıyla çatlama geç olunca gecikirmiş adet.
Evet benzeşe hemen gelmeli hatta neredeysen çık ortaya kız hadi artık topla bizi
Bende akılda kalmadı kalemin kapısını kilitleyeceğim anahtar yok her yere baktım. Çantaya vs yok bulamadım. Neyse ki arkadaşın anahtarı masadaydı. Onla kilitledim. Eve geldim. Çantayı boşalttım. Çantadan çıktıBitsin valla evde iyice psikoloji gitti valla kendimize gelelim artık hem baharda geldi
Erimediğinde ve işe gitmeme engel olmadığında bayılıyorum karaBende burda oyle yaptim cok guzel yagmisti cunku
Az daha sabır kuzum nolur az daha sabırbütün hamilelik belirtilerini yaşayıp adetimde 4 gün geçtiği halde yine hamile olamamakbıktım usandım yoruldum
AMin canım aminRabbim korusun bi daha yaşatmssın Canım benim
"İlişkiden 10 gün geçmiş olsa çıkardı" dedi ordaki hemşire, hatta "3, 4 gün önceki ilişkiden hamilelik olsa o bile çıkar" dedi.Evet fıstık. Mutfağı çok seviyor. Yemeği koklayarak yapıyor. Pişip pişmediğini öyle anlıyormuş. Bana yemek yapmayı o öğretti
10 gün sonra çıkması çok düşük ihtimal canım. 14 gün en azından geçmesi gerek. İki haftalıktan sonra anca kana geçiyor. Regl olana kadar hep umut vardır
Bal0ncuk buraya yumruk havaya
Bende akılda kalmadı kalemin kapısını kilitleyeceğim anahtar yok her yere baktım. Çantaya vs yok bulamadım. Neyse ki arkadaşın anahtarı masadaydı. Onla kilitledim. Eve geldim. Çantayı boşalttım. Çantadan çıktı
Erimediğinde ve işe gitmeme engel olmadığında bayılıyorum kara
Az daha sabır kuzum nolur az daha sabır
Evet fıstık. Mutfağı çok seviyor. Yemeği koklayarak yapıyor. Pişip pişmediğini öyle anlıyormuş. Bana yemek yapmayı o öğretti
10 gün sonra çıkması çok düşük ihtimal canım. 14 gün en azından geçmesi gerek. İki haftalıktan sonra anca kana geçiyor. Regl olana kadar hep umut vardır
Bende akılda kalmadı kalemin kapısını kilitleyeceğim anahtar yok her yere baktım. Çantaya vs yok bulamadım. Neyse ki arkadaşın anahtarı masadaydı. Onla kilitledim. Eve geldim. Çantayı boşalttım. Çantadan çıktı
yaaaParesilaaa ay eşin mi yemek yapıyor me güzel maşallah bizimki yumurta kırar anca
DusunceBulutu yakın olsaydık hemen getirirdim sanada
Iki gun guzel sonra erisin gitsin benceEvet fıstık. Mutfağı çok seviyor. Yemeği koklayarak yapıyor. Pişip pişmediğini öyle anlıyormuş. Bana yemek yapmayı o öğretti
Nerde yaaa
Sizi artık sevmiyor muyuz ne demek?Bizim öğretmenlerimiz nerde avukatımız nerde terellimiz nerde çikolatamız nerde yeni nicki unuttum white nerdeeee
Niye bizle değillerrrrrr, bizi artık sevmiyor musunuzzzzzzzz
@olive_bluto @dayler daylerNurzfr anonimbirbayan @terelellidenhalliceyim cukulatam
Yani ne diyebilirim bilemiyorumSizi artık sevmiyor muyuz ne demek?
Benim moraller b.k. İki haftaya yakındır bitik durumdayım. Kendime gelmeye çalışıyorum. Kimseyle paylaşmadan şu tedavi sürecini atlatmaya çalışmak yeterince zorken üstüne eşimin isteksizliğiyle mücadele edemedim. Her şeye rağmen o çocuk doğsun diye adamın peşinden koşturduğum yetmiyor, ilişki dileniyorum, üstüne ben onun nazını çekiyorum. Çok ağır gelmeye başladı. Kendime saygısızlık ettiğimi hissetmeye başladım ve çocuk yapmaktan vazgeçtiğimi söyledim. Bir ton tartışma. Psikiyatristle de görüştüm. Corona yüzünden eskisi kadar sık gidemiyorum ama onu da yeniden düzene sokmaya çalışacağım. Bu arada kronik gastrit stresten mi mantar ilaçlarından mı bilmiyorum iyice çekilmez hale geldi. Gastroenterolojiye gideceğim. Bir de ağustos-ekim arası iki ay her türlü tahlil, tetkik, kültürüne kadar yapılıp hiçbir şey bulunamadığı halde bir sürü ilaç kullandığım, arada iki ay kadar durup yine başlayan ve hala devam eden akıntı, kaşıntı ve yanma durumu var. Özele de gittim devlete de. Artık ilaç kullanmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Fiziken yaşadığım tüm sıkıntılar stres kaynaklıymış gibi gelmeye başladı artık
Offff bu kistler sende çok mu tekrarlıyorSelam kızlar keyifler iyidir insallah. Kötü haberle geldim dün aksam kasık ağrısıyla hastaneye gittim maalesef yine 5cm lik nur topu gibi bir kistim varmis
Maşallah canım çok iyi kilo vermişsinGünaydın hatunlarrr... Ben bayadır bebekle ilgili birşey yapmıyordum biliyorsunuz en son Dr un biri sizin çocuğunuz olmayacak demişti zaten ilişki sıkıntımız da var eşimde sıkıntılar vardı biliyorsunuz neyse çok uzatmim... Bu süreçte önce bı diyetisyene gittim yaklaşık iki ayda 10-12 kilo verdim sonra (İzmirli olanlar bilir) irenbe tüp bebek merkezine on görüşmeye gittik bütün sıkıntıları anlattık bikac tahlil verdi yaptirin gelin vitaminlere başlayalım dedi benim sağ tüp kapalıymis eşimin ileri hareketliliği ve canlılığı çok çok dusukmus o yüzden benim tekrar rahim filmiyle rahmine bakıp mikroenjeksiyon yapacaklarını söyledi yeniden umitlendim umarım hayal kırıklığı olmaz ama içimden de hep herkesin çocuğu olmak zorunda değil diye kendime telkin veriyorum bakalım Mart nasıl gelecek bu sefer
Aynen hedef temmuz temmuza kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorumYani ne diyebilirim bilemiyorum
İlişki dilenmek olarak düşünme nolur
Bilmediğin bir stresi olabilir ya da vitamin eksikliğinden de kaynaklanabiliyormuş.
Çok yıpratıcı süreç çok haklısın
Herşeyi stres üzüntü etkiliyor
Vücut bir nevi alarm veriyor
Offff bu kistler sende çok mu tekrarlıyor
Bunun bir çaresi yok mu
Maşallah canım çok iyi kilo vermişsin
Durma zayıflamaya devam
Allah mı o nerden bilecek olmayacakmışmış sana uğurlu gelsin mart ayı Birtanem
Ben inanıyorum 2021 geri kalanlarımıza uğur getirecekAynen hedef temmuz temmuza kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorumolurda bebiş olacak olursa sağlıkla ilk aylarda zayiflanabiliyormus devam edicem yani
Esimin değerleri 400 binden 12 milyona çıkmıs hala düşük ama yine de çok mutluyımBen inanıyorum 2021 geri kalanlarımıza uğur getirecek
Bende takviye kullanmak istiyorum kan demir vs icin olur da bebis olursa sağlıklı olmak icinAynen hedef temmuz temmuza kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorumolurda bebiş olacak olursa sağlıkla ilk aylarda zayiflanabiliyormus devam edicem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?