- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.361
Yaaaa iki güzel haber almış oldukEsimin değerleri 400 binden 12 milyona çıkmıs hala düşük ama yine de çok mutluyım
Kesinlikle çünkü Bizim bi tanıdığımızin 10 mlyn spermi vardı. 3 aylık kür ve vitamin ile gebe kaldı esiYaaaa iki güzel haber almış oldukNurzfr ile birlikte
Ay valla çok ama çok sevindim
Hiçte azımsanacak bir miktar değil artış
Bakalım cuma günü gidicez tekrardan vitamin takviye verecek drBende takviye kullanmak istiyorum kan demir vs icin olur da bebis olursa sağlıklı olmak icin
Çok çok iyi bakalım bizim ne olacakEsimin değerleri 400 binden 12 milyona çıkmıs hala düşük ama yine de çok mutluyım
Inşallah güzel olur canmBakalım cuma günü gidicez tekrardan vitamin takviye verecek dr
Kesinlikle çünkü Bizim bi tanıdığımızin 10 mlyn spermi vardı. 3 aylık kür ve vitamin ile gebe kaldı esibizde onları kullanıyoruz su an
İkinize de şifa olsun bebiş olsun canlarrrrBakalım cuma günü gidicez tekrardan vitamin takviye verecek dr
Hepimize ins kuzummmİkinize de şifa olsun bebiş olsun canlarrrr
Daha almadım ama İnofolic almayı düşünüyorum bende fıstıkHepimize ins kuzummm
Bakalım banada tekrar başlayacak mı folik asitDaha almadım ama İnofolic almayı düşünüyorum bende fıstık
Benim kuzen infolic kullanmış üçüncü ayda hamile kalmış inşallah Samara faydası olsun hemen hamiş kal sonra sağlıcakla kucağına alDaha almadım ama İnofolic almayı düşünüyorum bende fıstık
Başlatabilir tatlım.Bakalım banada tekrar başlayacak mı folik asitbugün KV ye söyledim daha çok erken değil mi dedi beş altı sene gecseydi dedi bende böyle böyle başka Dr a gittik sizin olmaz dedi dedim şimdi bu böyle umutlandırdı vakit kaybetmek istemiyoruz dedim çok olgun karşıladı şaşırdım
Çok duyuyorum hamile kalındığını deneyeceğim bakalımBenim kuzen infolic kullanmış üçüncü ayda hamile kalmış inşallah Samara faydası olsun hemen hamiş kal sonra sağlıcakla kucağına al
Hormon değerlerinde düşüklük çıkmıştı zaten. O zaman doktor sordu ona isteksizlik var mı diye. Vardı ve ben sürekli dile getiriyordum ama doktor sorana kadar kabul etmedi bile. Çok zor ya. Kimsenin başına gelmesin cidden. Ben nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum. Üstüne gitmeyi bıraktım. Talep de etmeyeceğim ama bu da çözüme götürür mü bir fikrim yok. İlaçları bitmek üzere. Bugün "Tekrar ne zaman gideceğiz doktora" diye sordu. Hala çocuk planı var demek ki ilginç. İlişkiye arada bir onun canı istediğinde girerek yumurtlamama denk gelmesini bekleyeceğiz herhalde. 153 yılda falan denk gelir tahminen.Yani ne diyebilirim bilemiyorum
İlişki dilenmek olarak düşünme nolur
Bilmediğin bir stresi olabilir ya da vitamin eksikliğinden de kaynaklanabiliyormuş.
Çok yıpratıcı süreç çok haklısın
Herşeyi stres üzüntü etkiliyor
Vücut bir nevi alarm veriyor
Ne kullanıyor eşin şu anda? Tek sıkıntı sayı mıydı?Kesinlikle çünkü Bizim bi tanıdığımızin 10 mlyn spermi vardı. 3 aylık kür ve vitamin ile gebe kaldı esibizde onları kullanıyoruz su an
Bal arı sütü polen propolis karısımi kullanıyor ama 1 ay olmadı bide keçi boynuzu kürü ve incir kürü hepsini dsha 1 ay olmadı kullanalı. Esime 2 sonuç vermis ler 3 ay önce 400 bin yazan sonuç 11 milyon yazıyor galiba eski sonjç yanlısmıs yine de sevindim o kadar düşük olmasi beni çok üzüyodu bi tanıdık 3 ay boyunca fermotil kullanmıs bide keçi boynuzu kürü ve incir kürü.Hormon değerlerinde düşüklük çıkmıştı zaten. O zaman doktor sordu ona isteksizlik var mı diye. Vardı ve ben sürekli dile getiriyordum ama doktor sorana kadar kabul etmedi bile. Çok zor ya. Kimsenin başına gelmesin cidden. Ben nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum. Üstüne gitmeyi bıraktım. Talep de etmeyeceğim ama bu da çözüme götürür mü bir fikrim yok. İlaçları bitmek üzere. Bugün "Tekrar ne zaman gideceğiz doktora" diye sordu. Hala çocuk planı var demek ki ilginç. İlişkiye arada bir onun canı istediğinde girerek yumurtlamama denk gelmesini bekleyeceğiz herhalde. 153 yılda falan denk gelir tahminen.
Bu arada ben seni Inofolic'e başladın sanıyordum. Ne zaman başlayacaksın, doktoruna sordum mu?
Ne kullanıyor eşin şu anda? Tek sıkıntı sayı mıydı?
Hemsirecik geçmiş olsun. İlaca bağlı mı kist oluştu?
Canım kullanır mısın bilmem ama hayıt suyu düzenli kullanımda kist vs atıyor. Alternatif tıpa da yönelebilirsinSelam kızlar keyifler iyidir insallah. Kötü haberle geldim dün aksam kasık ağrısıyla hastaneye gittim maalesef yine 5cm lik nur topu gibi bir kistim varmis
Canım yeni okudum Allah yardımcin olsn.Hormon değerlerinde düşüklük çıkmıştı zaten. O zaman doktor sordu ona isteksizlik var mı diye. Vardı ve ben sürekli dile getiriyordum ama doktor sorana kadar kabul etmedi bile. Çok zor ya. Kimsenin başına gelmesin cidden. Ben nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum. Üstüne gitmeyi bıraktım. Talep de etmeyeceğim ama bu da çözüme götürür mü bir fikrim yok. İlaçları bitmek üzere. Bugün "Tekrar ne zaman gideceğiz doktora" diye sordu. Hala çocuk planı var demek ki ilginç. İlişkiye arada bir onun canı istediğinde girerek yumurtlamama denk gelmesini bekleyeceğiz herhalde. 153 yılda falan denk gelir tahminen.
Bu arada ben seni Inofolic'e başladın sanıyordum. Ne zaman başlayacaksın, doktoruna sordum mu?
Canım genellemek istemiyorum ama erkekler bu konularda çok fazlasıyla hashas... toz kondurmuyorlar... Bende sorun yok bende isteksizlik yok vs vsHormon değerlerinde düşüklük çıkmıştı zaten. O zaman doktor sordu ona isteksizlik var mı diye. Vardı ve ben sürekli dile getiriyordum ama doktor sorana kadar kabul etmedi bile. Çok zor ya. Kimsenin başına gelmesin cidden. Ben nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum. Üstüne gitmeyi bıraktım. Talep de etmeyeceğim ama bu da çözüme götürür mü bir fikrim yok. İlaçları bitmek üzere. Bugün "Tekrar ne zaman gideceğiz doktora" diye sordu. Hala çocuk planı var demek ki ilginç. İlişkiye arada bir onun canı istediğinde girerek yumurtlamama denk gelmesini bekleyeceğiz herhalde. 153 yılda falan denk gelir tahminen.
Arkadaşmın esi tıkanıklığa bağlı azosperm. Ve adamda isteksizlik evliliğin başından beri varmış. 2 3 haftada bir diyor. Ve esim yanasınca ben artık istemiyorum diyor.Canım genellemek istemiyorum ama erkekler bu konularda çok fazlasıyla hashas... toz kondurmuyorlar... Bende sorun yok bende isteksizlik yok vs vs
İki ay kadar yaşadım ben de bu durumu çok aşırı stresliydi ailevi sorunları vardı. Ama benim eşim farketti araştırdı ona göre meyve sebze yedi düzeldi...
Çocuk istediğine göre senin eşinde farkında ama kendine kabul ettiremiyor. Doktoru sormuş bu iyiye işaret canım biraz daha sabır gerek... Burdan kimdi hatırlamıyorum ama bir kere ilişki yaşayıp hamile kalmıştı.
Yok canım doktora gitmediğim için henüz başlamadım. Diş sorunu halledip gideceğim
Sonuçlarda oynaklık olabiliyormuş. Sanırım tek sonuç güvenilir olmuyor o yüzden. Birkaç ay arayla bakıyorlar. Eşimi de ilaçlar ve takviyeyle iki ay sonra tekrar çağırdı. Toplam ml'de 10 milyondu sayı. 9-10 gün sonra bitecek. Pregros Plus kullanıyor takviye olarak. Çiğ kuruyemiş, avokado yiyebiliyorsa onlar da iyi geliyormuş. Aklında olsunBal arı sütü polen propolis karısımi kullanıyor ama 1 ay olmadı bide keçi boynuzu kürü ve incir kürü hepsini dsha 1 ay olmadı kullanalı. Esime 2 sonuç vermis ler 3 ay önce 400 bin yazan sonuç 11 milyon yazıyor galiba eski sonjç yanlısmıs yine de sevindim o kadar düşük olmasi beni çok üzüyodu bi tanıdık 3 ay boyunca fermotil kullanmıs bide keçi boynuzu kürü ve incir kürü.
Esi su an hamile sayısı 10 milyondu hareket vs hepsi sıfırdi inşallah bizde de ise yarar
Amin sağ olasın. İnsanlara söylememeyi ben kendim teklif ettim. Kendimiz aşalım kimseyi dinlemek istemiyorum diye ama eşim sağ olsun işleri daha da zorlaştırdıCanım yeni okudum Allah yardımcin olsn.
Çok zor bir süreç gerçekten insan nasil üstesinden gelecepini bilemiyor. Ben gizli saklı mücadele etmek ten yoruldum o yüzden kim öğtenrise öğrensn artık umrumda olmuyor skalamıyorum sorana söylüyprum sperm sorununu. Ama gerçi duyanlar da büyük bi sorun değil hallolur diyolar bşlseydm önceden söylerdim Olumsuz düşünceler beni mahf etmişti
Evet öyle gerçekten hayırlısı olsun hakkımızda.Sonuçlarda oynaklık olabiliyormuş. Sanırım tek sonuç güvenilir olmuyor o yüzden. Birkaç ay arayla bakıyorlar. Eşimi de ilaçlar ve takviyeyle iki ay sonra tekrar çağırdı. Toplam ml'de 10 milyondu sayı. 9-10 gün sonra bitecek. Pregros Plus kullanıyor takviye olarak. Çiğ kuruyemiş, avokado yiyebiliyorsa onlar da iyi geliyormuş. Aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?