- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.741
Ya millet korunarak hamile kalıyor bence kesin biz bir yerlerde yanlis yapıyoruz hshshs
Eylüldeymiş bir önceki doğumu ahshsjjdjdjKadına bak arkadaş geçen sene doğum yaptı ikinciyi şimdi de ucunceye hamileymis
O kadarda yanlis degildir kiz hshshsbÇocuğu olmayan çift ters ilişkiye girdiğini 4 yıl sonra öğrendi
Çin'de dört yıldır evli olan bir çift her aile gibi çocuk sahibi olmak istiyordu. Ancak uzun yıllar sonra tıbbı yardım almaya karar veren çift, çocuk sahibi olmak için uyguladıkları yöntemin yanlış olduğunu öğrenince şaşkınlığa uğradı.tr.euronews.com
Yok artikkkkÇocuğu olmayan çift ters ilişkiye girdiğini 4 yıl sonra öğrendi
Çin'de dört yıldır evli olan bir çift her aile gibi çocuk sahibi olmak istiyordu. Ancak uzun yıllar sonra tıbbı yardım almaya karar veren çift, çocuk sahibi olmak için uyguladıkları yöntemin yanlış olduğunu öğrenince şaşkınlığa uğradı.tr.euronews.com
Kendin dedin. Ben bilmemO kadarda yanlis degildir kiz hshshsb
Çocuğu olmayan çift ters ilişkiye girdiğini 4 yıl sonra öğrendi
Bizde tavuk gibi yumurtluoz ama içinden civciv cikmiyo. Kuluçkaya yatmaya bilmioz sanırımMillet tavuk gibi cikariyor valla helal olsun ne diyeyim gorunce sok olmustum
Öyle demeyin bizde yumurtluozBazıları yumurtlama makinesi sanki
Amin canımHayırlısı kuzum...inşallah tüp bebeğe kalmadan güzel haberlerin gelir kuzum seninde yakındır hissediyorum ben
Olur mu olurah be bebe gelsinde sonrada tutarızYok mu bi ramazana toplu hamiş girmemiz? Hahaha
Da benimkinden civciv çıkmıyor anacımÖyle demeyin bizde yumurtluoz
Ya millet korunarak hamile kalıyor bence kesin biz bir yerlerde yanlis yapıyoruz hshshs
Çocuğu olmayan çift ters ilişkiye girdiğini 4 yıl sonra öğrendi
Buralar soguk ondan tutmuyoBizde tavuk gibi yumurtluoz ama içinden civciv cikmiyo. Kuluçkaya yatmaya bilmioz sanırım
Garibanin yuzu gulurmu beehakshsjshsjs 1 sene korundum onda da olmadı , biz bahtsız bedevileriz hajshsj
Hadi bakalım rast gitsin inşallah güzel embriyolar oluşsun gelişsin ve seninle buluşsunBir taraf 16, diğeri 17 mm. Üç günlük daha iğne verdi. Hem büyütücü, hem çatlama önleyici. Salı tekrar kontrol. Cuma da yumurtaların toplanır muhtemelen dedi hemşire. Eşimden de kan aldılar. Bizde durumlar böyle bacımlar.
bir mucizee bize çook güzel haberlerle gel inşallah
Bizi polis durdurdu. İzin yazınız var mı dedi. Tüp bebek merkezinden geliyoruz dedim. Yazıyı gösteriyordum, bakmadı bile. Devam edebilirsiniz dedi. "Dünya yanıyor, bunlar üreme derdinde" dememiştir inşallahGünaydın güzelliklerYasaklı bir hafta sonundan merhaba
Amin. Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah. Biraz üzüldüm çünkü ben kendimi bugün çatlatma iğnesi verirler diye hazırlamıştım. Tamamen kendi uydurmamdı ama inanmışım öyle erkenden biteceğine. Sonra eşim "hayırlısını iste, isyan etme" deyince bir silkelendim. Haklı dedim :/Hadi bakalım rast gitsin inşallah güzel embriyolar oluşsun gelişsin ve seninle buluşsun
İğneler nasıl kendin mi vuruyorsun ben ignelerden çok korkuyorumBir taraf 16, diğeri 17 mm. Üç günlük daha iğne verdi. Hem büyütücü, hem çatlama önleyici. Salı tekrar kontrol. Cuma da yumurtaların toplanır muhtemelen dedi hemşire. Eşimden de kan aldılar. Bizde durumlar böyle bacımlar.
Sağlıkla olussunlar inşallah herşey yolunda gitsinBir taraf 16, diğeri 17 mm. Üç günlük daha iğne verdi. Hem büyütücü, hem çatlama önleyici. Salı tekrar kontrol. Cuma da yumurtaların toplanır muhtemelen dedi hemşire. Eşimden de kan aldılar. Bizde durumlar böyle bacımlar.
Evet, bir kaç sayfa önce paylaşmıştım iğneleri. Bana biraz uğraştırmacalı iğne verdiler, içini de kendim hazırlıyorum. Her gün hastaneye gider öyle yaptırırım diyordum ben o kadar korkağım ama öyle olmadı. İğne saati yaklaşınca, iğne anı ve sonrası akşam birkaç saat krize giriyorum ama bittikten sonra rahatlıyorum. Ben yapıyorsam herkes yapar. Merak etmeİğneler nasıl kendin mi vuruyorsun ben ignelerden çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?