- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.181
Ama bak premses geliyor sonundastres yapma stres yaparsan regl gecikir
neyseki benm o ay zamanda geldisonrasını hiç hatırlamıyorum ne zaman oldu ne zaman bitti ne zaman sürece girdim
ama ondan öncesi kabustu
hangi merkeze gidecem.. ne olacak vs vs vs çok stresliydim
İnşallah bakalımAma bak premses geliyor sonunda
ne ettiniz gari
Aaaaaaaaneyse kızlar.. bu topikte çok emek ettik cok dertleştik..
yeri geldi güldük .. ağladık.. kavga ettik....
ama hepimizin tek bir amacı vardı.. oda anne olmak
herkesin sevinciyle sevinçlendik
kaybıyla üzüldük...
ama ben inanıyorum ki hepimizin bir gün bebeklerimizi kucağımıza alacaz....
demem o ki.. ben sizin desteğinizle neşemi kaybetmedim..
ve minnoşumu bekliyorum
İnşallah sagsalim kucağına almayı da nasip etsin Allah'ımİnşallah bakalım
ben hala geliyor demiyorum
Allah'a emanet ettim kuzum... hakkımızda hayırlısı
minnoşummm teşekkür ederim... inşallah savaşçı olur bakalımAaaaaaaabana niye bildirim gelmedi ya inanamıyorum. İnanılmaz sevindim, ağlattın beni ya mutluluktan çok çookk sevindim baluşşş hayırlı olsun içime doğuyordu güzel bir haberle geleceğin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annesi gibi güzel, savaşçı, güçlü ve harika bir bebek olacağına eminim
Allah herkese vaktinde ama en önemlisi SAĞLIKLI gebelik nasip etsin nurum.. tutmasından çok sağlıklı olması için dua etİnşallah sagsalim kucağına almayı da nasip etsin Allah'ım
Gündüzleri olmuyor ama akşamları oluyor bazen, iyiyiz heralde şükürminnoşummm teşekkür ederim... inşallah savaşçı olur bakalım
nasılsın bakalım bebişimiz nasıl
bulantıların geçtimi
Allah herkese vaktinde ama en önemlisi SAĞLIKLI gebelik nasip etsin nurum.. tutmasından çok sağlıklı olması için dua et
amin kuzum Allah isteyen herkese nasip etsinGündüzleri olmuyor ama akşamları oluyor bazen, iyiyiz heralde şükürsen nasılsın, bebişko nasıl? Ay gerçekten çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya
Valla seni özledi sincaplar yaamin kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin
sincaplar nasıllar
kız bunların bebekle fotoğraflarıda çok cici olur yakındaValla seni özledi sincaplar yaacıktıkca cama gelip tıklatıyo lar fındık istiyorlar
Bebek doğacağı zaman bunu da yokuz ama alacağım ilk oyuncak sincap olacakkız bunların bebekle fotoğraflarıda çok cici olur yakında
aaa o zamana tayinmi var kuzumBebek doğacağı zaman bunu da yokuz ama alacağım ilk oyuncak sincap olacaksincaplar dan ayrıldığında en çok kedi üzülecek, kovalayacak kimsesi kalmıyor
Evet canım temmuzda Allah izin verirse bakalım nerelere düşeceğizaaa o zamana tayinmi var kuzum
İnşallah gönlünüze göre minnoşumEvet canım temmuzda Allah izin verirse bakalım nerelere düşeceğiz
Amin baluşş Rabbim hayırlı güzel kapılar açsınİnşallah gönlünüze göre minnoşum
neyse kızlar.. bu topikte çok emek ettik cok dertleştik..
yeri geldi güldük .. ağladık.. kavga ettik....
ama hepimizin tek bir amacı vardı.. oda anne olmak
herkesin sevinciyle sevinçlendik
kaybıyla üzüldük...
ama ben inanıyorum ki hepimizin bir gün bebeklerimizi kucağımıza alacaz....
demem o ki.. ben sizin desteğinizle neşemi kaybetmedim..
ve minnoşumu bekliyorum
Yiaaaaaa herkes bekliyordu senden böyle bir şeyi. Çok da merak ettik. Kaybın için çok üzüldüm ama sen ve bebişin bu yolda sağlıkla sonuna kadar yürüyeceksiniz inşallah@NealStreet ne yaptı acaba... onuda merak ediyorum
cnm cok teşekkür ederim darısı sana olsun..Yiaaaaaa herkes bekliyordu senden böyle bir şeyi. Çok da merak ettik. Kaybın için çok üzüldüm ama sen ve bebişin bu yolda sağlıkla sonuna kadar yürüyeceksiniz inşallahNasıl sevindim, nasıl güzel bir haber Sen yokken biz de erkek infertilitesiyle yüzleştik. Biraz hızlı gelişti her şey. 2-3 ay gibi bir sürede apar topar tüp bebek merkezinde bulduk kendimizi. Çok çok zorlanıyorum. İğneler bugün bitecek ama bazı risklerden bahsetti hemşire bugün. Aklım gitti biraz. Ailem ve arkadaşlarım hiçbir şey bilmiyor. Desteği burada arıyordum ama dan dun insanlar sağ olsun kaygılarım iyice tetiklendi. Biraz uzak kalacağım bu ara. Hepinizin dualarına ihtiyacım var. Bütün süreç hayırlısıyla ve sağlıkla ilerler, tamamlanır inşallah
Tedaviye beklenen cevabı alamadıkları için bizi ürolog ve kadın doğumcular direkt mikroenjeksiyona yönlendirdi. Yani süreç bizden bağımsız gelişti biraz. Üstüne de ikimizin de yaşı olunca hiç düşünmeye zamanımız olmadı bile. Evet, stres olmamam gerektiği için birazcık uzak kalacağım. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelebilirimcnm cok teşekkür ederim darısı sana olsun..
erkek infertilitesinin boyutu ileri dereceyse 2-3 ay içinde bu kararı vermen o kadar iyi olmuşki.. inan bana en doğrusunu yapmışsın...
keşke bende öyle yapsaydım diyorum şimdi... onca tedavi masraf felan.. aynı kapıya çıkıyormuş meğer...
benimde ailem dışında kimse bilmiyordu.. gerekte yokki zaten boşver..
hemşire ne dedi.. insanlar ne dedi bilmiyorum ama bu süreçte stres olmaman lazım.. kulak asma.. sürecin nasıl geçti bilmiyorum ama sonunu düşün.. inan bana sonunu görmeye değiyor.. gözünü korkutma.. herşeyin güzel olacağına inan.. ve olacakta
kimseyi duyma görme.... herşey güzel olacak.. ve bize süpriz haberlerle geleceksinTedaviye beklenen cevabı alamadıkları için bizi ürolog ve kadın doğumcular direkt mikroenjeksiyona yönlendirdi. Yani süreç bizden bağımsız gelişti biraz. Üstüne de ikimizin de yaşı olunca hiç düşünmeye zamanımız olmadı bile. Evet, stres olmamam gerektiği için birazcık uzak kalacağım. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelebilirimSenin de güzel gelişmeleri dört gözle bekliyor olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?