- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.361
geldimi pirencinHepimize muhtişim bir gün olsun
gözün aydınGeldı geldı
Sağol bacım eksik olma sende olmasan kimse demez yanigözün aydın
hellö godzillamızhelloooğğğğ görlller
Sağol bacım eksik olma sende olmasan kimse demez yani
gozzilla ne len soykahellö godzillamız
benm yatmam lazm benm dışında herkes yatıo
google amcaya sor.. üşengeçlikten ölücüngozzilla ne len soyka
hellö godzillamız
benm yatmam lazm benm dışında herkes yatıo
son 2 iş günüm sonra bol bol yatarımSende yat bacım oh mis benimkileri yolladım sabah 1saat yatak keyfisi yaptım
o değilde benim kanamam hala artmadı düşmedi bu bebe cumartesi kan değerim bi de yükseliverir de dış gebeliğe çevirirse diye tedirgin olmaya başladımgoogle amcaya sor.. üşengeçlikten ölücün
çevirmez... belkide bu şekilde bitecektir..o değilde benim kanamam hala artmadı düşmedi bu bebe cumartesi kan değerim bi de yükseliverir de dış gebeliğe çevirirse diye tedirgin olmaya başladım
inşallah.. aynen vercem cumartesiçevirmez... belkide bu şekilde bitecektir..
tekrar kan vereceksin demi ?
inşallah bu şekilde düşüyordur cnım değer... hem sancısız hem hafif.. en azından böyle olsuninşallah.. aynen vercem cumartesi
tek kendiliğinden düşsün hani kürtaja iğneye gerek kalmadan inan şükrediyorum..3 kürtaj geçirdim bi opu geçirdim vücudum 1 senedir kendine gelemedi yainşallah bu şekilde düşüyordur cnım değer... hem sancısız hem hafif.. en azından böyle olsun
ne diyim bu msj bilemedimtek kendiliğinden düşsün hani kürtaja iğneye gerek kalmadan inan şükrediyorum..3 kürtaj geçirdim bi opu geçirdim vücudum 1 senedir kendine gelemedi ya
hayırlısı be baloşum Allah beterlerinden saklısın... bizimde kucağımız dolacaktır inşallah..ne diyim bu msj bilemedim
bari o dilediğin gibi olsun mucizem...
ama sen iyisin demi
günaydın avukatımmmmmmmmmmmm can cağzım arım balım peteğimGunaydinlar
Uzun suredir yokum arada gelip okusamda bi cok sey kacirmis olabilirim
Bal0ncuk ta geri donmus hepimizi kendine getiricektir
dert etme belkide böyle bitecektir be kuzuşşşhayırlısı be baloşum Allah beterlerinden saklısın... bizimde kucağımız dolacaktır inşallah..
ben iyiyim ya tek sıkıntım kanamanın çoğalmaması
Hahaha kuzum benim ya hemende nasil belli geldigin arada geliyordum 2-3sayfa kacirmis oluyordum kac gundur girmedim 60 sayfa olmusgünaydın avukatımmmmmmmmmmmm can cağzım arım balım peteğim
kız yok bunların içi geçmiş.. bebeler gelene kadar canlanmaz bunlar
saldım gitti
dert etme belkide böyle bitecektir be kuzuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?