- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.321
valla benm eşimin onca tedavisi onca denemeler olmadı cnm ya.. ekimde tüp bebeğe başlayacam diyordum hep zaten.. öylede yaptım.. dilerim doğal yolla olur seninde.. ama senin için en doğru karar hangisiyse en iyisini sen bilirsinYav totem yapip nicki degistirm kimse tanimiyoTotem de tutmadiya neyse. Tekrar hayirli olsun cnm kac aylik oldu?
Benim Mart ayi itibariyle denemeye baslayali 1 yil doldu. Yani bu ne demek.detayli bay&bayan muayene test eger doktor daha da zorlamayin sikintiniz var derse tup bebek. Dogal yolla olmazsa olmasin daha da vakit kaybetmeye gerek yok. Kismet hayirlisi nasilsa oyle olsun.
sayılmaz mı hiç biliyorum Allah razı olsunbenimki sayılıyorsa ben ben ben
hergün kalan herkese tek tek dua ediyorum
inşallah nur cum gebelik bayrağı bu ay sen deGülecek yüzün canimcim az kaldı rabbim yüzünü güldürecek kucağına aldığında herşeyi unutacaksın çok şükür diyeceksin tez zamanda
Yok bu ay değil kuzum olursa önümüzdeki ay hamisim dicemsayılmaz mı hiç biliyorum Allah razı olsun
inşallah nur cum gebelik bayrağı bu ay sen de
Bugün erken kalktımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınım şurda kalsın nasılsa öğlene kadar uyuyorsunuz öğlen görüşürüz bay
sayronum gezegenimBu arada tum bebek bekleyenlere dr hayirli olsun diyorum tabi ki ❤❤❤@Bal0ncuk 'u eskilerden tanidigim icin ilk o dikkatimi cekti
Valla cikaramamistim ben seni saronYav totem yapip nicki degistirm kimse tanimiyoTotem de tutmadiya neyse. Tekrar hayirli olsun cnm kac aylik oldu?
Benim Mart ayi itibariyle denemeye baslayali 1 yil doldu. Yani bu ne demek.detayli bay&bayan muayene test eger doktor daha da zorlamayin sikintiniz var derse tup bebek. Dogal yolla olmazsa olmasin daha da vakit kaybetmeye gerek yok. Kismet hayirlisi nasilsa oyle olsun.
Tc 4 ile başlıyorniye sen cephedemi çalışıyormuşsun
Senin ne tatlı yüreğin var öyleBu arada tum bebek bekleyenlere dr hayirli olsun diyorum tabi ki ❤❤❤@Bal0ncuk 'u eskilerden tanidigim icin ilk o dikkatimi cekti
Bende bilmiyorum bacım nasıl oldum ben beni anlamadım ki lililililinasıl oldun beyazım
cnmmmmmmmm cnmmmmmmm....
nasılsın kuzum? toparlandınmı.. ne diyeceğimi bilemiyorum aldım haberini
giderim
canım kendini yormayacak şekilde... nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence
yaa bende saron niye çıkmıyor diyorum.. profil fotoğrafın olmasa tanıyamıyacam yaaa... neyseki sen yazdınnnnn
teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
darısı isteyen herkesin başına.. doğal yollarla tez zamanda nasip olsun inşallah
Hemen seyapmiiim dedim ahshahdhsbende ne zaman bana kızacan diye gün sayıyordum 2 gün geçiyordu nerdeyse dayloşum
amin inşallahBu arada tum bebek bekleyenlere dr hayirli olsun diyorum tabi ki ❤❤❤@Bal0ncuk 'u eskilerden tanidigim icin ilk o dikkatimi cekti
giniydin bibiğimGinaydiiin
sayılmaz mı hiç biliyorum Allah razı olsun
inşallah nur cum gebelik bayrağı bu ay sen de
ben geldiğin saate bakarımBugün erken kalktım6 dan beri ayaktayım bı mola verdim buralara girdim şimdi bida derse geçiyorum günaydınlar bu arada
Tc 4 ile başlıyor
Kimlik numarasına göre yapıyorlar canım
Senin ne tatlı yüreğin var öyle
Allahım sağlıkla sıhhatle sana, bana isteyen herkese nasip etsin
iyisin iyiBende bilmiyorum bacım nasıl oldum ben beni anlamadım ki lilililili
Hemen seyapmiiim dedim ahshahdhs
Tamam bundan sonra gözümü açar açmaz buraya gelecek benamin inşallah
giniydin bibiğim
ben geldiğin saate bakarım
ben sana dedim 1 ile başla diye
iyisin iyi
dipçik gibisin
Tamam bundan sonra gözümü açar açmaz buraya gelecek ben
Aynen cnm.sayronum gezegenimdoğru yere mi ateş ettim
Tc 4 ile başlıyor
Kimlik numarasına göre yapıyorlar canım
Senin ne tatlı yüreğin var öyle
Allahım sağlıkla sıhhatle sana, bana isteyen herkese nasip etsin
Valla cikaramamistim ben seni saronhayırlısı ya bizde parayla bebek sahibi oluruz yapcek bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?