Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam çiçeklerim enerjiniz bol olsunnnnnn
Selam cukommmmmm

Bal0ncuk İyiyim canım toparlanıyorum ama çok üzgünüm tabii. Kavuşmamız öbür dünyaya kaldı yavrumla
Sen nasılsın? Cinsiyet belli oldu mu
Ne diyeceğimi bilmiyorm ama bende bebeklerimden birini kaybedince kötü olmuşttm.. Seni anlıyorum
Rabbim sağlıkla bir daha nasip etsin inşallah güzelim benim

aynen çıkıcam çok yoruluyorum kendimi yormamam imkansız. sırtım başım aşırı derecede ağrıyor. sen çalışıyor musun dedim de izne çıkmışsındır haftan gelmiş. kendin hakkında konuşmayı hiç sevmiyorsun sorularım hep havada kalıyor

Ay sevmiyorum evet hep size odaklanıorum.. Özelliklede gebe kalamayanlara tam destek hep destek
Evet cnm cuma son zaten yaşadklarmdan dolayı öyle cok çalışmadm.. Tam başlamşken haftam geldi

Ay sevmiyorum evet hep size odaklanıorum.. Özelliklede gebe kalamayanlara tam destek hep destek
Evet cnm cuma son zaten yaşadklarmdan dolayı öyle cok çalışmadm.. Tam başlamşken haftam geldi
iyi bari tam zamanında başlamışsın bize odaklı olman çok güzel destek insana güç veriyor. ama en çok güç veren şey insanın kendisi bence. Her şey içimizde bitiyor hayırlı geceler

iyi bari tam zamanında başlamışsın bize odaklı olman çok güzel destek insana güç veriyor. ama en çok güç veren şey insanın kendisi bence. Her şey içimizde bitiyor hayırlı geceler

Oooyy sende de bebek varmiss Tebrikleerr. Allah saglik ve huzurla kavustursun cok sevindim

Kocişkoda bana öyle der BiraZdan gelir iki gündür yoktu
özlemişsindir
evet ama insan bazen yoruluyor... destek arıyor
Ya hadi maasallah cok mutlu oluyorum cok az kisi kaldik en kisa zamanda liste full cekecek insallah saglik ve huzurla tabi
ayy evet işte onu bekliyoruz sabırsızlıkla... sonra dükkanı kapatacaz
Gunaydinnnn uyanır uyanmaz gelemedim kahvaltı bulaşık vs derken anca gelebildim
ooooooooooooo günaydın nurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…