- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.341
Selam cukommmmmmselam çiçeklerimenerjiniz bol olsunnnnnn
Ne diyeceğimi bilmiyorm ama bende bebeklerimden birini kaybedince kötü olmuşttm.. Seni anlıyorumBal0ncuk İyiyim canım toparlanıyorum ama çok üzgünüm tabii. Kavuşmamız öbür dünyaya kaldı yavrumla
Sen nasılsın? Cinsiyet belli oldu mu
Aynen öyle valla hayırlısı napalimEvet forumdaki o gizemli yabanci benim
Hayirli saglikli evlatlar gelsin de yolu onemli degil cnm oyle dusunme.
aynen çıkıcam çok yoruluyorum kendimi yormamam imkansız. sırtım başım aşırı derecede ağrıyor. sen çalışıyor musun dedim de izne çıkmışsındır haftan gelmiş. kendin hakkında konuşmayı hiç sevmiyorsun sorularım hep havada kalıyornasıl oldun beyazım
cnmmmmmmmm cnmmmmmmm....
nasılsın kuzum? toparlandınmı.. ne diyeceğimi bilemiyorum aldım haberini
giderim
canım kendini yormayacak şekilde... nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence
yaa bende saron niye çıkmıyor diyorum.. profil fotoğrafın olmasa tanıyamıyacam yaaa... neyseki sen yazdınnnnn
teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
darısı isteyen herkesin başına.. doğal yollarla tez zamanda nasip olsun inşallah
Ay sevmiyorum evet hep size odaklanıorum.. Özelliklede gebe kalamayanlaraaynen çıkıcam çok yoruluyorum kendimi yormamam imkansız. sırtım başım aşırı derecede ağrıyor. sen çalışıyor musun dedim de izne çıkmışsındır haftan gelmiş. kendin hakkında konuşmayı hiç sevmiyorsun sorularım hep havada kalıyor
İyi akşamlar pirencesGüzel akşamlar kızlar
İyi akşamlar pirences
Bal0ncuk İyiyim canım toparlanıyorum ama çok üzgünüm tabii. Kavuşmamız öbür dünyaya kaldı yavrumla
Sen nasılsın? Cinsiyet belli oldu mu
iyi bari tam zamanında başlamışsınAy sevmiyorum evet hep size odaklanıorum.. Özelliklede gebe kalamayanlaratam destek hep destek
Evet cnm cuma son zaten yaşadklarmdan dolayı öyle cok çalışmadm.. Tam başlamşken haftam geldi
iyi bari tam zamanında başlamışsınbize odaklı olman çok güzel destek insana güç veriyor. ama en çok güç veren şey insanın kendisi bence. Her şey içimizde bitiyor hayırlı geceler
Kocişkoda bana öyle der BiraZdan gelir iki gündür yoktu
evet ama insan bazen yoruluyor... destek arıyoriyi bari tam zamanında başlamışsınbize odaklı olman çok güzel destek insana güç veriyor. ama en çok güç veren şey insanın kendisi bence. Her şey içimizde bitiyor hayırlı geceler
ayy evet işte onu bekliyoruz sabırsızlıkla... sonra dükkanı kapatacazYa hadi maasallah cok mutlu oluyorum cok az kisi kaldik en kisa zamanda liste full cekecek insallah saglik ve huzurla tabi
ooooooooooooo günaydın nurumGunaydinnnnuyanır uyanmaz gelemedim kahvaltı bulaşık vs derken anca gelebildim
Günaydın güzellikgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende şuraya bi günaydın bırakıp gidiyorum.. nasılsa öğlen geleceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?