- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.381
demek ki sanada zopa geliyorHahaha kuzum benim ya hemende nasil belli geldigin arada geliyordum 2-3sayfa kacirmis oluyordum kac gundur girmedim 60 sayfa olmus
Bende onlardanim benimde icim gecmis
şapşikkkkkkkkkkkk
Aynen bacım uçmus vakalar ne etcez bilmiyorum iyice psıkolojı falan kalmadıson 2 iş günüm sonra bol bol yatarım
o değilde vaka sayıları ne böyle.. dün haberleri izlemedim şuan haber okurken gördüm...
kıyamadım vallaBoyle gorunce kiyamadin demiiii
evde oturacazAynen bacım uçmus vakalar ne etcez bilmiyorum iyice psıkolojı falan kalmadı
AminOooyy sende de bebek varmiss Tebrikleerr. Allah saglik ve huzurla kavustursun cok sevindim
öyle tabi.ama öyle zaman oluyor ki insana destek yetmiyor kendi kabuğuna çekiliyor iyi geliyor onu demek istemiştim.Allah imtihanımızı kolay eylesinözlemişsindir
evet ama insan bazen yoruluyor... destek arıyor
ayy evet işte onu bekliyoruz sabırsızlıkla... sonra dükkanı kapatacaz
ooooooooooooo günaydın nurum
oy kuzum benm... aminnnnnnnnAminçok sağolun darısı isteyen herkesin başına inşallah
öyle tabi.ama öyle zaman oluyor ki insana destek yetmiyor kendi kabuğuna çekiliyor iyi geliyor onu demek istemiştim.Allah imtihanımızı kolay eylesin
iyiyim iyiyimoy kuzum benm... aminnnnnnnn
ama iyisin demi
acabaSeviliyorsun
oo ilerleyen zamanlarda daha da artıyor oiyiyim iyiyimson zamanlarda biraz fazla duygusalım çok yorgun hissediyorum kendimi. eşimin vardiyasından dolayı görüşemiyoruz o da etkiliyor
yerim seni tatlış anne.... nasılsınBurdayiiiiiiiim
Acaba mıııııı hıhhhhhacaba
oo ilerleyen zamanlarda daha da artıyor o
yerim seni tatlış anne.... nasılsın
nerdesn sen daha önce daha cok görüşüyordukAcaba mıııııı hıhhhhh
Dedim ya sen gelince artıkın daha rahatım diyenerdesn sen daha önce daha cok görüşüyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?