Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk'ummmmmmm nasıl özlemişim valla iyi ki geldin Ben de uzun zamandır çok az girip takip etmeye çalışıyorum. Senin gebelik yazışmalarına denk gelmedim demek ki kaçırmışım ben bu muhteşem haberi.

Tüp müp bebiş gelmiş ya ona bakalım Bebeğin tüplüsü makbul diyollaaa hem Kız olacak galiba senin gibi güzel mi güzel bir bebiş olacak belli ki

Ben bıraktığın gibiyim valla, hala devam ama bir hareket yok. Bu ay keçiboynuzu özü aldım eşime belki bir etkisi olur diye. Kendime de inofolic mi alsam diye düşünüyorum. Çok methedilmiş, drlar önerdi denmiş. Kafamda deli sorular

inofolic sanırım Paresilaaa bu aralar kullanıyor...
kullananlar genel anlamda memnun.. bende zamanında kullanmıştım ama eş faktörlü sorun olduğu için olumlu sonuç alamadım ama güzel etkisi var cnm kullan...
eşin içinde iyi yapmışsın.. ama onun yerine keçiboyzunun kendi kürü daha etkili eğer spermle ilgili bişey varsa

tabikide öyleeeeee
Çıktık bakalım keşfe
ederim

sen boşver onları

ben de anlamıyorum ki yarın bide 1500 çıkıyomuş ahaah hava 1500 basarım artık dr bir iğneyle havamı alıverir
Seviyorum seni
Senin için sağlığın için en doğrusu hangisi ise o olsun
Paresilaaa canımm sen nasılsın iyi misin? Benim batı 06.05.2021 olarak şaapalım
Tamamdır fıstık
Ben İnofolic kullanıyorum ilk kutu bitmeden kimyasal yaşadım canım. İşe yaradığı kesin

Bizim deneyeli 8 ay falan oldu. Önümüzdeki hafta bir doktora görünücem. Eş kaynaklı mı bilmiyorum ama varsa da benim rahmimle alakalıdır diye düşünüyorum ben alayım kullanayım öyleyse sen de öneriyorsan, sen deneyimlisin ne de olsa :)

Senin bebiş kaç aylık oldu güzel kadın? Beni boşverelim sende haberler enfes

Yaaaa o zaman birazdan sipariş veriyorum :) İnternette daha uyguna bulunuyor mu yoksa hiç kasmadan eczaneden mi alayım sence? Zaten takviye edice gıda olduğu için sgk karşılamıyordur diye düşünüyorum. Bir de kullanım şeklini internette aç karnına sabah 1 akşam 1 diye gördüm genelde. Sen ne şekilde kullanıyorsun parecim?

asıl beni boşverin siz önemlisin... doktorlar 1 yıla kadar normal diyorlar.. streste yapmıosan
ama bence erkenden görünüp kafa rahatlatmak daha iyi
bencede görünün bi doktora kuzum
inşallah bişey yoktur

hani bebeler hep uyurdu

kolay gele paroşum

ooo temiz hava mis mis
İkinci keşifte bitti ama maske ile temiz hava
Ben eczaneden aldım nete pek güvenemiyorum
Eşimde reprodo m kullanıyor. Onu da eşin alabilir
Ben sabah aç karnına Birtane alıyorum ama yanında omega3 b12de alıyorum canım

Eklentiler

• IMG_20210409_143938.webp
    123,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…