- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.421
inofolic sanırımBal0ncuk'ummmmmmm nasıl özlemişim valla iyi ki geldinBen de uzun zamandır çok az girip takip etmeye çalışıyorum. Senin gebelik yazışmalarına denk gelmedim demek ki kaçırmışım ben bu muhteşem haberi.
Tüp müp bebiş gelmiş ya ona bakalımBebeğin tüplüsü makbul diyollaaa hem Kız olacak galiba senin gibi güzel mi güzel bir bebiş olacak belli ki
Ben bıraktığın gibiyim valla, hala devam ama bir hareket yok. Bu ay keçiboynuzu özü aldım eşime belki bir etkisi olur diye. Kendime de inofolic mi alsam diye düşünüyorum. Çok methedilmiş, drlar önerdi denmiş. Kafamda deli sorular
Iyim iyim uykusuz ama iyiacaba
oo ilerleyen zamanlarda daha da artıyor o
yerim seni tatlış anne.... nasılsın
Canoo bunlar soyka ne bilirler mi leeeeeegozzilla ne len soyka
Çıktık bakalım keşfetabikide öyleeeeee
Seviyorum seniederim
sen boşver onları
ben de anlamıyorum kiyarın bide 1500 çıkıyomuş ahaah hava 1500 basarım artık dr bir iğneyle havamı alıverir
Tamamdır fıstık
Ben İnofolic kullanıyorum ilk kutu bitmeden kimyasal yaşadım canım. İşe yaradığı kesinBal0ncuk'ummmmmmm nasıl özlemişim valla iyi ki geldinBen de uzun zamandır çok az girip takip etmeye çalışıyorum. Senin gebelik yazışmalarına denk gelmedim demek ki kaçırmışım ben bu muhteşem haberi.
Tüp müp bebiş gelmiş ya ona bakalımBebeğin tüplüsü makbul diyollaaa hem Kız olacak galiba senin gibi güzel mi güzel bir bebiş olacak belli ki
Ben bıraktığın gibiyim valla, hala devam ama bir hareket yok. Bu ay keçiboynuzu özü aldım eşime belki bir etkisi olur diye. Kendime de inofolic mi alsam diye düşünüyorum. Çok methedilmiş, drlar önerdi denmiş. Kafamda deli sorular
yok yhaa bişey olmazay deme öle ya
hiçççç nerden bilecekler :dCanoo bunlar soyka ne bilirler mi leeeeee
ben deÇıktık bakalım keşfe
Seviyorum seni
Senin için sağlığın için en doğrusu hangisi ise o olsun
Tamamdır fıstık
Ben İnofolic kullanıyorum ilk kutu bitmeden kimyasal yaşadım canım. İşe yaradığı kesin
hani bebeler hep uyurduIyim iyim uykusuz ama iyi
kolay gele paroşumÇıktık bakalım keşfe
Seviyorum seni
Tamamdır fıstık
Ben İnofolic kullanıyorum ilk kutu bitmeden kimyasal yaşadım canım. İşe yaradığı kesin
ooo temiz hava mis mis
Bizim deneyeli 8 ay falan oldu. Önümüzdeki hafta bir doktora görünücem. Eş kaynaklı mı bilmiyorum ama varsa da benim rahmimle alakalıdır diye düşünüyorum beninofolic sanırımParesilaaa bu aralar kullanıyor...
kullananlar genel anlamda memnun.. bende zamanında kullanmıştım ama eş faktörlü sorun olduğu için olumlu sonuç alamadım ama güzel etkisi var cnm kullan...
eşin içinde iyi yapmışsın.. ama onun yerine keçiboyzunun kendi kürü daha etkili eğer spermle ilgili bişey varsa
Yaaaa o zaman birazdan sipariş veriyorum :) İnternette daha uyguna bulunuyor mu yoksa hiç kasmadan eczaneden mi alayım sence? Zaten takviye edice gıda olduğu için sgk karşılamıyordur diye düşünüyorum. Bir de kullanım şeklini internette aç karnına sabah 1 akşam 1 diye gördüm genelde. Sen ne şekilde kullanıyorsun parecim?Çıktık bakalım keşfe
Seviyorum seni
Tamamdır fıstık
asıl beni boşverin siz önemlisin... doktorlar 1 yıla kadar normal diyorlar.. streste yapmıosanBizim deneyeli 8 ay falan oldu. Önümüzdeki hafta bir doktora görünücem. Eş kaynaklı mı bilmiyorum ama varsa da benim rahmimle alakalıdır diye düşünüyorum benalayım kullanayım öyleyse sen de öneriyorsan, sen deneyimlisin ne de olsa :)
Senin bebiş kaç aylık oldu güzel kadın? Beni boşverelim sende haberler enfes
Yaaaa o zaman birazdan sipariş veriyorum :) İnternette daha uyguna bulunuyor mu yoksa hiç kasmadan eczaneden mi alayım sence? Zaten takviye edice gıda olduğu için sgk karşılamıyordur diye düşünüyorum. Bir de kullanım şeklini internette aç karnına sabah 1 akşam 1 diye gördüm genelde. Sen ne şekilde kullanıyorsun parecim?
İkinci keşifte bitti ama maske ile temiz havahani bebeler hep uyurdu
kolay gele paroşum
ooo temiz hava mis mis
Ben eczaneden aldım nete pek güvenemiyorumBizim deneyeli 8 ay falan oldu. Önümüzdeki hafta bir doktora görünücem. Eş kaynaklı mı bilmiyorum ama varsa da benim rahmimle alakalıdır diye düşünüyorum benalayım kullanayım öyleyse sen de öneriyorsan, sen deneyimlisin ne de olsa :)
Senin bebiş kaç aylık oldu güzel kadın? Beni boşverelim sende haberler enfes
Yaaaa o zaman birazdan sipariş veriyorum :) İnternette daha uyguna bulunuyor mu yoksa hiç kasmadan eczaneden mi alayım sence? Zaten takviye edice gıda olduğu için sgk karşılamıyordur diye düşünüyorum. Bir de kullanım şeklini internette aç karnına sabah 1 akşam 1 diye gördüm genelde. Sen ne şekilde kullanıyorsun parecim?
Bittimi keşifİkinci keşifte bitti ama maske ile temiz hava
Ben eczaneden aldım nete pek güvenemiyorum
Eşimde reprodo m kullanıyor. Onu da eşin alabilir
Ben sabah aç karnına Birtane alıyorum ama yanında omega3 b12de alıyorum canım
deme ya olmaz ağlak olmamam lazımacaba
oo ilerleyen zamanlarda daha da artıyor o
yerim seni tatlış anne.... nasılsın
Çoktan tatlımBittimi keşif
Umarm ben gibi olmazsndeme ya olmaz ağlak olmamam lazım
Senden korkulurÇoktan tatlım
Son keşif annemlere çok yakındı
Onlara gidip baskın yaptım
Şok oldular zatenUmarm ben gibi olmazsn
Senden korkulur
ay sen de mi hormonlardan hep o zamanUmarm ben gibi olmazsn
Senden korkulur
Yaaaaa kıyamamay sen de mi hormonlardan hep o zamanumarım bir an önce düzelir gelgitlerim. şuan bunu yazarken ağlamaktan rimeli akmış gözlerle tele bakıyorum kalkıyım da gözümü sileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?