- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.441
Bi tek ben mi nemrut gibiyim ya, kimi görsem hamilelikte duygusallaşıyor.ay sen de mi hormonlardan hep o zamanumarım bir an önce düzelir gelgitlerim. şuan bunu yazarken ağlamaktan rimeli akmış gözlerle tele bakıyorum kalkıyım da gözümü sileyim
Kizlarrrrr uzun süredir gelemedim nasılsınız siteyi kaybettim açıkçası etiket bekliyordum oda bildirim gelmiş sanırım ama gözden kaçırmışımkızlarBerfinim21 vardı o gelmiyor artık galiba oda adetinden 1 hafta önce hamile kalmıştı Paresilaaa hatırlıyor musun
Canım nasılsın bebegin nasıl gözün aydın olsun inşallah anlat nasıl bi doğum oldu adı neIyim iyim uykusuz ama iyi
Ahahha hormonlardandir kuzum, ben de anca uyuyorumay sen de mi hormonlardan hep o zamanumarım bir an önce düzelir gelgitlerim. şuan bunu yazarken ağlamaktan rimeli akmış gözlerle tele bakıyorum kalkıyım da gözümü sileyim
Yok ya bende de duygusallik yok, gerçi uyanik zamanlarim olsa belki duygusallik da olur, is disinda hep uyuyom ahsjwhshwhs. Bi de yıllarca prolaktin hormon yükseklgiindn o duygusalliga alistim ben artik olmyo bsyBi tek ben mi nemrut gibiyim ya, kimi görsem hamilelikte duygusallaşıyor.
Kedi oğlumla oturuyoruz, galiba rüya görüyo, tek patisiyle bi yerlere tekme atıyo.Bu benim duygu ayarlarımla oynadı bence, bişeye tam duygulancam bunun deli deli hareketlerini görüyorum gülmeye başlıyorum.
Sukur canim, az kalmis insallah böyle boyle sifirlanacak kuzumKızlar beta 42 çıktı şükür düşüyor. Umarım Bi an önce sıfırlanır ve yeniden sağlıklı Bi hamileliğim olur çabucak
Lilililili böyle daha güzel
Kuzummm gözün aydın.. Bak korktuğun olmadıKızlar beta 42 çıktı şükür düşüyor. Umarım Bi an önce sıfırlanır ve yeniden sağlıklı Bi hamileliğim olur çabucak
Dayloşum iyiyim sen nasılsın?Ahahha hormonlardandir kuzum, ben de anca uyuyorum
Yok ya bende de duygusallik yok, gerçi uyanik zamanlarim olsa belki duygusallik da olur, is disinda hep uyuyom ahsjwhshwhs. Bi de yıllarca prolaktin hormon yükseklgiindn o duygusalliga alistim ben artik olmyo bsy
Sukur canim, az kalmis insallah böyle boyle sifirlanacak kuzum
Paresilaaa Bal0ncuk Hemsirecik kuzumlaaaaarrrr nasılsınız ben anca uyuyommmmmm beeee birkac gun ishaldim cok korktm covid mi diye, esim de oyleydi, halsizlik vs derken sanirim yedigimz bsy dokundu, test negatif cunku cok sukur. Şimdi iyiyiz zaten. Dun de kontrole gittim, pembe akinti var cunku, bebek iyi cok şükür yine de istirahat bolca, ise gidecegm tabii de yine, aktif bsy yapmayacağım
Aynen canm çok şükür bin önce bitsin de inşallah yenileri gelsin hemen sağlıklıcaAhahha hormonlardandir kuzum, ben de anca uyuyorum
Yok ya bende de duygusallik yok, gerçi uyanik zamanlarim olsa belki duygusallik da olur, is disinda hep uyuyom ahsjwhshwhs. Bi de yıllarca prolaktin hormon yükseklgiindn o duygusalliga alistim ben artik olmyo bsy
Paresilaaa Bal0ncuk Hemsirecik kuzumlaaaaarrrr nasılsınız ben anca uyuyommmmmm beeee birkac gun ishaldim cok korktm covid mi diye, esim de oyleydi, halsizlik vs derken sanirim yedigimz bsy dokundu, test negatif cunku cok sukur. Şimdi iyiyiz zaten. Dun de kontrole gittim, pembe akinti var cunku, bebek iyi cok şükür yine de istirahat bolca, ise gidecegm tabii de yine, aktif bsy yapmayacağım
Aynen canm çok şükür. Umarım çabucak biter artık
Kuzummm gözün aydın.. Bak korktuğun olmadı
Dayloşum iyiyim sen nasılsın?
Kız daha şimdidenmi başladı uyku
22. Haftadan sonra kafanı kaldıramayacan demek
Ohh çok şkür bu sene pembe ve kahve akıntılar moda oldu zaten ya.. Her gebelikte var
E kiz her yerde gebeligin ilk haftalari oluyor diyor, sen karistirdin herhal
Kuzummm gözün aydın.. Bak korktuğun olmadı
Dayloşum iyiyim sen nasılsın?
Kız daha şimdidenmi başladı uyku
22. Haftadan sonra kafanı kaldıramayacan demek
Ohh çok şkür bu sene pembe ve kahve akıntılar moda oldu zaten ya.. Her gebelikte var
İnşallah senin de olacak canimAynen canm çok şükür bin önce bitsin de inşallah yenileri gelsin hemen sağlıklıca
Aman aman dikkat et kendine olmasın bişey tek. Maşallah ya ne çabuk 9 hafta olmuş
Aynen canm çok şükür. Umarım çabucak biter artık
Benm çevremdekiler 6. Ayda uykucu olmuşE kiz her yerde gebeligin ilk haftalari oluyor diyor, sen karistirdin herhalilk 12 hafta uyku durumu çok olurmus, her yerde yaziyor ve doktorlar da diyor senin ters olmus demek valla onceden de vardı da bizim ilgi alanimiza girmiyordu ondan bilmyorduk bence. Tiiii ne zmn dogurmuslarla konusuyorum benim de vardı, bende de oldu diyorlar. Bakalim sag salim atlatalim da insallah.
Ya kuzum sen şimdi 6 aylık oldun e peki benim doğum yaptığım süreçte sen hamilemiydin yani simdiBenm çevremdekiler 6. Ayda uykucu olmuş
Nitekm bende öyle oluyorum ondan şey ettiydim dayloş
Ya kuzum sen şimdi 6 aylık oldun e peki benim doğum yaptığım süreçte sen hamilemiydin yani simdiBenm çevremdekiler 6. Ayda uykucu olmuş
Siz komple ters gitmissinizBenm çevremdekiler 6. Ayda uykucu olmuş
Onun uykusuz geceleri başlamş gülümAkmerim neredesin
Öyle olmuş minnoşYa kuzum sen şimdi 6 aylık oldun e peki benim doğum yaptığım süreçte sen hamilemiydin yani simdi
Benm hayatım tersSiz komple ters gitmissiniz
Şimdi bu durunda iyimi kötümü..Bu ay 3 gun erken geldi regl neler oluyooo
Bilmiyorumki bebeks gecen ayda 1 gun once gelmisti kist erimistir diye düşünüyorum inşallah aminOnun uykusuz geceleri başlamş gülüm
Öyle olmuş minnoş
Benm hayatım ters
Şimdi bu durunda iyimi kötümü..
Kist olunca arada kaldım
kedilerin rüya görmesi çok enteresan ya aynı insan gibilerBi tek ben mi nemrut gibiyim ya, kimi görsem hamilelikte duygusallaşıyor.
Kedi oğlumla oturuyoruz, galiba rüya görüyo, tek patisiyle bi yerlere tekme atıyo.Bu benim duygu ayarlarımla oynadı bence, bişeye tam duygulancam bunun deli deli hareketlerini görüyorum gülmeye başlıyorum.
geçmiş olsun canım kendine çok iyi bak gerekirse işe gitme dinlen önemli bir süreçAhahha hormonlardandir kuzum, ben de anca uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?