Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay sen de mi hormonlardan hep o zaman umarım bir an önce düzelir gelgitlerim. şuan bunu yazarken ağlamaktan rimeli akmış gözlerle tele bakıyorum kalkıyım da gözümü sileyim
Bi tek ben mi nemrut gibiyim ya, kimi görsem hamilelikte duygusallaşıyor.
Kedi oğlumla oturuyoruz, galiba rüya görüyo, tek patisiyle bi yerlere tekme atıyo. Bu benim duygu ayarlarımla oynadı bence, bişeye tam duygulancam bunun deli deli hareketlerini görüyorum gülmeye başlıyorum.

ay sen de mi hormonlardan hep o zaman umarım bir an önce düzelir gelgitlerim. şuan bunu yazarken ağlamaktan rimeli akmış gözlerle tele bakıyorum kalkıyım da gözümü sileyim
Ahahha hormonlardandir kuzum, ben de anca uyuyorum
Yok ya bende de duygusallik yok, gerçi uyanik zamanlarim olsa belki duygusallik da olur, is disinda hep uyuyom ahsjwhshwhs. Bi de yıllarca prolaktin hormon yükseklgiindn o duygusalliga alistim ben artik olmyo bsy
Kızlar beta 42 çıktı şükür düşüyor. Umarım Bi an önce sıfırlanır ve yeniden sağlıklı Bi hamileliğim olur çabucak
Sukur canim, az kalmis insallah böyle boyle sifirlanacak kuzum

Paresilaaa Bal0ncuk Hemsirecik kuzumlaaaaarrrr nasılsınız ben anca uyuyommmmmm beeee birkac gun ishaldim cok korktm covid mi diye, esim de oyleydi, halsizlik vs derken sanirim yedigimz bsy dokundu, test negatif cunku cok sukur. Şimdi iyiyiz zaten. Dun de kontrole gittim, pembe akinti var cunku, bebek iyi cok şükür yine de istirahat bolca, ise gidecegm tabii de yine, aktif bsy yapmayacağım

Lilililili böyle daha güzel

Kızlar beta 42 çıktı şükür düşüyor. Umarım Bi an önce sıfırlanır ve yeniden sağlıklı Bi hamileliğim olur çabucak
Kuzummm gözün aydın.. Bak korktuğun olmadı

Dayloşum iyiyim sen nasılsın?
Kız daha şimdidenmi başladı uyku
22. Haftadan sonra kafanı kaldıramayacan demek
Ohh çok şkür bu sene pembe ve kahve akıntılar moda oldu zaten ya.. Her gebelikte var

Aynen canm çok şükür bin önce bitsin de inşallah yenileri gelsin hemen sağlıklıca
Aman aman dikkat et kendine olmasın bişey tek. Maşallah ya ne çabuk 9 hafta olmuş
Aynen canm çok şükür. Umarım çabucak biter artık

E kiz her yerde gebeligin ilk haftalari oluyor diyor, sen karistirdin herhal ilk 12 hafta uyku durumu çok olurmus, her yerde yaziyor ve doktorlar da diyor senin ters olmus demek valla onceden de vardı da bizim ilgi alanimiza girmiyordu ondan bilmyorduk bence. Tiiii ne zmn dogurmuslarla konusuyorum benim de vardı, bende de oldu diyorlar. Bakalim sag salim atlatalim da insallah.

Benm çevremdekiler 6. Ayda uykucu olmuş
Nitekm bende öyle oluyorum ondan şey ettiydim dayloş

Onun uykusuz geceleri başlamş gülüm
Ya kuzum sen şimdi 6 aylık oldun e peki benim doğum yaptığım süreçte sen hamilemiydin yani simdi
Öyle olmuş minnoş

Siz komple ters gitmissiniz
Benm hayatım ters

Bu ay 3 gun erken geldi regl neler oluyooo
Şimdi bu durunda iyimi kötümü..
Kist olunca arada kaldım

kedilerin rüya görmesi çok enteresan ya aynı insan gibiler ama karşında seni güldürecek böyle tatlı bir şey var maşallah çok şanslısın ilerleyen süreçlerde umarım ben de senin gibi olurum. yoksa eşim çok çeker
geçmiş olsun canım kendine çok iyi bak gerekirse işe gitme dinlen önemli bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…