Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dinleniyorum canım bolca, daha iyiyim çok şükür, insallah bu tehlikeli surecleri atlatip daha da iyi olacağız

Geçmiş olsun daylerim
Daha çok başları ben de en çok bu zamanlarda belirtiler yaşanır diye biliyorum. Ağırlaşıp ayakkabını bağlayamadığın günleri de görücez inş

19'una verdi, o da 23. haftaya geliyo. 8 gün kaldı, heyecanlıyım. Oruç tutamıyorum diye de mutsuzum bu ay
Sonra tutarsın gelinim.. Bebeğin sağlığı şuan önemli, kldıki gebelik söz konusu
Ohh detaylı ultrason harika bişey
O anın tadını çıkar

@NealStreet napti acaba merak ediyorum
Herkese toplu bilgilendirme olsun senin mesajın vesilesiyle. Benim süreç biraz beklenmedik pürüzlerle şey oldu. Transfer her şey yolunda giderse iki ay sonra yapılacak ama bedenen de kafa olarak da bayağı bitiğim. Bu konuyu bir süre rafa kaldıracağım. Güzel haberler olursa paylaşacağım inşallah

bir mucizee Gözün aydın mı diyelim, düşüşe geçmiş. Sağ salim atlatırsın inşallah hayırlısıyla. Sonra bebiğin yeri yeniden hazır ve nazır olur, en kısa zamanda sağlıkla gelir inşallah

dayler dayler İki dakka gittik diye boşluğu fırsat bilip göze mi geldin ne ettin eeey Ajan D? Derhal dobarlan, gendine gel. İyisin di mi?

O pürüzleri törpüleyip dümdüz yapacağına ve güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım

8 gün ama tek gidicem sanırım.
Hemencecik geçer

Sonu senin kalbin gibi güzel olacak
Dualarımız seninle

Geçmiş olsun daylerim
Daha çok başları ben de en çok bu zamanlarda belirtiler yaşanır diye biliyorum. Ağırlaşıp ayakkabını bağlayamadığın günleri de görücez inş
Amin canım inşallah aynen, 2.trimester daha süper diyollaa, bekliyorum
Hahaha valla senin yoklugun beni ne hallere koydu, gitme boyle bir daha bak, ilgisizlige dayanamiyom zaar
Pürüzler inşallah en guzeli icin bir aşama olsun, sonrasında her sey eennnn harika sekilde sana ulassin kuzum, dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…