- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.105
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.461
İnşallah kuzum yaBilmiyorumki bebeks gecen ayda 1 gun once gelmisti kist erimistir diye düşünüyorum inşallah amin
Dinleniyorum canım bolca, daha iyiyim çok şükür, insallah bu tehlikeli surecleri atlatip daha da iyi olacağızkedilerin rüya görmesi çok enteresan ya aynı insan gibilerama karşında seni güldürecek böyle tatlı bir şey var maşallah çok şanslısın ilerleyen süreçlerde umarım ben de senin gibi olurum. yoksa eşim çok çeker
geçmiş olsun canım kendine çok iyi bak gerekirse işe gitme dinlen önemli bir süreç
inşallah inşallahDinleniyorum canım bolca, daha iyiyim çok şükür, insallah bu tehlikeli surecleri atlatip daha da iyi olacağız
Geçmiş olsun daylerimAhahha hormonlardandir kuzum, ben de anca uyuyorum
Yok ya bende de duygusallik yok, gerçi uyanik zamanlarim olsa belki duygusallik da olur, is disinda hep uyuyom ahsjwhshwhs. Bi de yıllarca prolaktin hormon yükseklgiindn o duygusalliga alistim ben artik olmyo bsy
Sukur canim, az kalmis insallah böyle boyle sifirlanacak kuzum
Paresilaaa Bal0ncuk @Hemsirecik kuzumlaaaaarrrr nasılsınız ben anca uyuyommmmmm beeee birkac gun ishaldim cok korktm covid mi diye, esim de oyleydi, halsizlik vs derken sanirim yedigimz bsy dokundu, test negatif cunku cok sukur. Şimdi iyiyiz zaten. Dun de kontrole gittim, pembe akinti var cunku, bebek iyi cok şükür yine de istirahat bolca, ise gidecegm tabii de yine, aktif bsy yapmayacağım
19'una verdi, o da 23. haftaya geliyo. 8 gün kaldı, heyecanlıyım. Oruç tutamıyorum diye de mutsuzum bu ayMiss Bride gelinim.. Ne yaptn detaylıyı kuzu
Sonra tutarsın gelinim.. Bebeğin sağlığı şuan önemli, kldıki gebelik söz konusu19'una verdi, o da 23. haftaya geliyo. 8 gün kaldı, heyecanlıyım. Oruç tutamıyorum diye de mutsuzum bu ay
gerçekten mi ya :) inşallah güzel geçer, heyecan varSonra tutarsın gelinim.. Bebeğin sağlığı şuan önemli, kldıki gebelik söz konusu
Ohh detaylı ultrason harika bişey
O anın tadını çıkar
Evet heycan korku oluor haklısın ama normal muayneden cok farklıgerçekten mi ya :) inşallah güzel geçer, heyecan var
8 günEvet heycan korku oluor haklısın ama normal muayneden cok farklı
Herkese toplu bilgilendirme olsun senin mesajın vesilesiyle. Benim süreç biraz beklenmedik pürüzlerle şey oldu. Transfer her şey yolunda giderse iki ay sonra yapılacak ama bedenen de kafa olarak da bayağı bitiğim. Bu konuyu bir süre rafa kaldıracağım. Güzel haberler olursa paylaşacağım inşallah@NealStreet napti acaba merak ediyorum
O pürüzleri törpüleyip dümdüz yapacağına ve güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canımHerkese toplu bilgilendirme olsun senin mesajın vesilesiyle. Benim süreç biraz beklenmedik pürüzlerle şey oldu. Transfer her şey yolunda giderse iki ay sonra yapılacak ama bedenen de kafa olarak da bayağı bitiğim. Bu konuyu bir süre rafa kaldıracağım. Güzel haberler olursa paylaşacağım inşallah
bir mucizee Gözün aydın mı diyelim, düşüşe geçmiş. Sağ salim atlatırsın inşallah hayırlısıyla. Sonra bebiğin yeri yeniden hazır ve nazır olur, en kısa zamanda sağlıkla gelir inşallah
dayler dayler İki dakka gittik diye boşluğu fırsat bilip göze mi geldin ne ettin eeey Ajan D? Derhal dobarlan, gendine gel. İyisin di mi?
İnşallah inşallah. Hep beraber bi düzlüğe çıkaydık iyiydiO pürüzleri törpüleyip dümdüz yapacağına ve güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım
Çıkacağız çıkacağız sadece vakti zamanı henüz gelmedi..İnşallah inşallah. Hep beraber bi düzlüğe çıkaydık iyiydi
Ayh inşallah öyledir. Vakti de geliversin hayırlısıyla. Bir tanemiz de kolay yoldan şey edemedi. Zorlu yoldan gidiyoruz, sonumuz hayır olsunÇıkacağız çıkacağız sadece vakti zamanı henüz gelmedi..
Hemencecik geçer8 günama tek gidicem sanırım.
Sonu senin kalbin gibi güzel olacakHerkese toplu bilgilendirme olsun senin mesajın vesilesiyle. Benim süreç biraz beklenmedik pürüzlerle şey oldu. Transfer her şey yolunda giderse iki ay sonra yapılacak ama bedenen de kafa olarak da bayağı bitiğim. Bu konuyu bir süre rafa kaldıracağım. Güzel haberler olursa paylaşacağım inşallah
bir mucizee Gözün aydın mı diyelim, düşüşe geçmiş. Sağ salim atlatırsın inşallah hayırlısıyla. Sonra bebiğin yeri yeniden hazır ve nazır olur, en kısa zamanda sağlıkla gelir inşallah
dayler dayler İki dakka gittik diye boşluğu fırsat bilip göze mi geldin ne ettin eeey Ajan D? Derhal dobarlan, gendine gel. İyisin di mi?
Sonu senin kalbin gibi güzel olacak
Dualarımız seninle
Amin canım inşallahGeçmiş olsun daylerim
Daha çok başları ben de en çok bu zamanlarda belirtiler yaşanır diye biliyorum. Ağırlaşıp ayakkabını bağlayamadığın günleri de görücez inş
Hahaha valla senin yoklugun beni ne hallere koydu, gitme boyle bir daha bak, ilgisizlige dayanamiyom zaarHerkese toplu bilgilendirme olsun senin mesajın vesilesiyle. Benim süreç biraz beklenmedik pürüzlerle şey oldu. Transfer her şey yolunda giderse iki ay sonra yapılacak ama bedenen de kafa olarak da bayağı bitiğim. Bu konuyu bir süre rafa kaldıracağım. Güzel haberler olursa paylaşacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?