- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.105
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.481
Ortayı bulamadık. Fazla ilgi gösterince de şaapıyorsun ama bak bu işler böyle demek ki. Çocukceğiz eksikliğimi hissetmiş. "Anaaa anaaa kendini deli gibi yapan karılardan biri nere gitti anaaa?!" diye depresyonlara girmiş yavrucak.Hahaha valla senin yoklugun beni ne hallere koydu, gitme boyle bir daha bak, ilgisizlige dayanamiyom zaar
Pürüzler inşallah en guzeli icin bir aşama olsun, sonrasında her sey eennnn harika sekilde sana ulassin kuzum, dualarim seninle
Oo ooo ooo yoo hamile kalınca o saatte mi uyanılınıyor? Doğru söyle
Ahdjahsha digerinin adi fazla ilgi degil, takıntılı darlamaOrtayı bulamadık. Fazla ilgi gösterince de şaapıyorsun ama bak bu işler böyle demek ki. Çocukceğiz eksikliğimi hissetmiş. "Anaaa anaaa kendini deli gibi yapan karılardan biri nere gitti anaaa?!" diye depresyonlara girmiş yavrucak.
Amin amin inşallah. Allah razı olsun canım ajanım
umarım herşey yolunda gider ve çabucak göbüşüne girer bebişHerkese toplu bilgilendirme olsun senin mesajın vesilesiyle. Benim süreç biraz beklenmedik pürüzlerle şey oldu. Transfer her şey yolunda giderse iki ay sonra yapılacak ama bedenen de kafa olarak da bayağı bitiğim. Bu konuyu bir süre rafa kaldıracağım. Güzel haberler olursa paylaşacağım inşallah
bir mucizee Gözün aydın mı diyelim, düşüşe geçmiş. Sağ salim atlatırsın inşallah hayırlısıyla. Sonra bebiğin yeri yeniden hazır ve nazır olur, en kısa zamanda sağlıkla gelir inşallah
dayler dayler İki dakka gittik diye boşluğu fırsat bilip göze mi geldin ne ettin eeey Ajan D? Derhal dobarlan, gendine gel. İyisin di mi?
Amin, inşallah hepimizinkine sağlıkla girer o bebişler. Mottomuz belliumarım herşey yolunda gider ve çabucak göbüşüne girer bebiş
inşallah kuzu çabucak biter de yerine sağlıklı bebişlerim gelir çünkü artık çok özledim ..
Ay evet bacım hiç sorma bu aralar çok uyuyorum
Belli haftadan snea sağ sol olayı devreye giriyor uyuyamıon bacımOrtayı bulamadık. Fazla ilgi gösterince de şaapıyorsun ama bak bu işler böyle demek ki. Çocukceğiz eksikliğimi hissetmiş. "Anaaa anaaa kendini deli gibi yapan karılardan biri nere gitti anaaa?!" diye depresyonlara girmiş yavrucak.
Amin amin inşallah. Allah razı olsun canım ajanım
Keşke bende uyusamAy evet bacım hiç sorma bu aralar çok uyuyorum
Belli haftadan snea sağ sol olayı devreye giriyor uyuyamıon bacım
Hazırla kendini
Keşke bende uyusam
HamilemiymişşşşşMNbeyaz hamile mi? Yokluğumda öyle şeyler mi olduuuu??
Ay yok ne bileyim uyuyom uyuyamıyom muhabbeti dönünce hamile miymiş diye düşündüm ahhsjd ortalık karışmasınHamilemiymişşşşş
Henüz bana böyle bir bilgi gelmedi
Basın açıklaması bekliyorumAy yok ne bileyim uyuyom uyuyamıyom muhabbeti dönünce hamile miymiş diye düşündüm ahhsjd ortalık karışmasın
Güzel günler yakında ben inanıyorum zorsa olsaAyh inşallah öyledir. Vakti de geliversin hayırlısıyla. Bir tanemiz de kolay yoldan şey edemedi. Zorlu yoldan gidiyoruz, sonumuz hayır olsun
MNbeyaz hamile mi? Yokluğumda öyle şeyler mi olduuuu??
Olmaz mı olabilirHamilemiymişşşşş
Henüz bana böyle bir bilgi gelmedi
Siz ne işler çeviriosunuzOlmaz mı olabilir
Bence inan
Sondaki smile inanmamı engelliyorBence inan
Senin yüzünden oldu ahahahha Prenses olunca falan demişsin sonra o hep uyuyorum demiş. Sen de keşke ben de uyuyabilsem demişsin. Ben de görünce yabıştırdım senaryoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?