- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.921
Hoş gelBiraz kafa dinlemeye ihtiyacim vardi ama geldim kuzum
valla en çok dışlanan benimdir ama yüzsüz gibi burdayım yine burda başladık burda devam edeyim kimseyi kendime çekemiyorum hepsi senin olsunNe zaman doktora gitsek, eşim ekrana kilitlenip hesap yapıyo, sanki ultrasondan anlayacak gibi, herşeyi tek tek inceliyo, geçen gün bi de bana kaş göz yapıyo, çıkınca noluyo dedim. Doktora eklemlerini sorcakmışım çocuğun. Gelip kendin sorsana ordan el kol yapcağına sessiz sinema gibi.
Onlar beni ne kadar dışlasa da, zamanla sinsi sinsi herkesi kendi tarafıma çekiyorum, birgün burası hamile topiği olcak :kötüadamgülüşü: ahahahdsfg
bilmem belki de haklıdırMiss Bride
DusunceBulutu kim dışlamış lem sizi? Bizim neden haberimiz yok? Bu gelin gız alınganlık yapıyor, sen ona uyma bulut
Allah Allah :/bilmem belki de haklıdırtek tek sayamam tüm topik çok da mühim değil ben alışığım belki Miss Bride için yeni bir durumdur
Bana fiştekçi diyoMiss Bride
DusunceBulutu kim dışlamış lem sizi? Bizim neden haberimiz yok? Bu gelin gız alınganlık yapıyor, sen ona uyma bulut
Bende bende inşallahiçimde çok büyük bir umut var nedense beni yanıltmazsa tabiama bu günlerde Paresilaaa dan gelcek güzel haberler bekliyorum
Uzaktan görmeye de razıyımKuzum kendini kötü hissetme. Ben başından beri ailemle çok yakın yaşamamıza rağmen ve bize market, kasap dışında bir yere girmememize rağmen anneme babama bir şey taşımayayım diye evlerine gitmiyorum. Kapıdan maskeyle görüyorum. Sen kendin kapma da inşallah. İnsanlar cidden şuursuz. Öyle olmasa bu kadar yayılmayacaktı :/
Haklı olmak hiç istemiyorumO kadar haklısın ki parem
Hadi bakalım... Yepyeni bir sayfa açıosun kendine
Bense niyeyse kendimden umutlu değilim canımiçimde çok büyük bir umut var nedense beni yanıltmazsa tabiama bu günlerde Paresilaaa dan gelcek güzel haberler bekliyorum
Pazar canım amin inşallah beni yanıltsın gelmesinİnşallah. Pazardı onun di mi? Regl gelmesin, bebik gelsin
@olive_bluto yok oldu ya. Haberi olan yok di mi?
Hayırlı haberlerle geleceksin yüzünü asma sakınhaftasonuna denk gelmezse 2. 3. Günü gidicem
Her zaman duamdasınPazartesi ayrıntılı ultrasonum var bana dua edin.
Oyy buraları da hamile topiğine çevirdik.
Merhabalarr herkesciklere
Pamuk ve benden herkese iyi gunlerr
Tek sevdiğim avukatParesilaaa bayadir BAT yazmadim bu ay yazayim ve son yazisim olur umarim
Dogru hesaplasiysam 28 nisan olucak
Düşünce sakın öyle şeyler düşünme biz seni çok seviyoruz bizim tatlı annemizvalla en çok dışlanan benimdir ama yüzsüz gibi burdayım yine burda başladık burda devam edeyim kimseyi kendime çekemiyorum hepsi senin olsunyalnız gülüş: ehe ehe ehe
İnşallah canım ne deyim inşallahBende bende inşallah
len hamilelik depresyonuna mı girdinizvalla en çok dışlanan benimdir ama yüzsüz gibi burdayım yine burda başladık burda devam edeyim kimseyi kendime çekemiyorum hepsi senin olsunyalnız gülüş: ehe ehe ehe
fiştekçi gelin insanları örgütlemeBana fiştekçi diyo
Profiline bayıldımmm çok kaygısızcaBen cok eğleniyorum sizde eğlenin hzhshs
Telefon ekranimdada bu var aşırı moral veriyor hshshsProfiline bayıldımmm çok kaygısızca
Ayyy kıyamam hadi bakalım cukumPazartesi memlekete gidiyorumm en kötü sabahtan doktora gidip sonrasında cıkarım yola. Regl gelsinde bi kuzu
Anın tadını çıkar kuzummmm harika bi anPazartesi ayrıntılı ultrasonum var bana dua edin.
Oyy buraları da hamile topiğine çevirdik.
Bende bu kim diorm yaaaaMerhabalarr herkesciklere
Pamuk ve benden herkese iyi gunlerr
İnşallaaaahhhhhhhParesilaaa bayadir BAT yazmadim bu ay yazayim ve son yazisim olur umarim
Dogru hesaplasiysam 28 nisan olucak
Beyazm nerelerdesn uykulardamıBende bende inşallah
Dım tıs dım tıssssBen cok eğleniyorum sizde eğlenin hzhshs
kesinlikle çok iyi yaTelefon ekranimdada bu var aşırı moral veriyor hshshs
yafff şu tipe bak akdssjkkkl aynı ben yaaaKılıfımi gormusmuydun hsjshs
Eki Görüntüle 2827072
Biz ogretmenlere paso bsyler soruyorlar biz beleşe cevap veriyoruzKız danışmanlık ücreti de alıyorlar. Bürosuna git davayı sor. Vekalet vermesen de yarım saatlik konuşma ücreti alıyorlar
Bazıları çok çok iyi bazıları da banka gibi görüyor her meslekte olduğu gibi
Bizde de kampa dair her detay var, masası, termoslari, sandalyeleri, gaz lambalari, cadiri, mangallari, plastik katlanabilir su damacanalari. Cok seviyoruz kamp yapmayi, doğayı. Harika bir sey yaaohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm
kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla
valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko
bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar
iyi geceler cukulatam
nasılsın.. regl oldunmu dalişko
nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni
kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz
ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki
nasılsın?????
ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk
işe devam mı kuzucuk ?
mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba mecnunumnasılsın yavyumm
en bi sevdiğim ama hala öyle bir teşkilat kuramadığım ekipmanlarBiz ogretmenlere paso bsyler soruyorlar biz beleşe cevap veriyoruzson cumlene katiliyorum kuzum, etik, ahlak, vicdan o kadar onemli ki...
Bizde de kampa dair her detay var, masası, termoslari, sandalyeleri, gaz lambalari, cadiri, mangallari, plastik katlanabilir su damacanalari. Cok seviyoruz kamp yapmayi, doğayı. Harika bir sey yaa
Ayıp ayıp ne fiştekçiliğimi gördünüzlen hamilelik depresyonuna mı girdiniz
fiştekçi gelin insanları örgütleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?