- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.901
Öyleymiş. Yaaa? Ben bakamam ona da herhalde. Çok tırsağım yaKıyamam sana..
Transferde anestezi yok zaten..
Hatta minnoşlarını sana nasıl transfwr ettiklerini izliyorsun
Benimki gelemedi korkudan gelmiyor sanırımKıyamam sana..
Transferde anestezi yok zaten..
Hatta minnoşlarını sana nasıl transfwr ettiklerini izliyorsun
Yok acımıo ama saniyelik yakıorrr
Bu ay mı başlayacak? Benimki bayağı erken gelmişti. Strestendir dedilerBenimki gelemedi korkudan gelmiyor sanırım
Öyle bir bakarsın kiiiiiiiÖyleymiş. Yaaa? Ben bakamam ona da herhalde. Çok tırsağım ya
Sal gitsin sal gitsinnnnnnnBenimki gelemedi korkudan gelmiyor sanırım
Bu ay gelirse başlayacağız inşallah bı aksilik cikmazsaBu ay mı başlayacak? Benimki bayağı erken gelmişti. Strestendir dediler
Ben mecburiyetten atiktim be, fırsat verseler ben de tembel olardım.Uyuduk uyandık kardeş. Zamanında anam uyandıyordu, şimdi kocam. Hiçbir zaman senin gibi atik bir tip olamadım, hep tembel
Ben salsam da iğne korkum salmiyoÖyle bir bakarsın kiiiiiii
Sal gitsin sal gitsinnnnnnn
O yakan iğnrye daha cok varBen salsam da iğne korkum salmiyo
Hayırlısı bakam beeeO yakan iğnrye daha cok var
Sen daha başndasn onlar yakmıo korkma
Hayırlısı bakam beee
görümce görmeyeyim seni ömrümceBen mecburiyetten atiktim be, fırsat verseler ben de tembel olardım.
Aynen o,DusunceBulutu
Tam geçmişti, yeniden başladı diyorum. Görümcem telefonda kahkaha atıyo, geçmesini bekleme daha çocuk yeni büyümeye başladı diye.
Pazartesi memlekete gidiyorumm en kötü sabahtan doktora gidip sonrasında cıkarım yola. Regl gelsinde bi kuzuPazar tmmda pazartesiyi ayarla ama olmaz
@Akmerim akmoşş naber gülüm
Yok gülüm bana iğne vermediler
Estrofem hap verdiler rahim kalınlaşsın diye.. Bide rahim embriyoyu yabancı madde sanmasn die bi hao daha verdiler
Pazartesi ayrıntılı ultrasonum var bana dua edin.görümce görmeyeyim seni ömrümcene güzel teselli etmiş
Ben ikna oldum şahsen.Ben mecburiyetten atiktim be, fırsat verseler ben de tembel olardım.
Aynen o,DusunceBulutu
Tam geçmişti, yeniden başladı diyorum. Görümcem telefonda kahkaha atıyo, geçmesini bekleme daha çocuk yeni büyümeye başladı diye.
İnşallah her şey yolundadır minik kızın iyidirPazartesi ayrıntılı ultrasonum var bana dua edin.
Oyy buraları da hamile topiğine çevirdik.
Ne zaman doktora gitsek, eşim ekrana kilitlenip hesap yapıyo, sanki ultrasondan anlayacak gibi, herşeyi tek tek inceliyo, geçen gün bi de bana kaş göz yapıyo, çıkınca noluyo dedim. Doktora eklemlerini sorcakmışım çocuğun. Gelip kendin sorsana ordan el kol yapcağına sessiz sinema gibi.Ben ikna oldum şahsen.
Görümcen kendine kahkaha atsın. Niye geçmesin ya geçer geçer. Sen ona bakma. Şurubuna devam et.
Güzel geçecek inşallah ayrıntılı ultrason da. Yeğeniminkinde omurgasını görmüştüm. "Balık kılçığı gibi ne kadar minik" diye duygulanıp ağlamıştım. Bir de ayakları, Allahım o ayaklar
Onlar beni ne kadar dışlasa da, zamanla sinsi sinsi herkesi kendi tarafıma çekiyorum, birgün burası hamile topiği olcak :kötüadamgülüşü: ahahahdsfgİnşallah her şey yolundadır minik kızın iyidirbir kaç kişi kaldı yakında onlardan da hayırlı haberler gelicek tam hamile topiği olcak inşallah
Ayrıntılıda doya doya baksın işte. Orda söyleyecekler zaten her şeyi.Ne zaman doktora gitsek, eşim ekrana kilitlenip hesap yapıyo, sanki ultrasondan anlayacak gibi, herşeyi tek tek inceliyo, geçen gün bi de bana kaş göz yapıyo, çıkınca noluyo dedim. Doktora eklemlerini sorcakmışım çocuğun. Gelip kendin sorsana ordan el kol yapcağına sessiz sinema gibi.
Onlar beni ne kadar dışlasa da, zamanla sinsi sinsi herkesi kendi tarafıma çekiyorum, birgün burası hamile topiği olcak :kötüadamgülüşü: ahahahdsfg
Ayran içtik ayrı mı düştük bacım? Nerelere kayboldun?Merhabalarr herkesciklere
Pamuk ve benden herkese iyi gunlerr
Biraz kafa dinlemeye ihtiyacim vardi ama geldim kuzumAyran içtik ayrı mı düştük bacım? Nerelere kayboldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?