Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyuduk uyandık kardeş. Zamanında anam uyandıyordu, şimdi kocam. Hiçbir zaman senin gibi atik bir tip olamadım, hep tembel
Ben mecburiyetten atiktim be, fırsat verseler ben de tembel olardım.
Aynen o, DusunceBulutu
Tam geçmişti, yeniden başladı diyorum. Görümcem telefonda kahkaha atıyo, geçmesini bekleme daha çocuk yeni büyümeye başladı diye.

görümce görmeyeyim seni ömrümce ne güzel teselli etmiş

Pazar tmmda pazartesiyi ayarla ama olmaz

@Akmerim akmoşş naber gülüm

Yok gülüm bana iğne vermediler
Estrofem hap verdiler rahim kalınlaşsın diye.. Bide rahim embriyoyu yabancı madde sanmasn die bi hao daha verdiler
Pazartesi memlekete gidiyorumm en kötü sabahtan doktora gidip sonrasında cıkarım yola. Regl gelsinde bi kuzu

Ben ikna oldum şahsen.
Görümcen kendine kahkaha atsın. Niye geçmesin ya geçer geçer. Sen ona bakma. Şurubuna devam et.
Güzel geçecek inşallah ayrıntılı ultrason da. Yeğeniminkinde omurgasını görmüştüm. "Balık kılçığı gibi ne kadar minik" diye duygulanıp ağlamıştım. Bir de ayakları, Allahım o ayaklar

Ne zaman doktora gitsek, eşim ekrana kilitlenip hesap yapıyo, sanki ultrasondan anlayacak gibi, herşeyi tek tek inceliyo, geçen gün bi de bana kaş göz yapıyo, çıkınca noluyo dedim. Doktora eklemlerini sorcakmışım çocuğun. Gelip kendin sorsana ordan el kol yapcağına sessiz sinema gibi.
İnşallah her şey yolundadır minik kızın iyidir bir kaç kişi kaldı yakında onlardan da hayırlı haberler gelicek tam hamile topiği olcak inşallah
Onlar beni ne kadar dışlasa da, zamanla sinsi sinsi herkesi kendi tarafıma çekiyorum, birgün burası hamile topiği olcak :kötüadamgülüşü: ahahahdsfg

Ayrıntılıda doya doya baksın işte. Orda söyleyecekler zaten her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…