- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.941
gelinnnnn geliiinnnn bak güme gidersin hiişşşşt çohh ayıpppAyıp ayıp ne fiştekçiliğimi gördünüz
bizim aileler bizle dalga geçiyor, önceki hayatınızda kurt muydunz vs asdjkahdkh. ama cok sevıyoruz ya, bi duşluk kaldı almadıgımız, tuvalet flan da aldk:)))en bi sevdiğim ama hala öyle bir teşkilat kuramadığım ekipmanlar
Yaaa nerden buluon allah aşkına yaKılıfımi gormusmuydun hsjshs
Eki Görüntüle 2827072
Oooo sizden ders almak gerekBiz ogretmenlere paso bsyler soruyorlar biz beleşe cevap veriyoruzson cumlene katiliyorum kuzum, etik, ahlak, vicdan o kadar onemli ki...
Bizde de kampa dair her detay var, masası, termoslari, sandalyeleri, gaz lambalari, cadiri, mangallari, plastik katlanabilir su damacanalari. Cok seviyoruz kamp yapmayi, doğayı. Harika bir sey yaa
ders diil ama ne çok gerekli, ne diil, neye dikkat etmelıyuk sorularına cevap verırım asjdkjasdkaskjdYaaa nerden buluon allah aşkına ya
Oooo sizden ders almak gerek
Ekstra cocuk eğitimide isterimders diil ama ne çok gerekli, ne diil, neye dikkat etmelıyuk sorularına cevap verırım asjdkjasdkaskjd
boşver sen onları en iyisini yapıyorsunuzbizim aileler bizle dalga geçiyor, önceki hayatınızda kurt muydunz vs asdjkahdkh. ama cok sevıyoruz ya, bi duşluk kaldı almadıgımız, tuvalet flan da aldk:)))
Ozel yaptırdım hshshdhYaaa nerden buluon allah aşkına ya
Oooo sizden ders almak gerek
Neee edion baccııııııııboşver sen onları en iyisini yapıyorsunuz
her turlu bacımmm, uzaktan uzmanlık forever adhakshdaksjdhEkstra cocuk eğitimide isterim
Uzmansın malum
aaayynen oyle, doga ıle butunlesmek harıka gelıyor gercektennnnnboşver sen onları en iyisini yapıyorsunuz
Belki yerlesme kanamasidir❤Ya size birşey soracağım.
Benden ptesi den beri ara ara kahverengi leke geliyor
Onu ben regl ilk günü diye mi sayayım yoksa ara kanama mı yoksa hele bir pazar olsun öyle mi sayayım
kesinlikle.. mesela ben eşime diyorum ki beni denize değil yeşilliklere götür bol oksijen mis gibi gözüm gönlüm açılsınher turlu bacımmm, uzaktan uzmanlık forever adhakshdaksjdh
aaayynen oyle, doga ıle butunlesmek harıka gelıyor gercektennnnn
bence de senceBelki yerlesme kanamasidir❤
iyidir baluş hanım ve yavrusuNeee edion baccıııııııı
İnşallah canımBelki yerlesme kanamasidir❤
Aaa niyeymissİnşallah canımama sanmıyorum
Pek belirtim yok çünkümAaa niyeymiss
ben hepsını sevıyom askjdhahsdkhaskesinlikle.. mesela ben eşime diyorum ki beni denize değil yeşilliklere götür bol oksijen mis gibi gözüm gönlüm açılsın
bence de sence
olmamalı da oluyor işte daha dün gebelik olsun diye muhabbet ettiğmiz bat beklediğimiz insanlar kuru kuru hayırlı olsun diyor emoji koymadan ya da tek kelime etmeyenler oluyor ama millete gelince ay canım çok sevindim kalp kalp kalpAllah Allah :/
Ayrışacak mıyız kendi içimizde hamileler, hamile kalamayanlar ve doğuranlar diye? Öyle şey mi olur yav
teşekkür ederim pare ben de seni seviyorumUzaktan görmeye de razıyım
Kardeşim subay denizci 7 ay görmedim bu virüs yüzünden denizciler çok etkilendi gönderiyorlar. Şimdi gidince kim bilir bir daha ne zaman gelecek...
Haklı olmak hiç istemiyorum
Bense niyeyse kendimden umutlu değilim canım
Pazar canım amin inşallah beni yanıltsın gelmesin
Hayırlı haberlerle geleceksin yüzünü asma sakın
Her zaman duamdasın
Çevrilsin en güzeli
Tek sevdiğim avukatmerhaba efendim inşallah canım son yazışın olur
Düşünce sakın öyle şeyler düşünme biz seni çok seviyoruz bizim tatlı annemiz
İnşallah canım ne deyim inşallah
yok terazi burcuyum da haksızlığa gelemiyorumlen hamilelik depresyonuna mı girdiniz
fiştekçi gelin insanları örgütleme
parem, bi test yapsan... yanı belki de baska bır seydır heYa size birşey soracağım.
Benden ptesi den beri ara ara kahverengi leke geliyor
Onu ben regl ilk günü diye mi sayayım yoksa ara kanama mı yoksa hele bir pazar olsun öyle mi sayayım
bencedeparem, bi test yapsan... yanı belki de baska bır seydır he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?