- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.961
Hani en buyuk belirti belirtisizliktiPek belirtim yok çünküm
kım o kım kım kımmmmmm aksjdkashdNe zaman doktora gitsek, eşim ekrana kilitlenip hesap yapıyo, sanki ultrasondan anlayacak gibi, herşeyi tek tek inceliyo, geçen gün bi de bana kaş göz yapıyo, çıkınca noluyo dedim. Doktora eklemlerini sorcakmışım çocuğun. Gelip kendin sorsana ordan el kol yapcağına sessiz sinema gibi.
Onlar beni ne kadar dışlasa da, zamanla sinsi sinsi herkesi kendi tarafıma çekiyorum, birgün burası hamile topiği olcak :kötüadamgülüşü: ahahahdsfg
o kım kım o soyle bana askjdhashkjsahvalla en çok dışlanan benimdir ama yüzsüz gibi burdayım yine burda başladık burda devam edeyim kimseyi kendime çekemiyorum hepsi senin olsunyalnız gülüş: ehe ehe ehe
Pek belirtim yok çünküm
ya bunu ben yazcacktımmmmmmmmm kjndkajshdkasfhHani en buyuk belirti belirtisizlikti
Sen yorulma diye şeyettim hshshdkım o kım kım kımmmmmm aksjdkashd
o kım kım o soyle bana askjdhashkjsah
ya bunu ben yazcacktımmmmmmmmm kjndkajshdkasfh
parem, bi test yapsan... yanı belki de baska bır seydır he
Regl 5 gün geçmeden yapmambencede
Kız nerde ben de o şansHani en buyuk belirti belirtisizlikti
Bisey dicem mevzumu varolmamalı da oluyor işte daha dün gebelik olsun diye muhabbet ettiğmiz bat beklediğimiz insanlar kuru kuru hayırlı olsun diyor emoji koymadan ya da tek kelime etmeyenler oluyor ama millete gelince ay canım çok sevindim kalp kalp kalpyazdığıma cevap verilmediği bile oluyor hayır kimsenin kedisine de kışt demedim ama bilmem
teşekkür ederim pare ben de seni seviyorum
yok terazi burcuyum da haksızlığa gelemiyorumdepresyon modum geçen hafta bitti
yok yok hormon dengesizliklerinden olsa gerek bunlarolmamalı da oluyor işte daha dün gebelik olsun diye muhabbet ettiğmiz bat beklediğimiz insanlar kuru kuru hayırlı olsun diyor emoji koymadan ya da tek kelime etmeyenler oluyor ama millete gelince ay canım çok sevindim kalp kalp kalpyazdığıma cevap verilmediği bile oluyor hayır kimsenin kedisine de kışt demedim ama bilmem
Tamam ben anladim seni sen umitlenmek istemiyon tamam devam boyle biz umitleniriz senin yerine hxhdhRegl 5 gün geçmeden yapmam
Kız nerde ben de o şans
asdhkdha piki timimSen yorulma diye şeyettim hshshd
dogurunca yap testı benceRegl 5 gün geçmeden yapmam
Kız nerde ben de o şans
Ahahaha dogurunca test yap diyende dayler gshshshdasdhkdha piki timim
dogurunca yap testı bence
o ne demek ya alla alaaaaaa
yannız dıkkatını cekerım, ben testı erken yapmıstım, kana gec gıtmıstım yevruuuuummmAhahaha dogurunca test yap diyende dayler gshshshd@NealStreet kanka suna bak pareye test yap diyorhshshs
He heee gununu karıştırdigin için erken yapmamismiydin sen heeyannız dıkkatını cekerım, ben testı erken yapmıstım, kana gec gıtmıstım yevruuuuummm
ben 1 gun gectı sanmıstım 3 gun varmıs daha asjkdakdkashdlkh. ama 5 gun sonra da degıl yanı netıcede :/ hem benım de hıc belırtım yoktu amaaaaa yabdıııımmm hahahahahsHe heee gununu karıştırdigin için erken yapmamismiydin sen hee
Ben bilmem benenekiben 1 gun gectı sanmıstım 3 gun varmıs daha asjkdakdkashdlkh. ama 5 gun sonra da degıl yanı netıcede :/ hem benım de hıc belırtım yoktu amaaaaa yabdıııımmm hahahahahs
Kız diğer yazdıklarını yeni okudumolmamalı da oluyor işte daha dün gebelik olsun diye muhabbet ettiğmiz bat beklediğimiz insanlar kuru kuru hayırlı olsun diyor emoji koymadan ya da tek kelime etmeyenler oluyor ama millete gelince ay canım çok sevindim kalp kalp kalpyazdığıma cevap verilmediği bile oluyor hayır kimsenin kedisine de kışt demedim ama bilmem
Hüsrana uğraşmayın sonraTamam ben anladim seni sen umitlenmek istemiyon tamam devam boyle biz umitleniriz senin yerine hxhdh
Yahu tatlım ne zaman yapsam regl oluyorum. Gecikince bile aa gecikti diyorum yapıyorum akşamına regl geliyorasdhkdha piki timim
dogurunca yap testı bence
o ne demek ya alla alaaaaaa
Husran yok no husranKız diğer yazdıklarını yeni okudum
Olur mu öyle şey hiç
Ben dahil burdaki herkes tüm hamişlerimize seviniyor hemde kendimiz olmuşcasına
Bunalım halimize mi denk geldi acababizim topic aile gibi oldu çok şükür
Hüsrana uğraşmayın sonra
Yahu tatlım ne zaman yapsam regl oluyorum. Gecikince bile aa gecikti diyorum yapıyorum akşamına regl geliyorben napam beni bu hale vucudum soktu
Tam belirsizlik değil ama göğüs sızısı çok az ama Kasık ağrısı çok fazla geriliyor orası... O yüzden zorlu bir regl bekliyor gibi
gebeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğHusran yok no husrangebeyiz gebeyiz gebeyiz
Kanka bu ay yapiyormuyuz bebelerigebeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzKanka bu ay yapiyormuyuz bebeleri
Selammgebeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Tehdit ediliyorum, yetişin a dostlar.gelinnnnn geliiinnnn bak güme gidersin hiişşşşt çohh ayıppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?