- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.281
Yeni uyandım.. Uzun zamandır böyle uyku problemim var malesefSen niye uyumuyon
Bişey olmaz geçer geçerYeni uyandım.. Uzun zamandır böyle uyku problemim var malesef
Uyumuosan git bebe yapBişey olmaz geçer geçer
koca oruç ben mazeretli cık olmazUyumuosan git bebe yap
Ahehahdhwhdh ben rahatim da benim eşin ici durmuyor sag olsun yapıyor sürekli, onun dolap ip gibi benimki hallaç pamuğubenim ev ağlıyor beni yıka diye. hortum tutup baştan aşağı yıkamak lazım hiçbir şeye dokunmuyorum. kapılar feryat ediyor mutfak dolapları ağlıyor camlar artık yağmur yağsın da az temizleniyim diye duadahe bir de kıyafet dolapları var tam bir cümbüş başlıcam bir ara da bakalım ne zaman dayler dayler in dediği gibi her ay birini yapsam anca bir yıla biter nasip Allahtan robotum var da arada geliyor etrafı süpürüyor hayır duamı alıyor
Birak daginik kalsin yoksa sen dagilcan ahhsahsh2 senede 2 kere cam sildim birinde fitigim cikti birinde Cigerlerim enfeksiyon kaptı hshshshs
İftardan sonrakoca oruç ben mazeretli cık olmazben temiz olsam ikimizde oruç gene olmaz
iftardan sonra gece bizim bam bam bam
Yapıosan sorun yokiftardan sonra gece bizim bam bam bam
yapamıoz olmuyo işteYapıosan sorun yok
Yapmıosan sıkıntı
GünaydınGünaydınnnnnnnn
Bu saate neden uyanır ki bi insan..
Neyse uyandığınızda görüşürüz
Gelmen en az 8 saat bacmGünaydınsaat 5
Bebe olunca görürüm ben seni 5dak uyuyum nolur dersin o zamanda yardıma gelen olmazama ben varım korkma bacım yetişirim hemen
Acayip uyuyorum ya ben normalde uyumayı hiç sevmem ama köşe yastığı gibi koyduğun yerde uyuyorum nedense
HayalimAcayip uyuyorum ya ben normalde uyumayı hiç sevmem ama köşe yastığı gibi koyduğun yerde uyuyorum nedense
Bacım nas felak ayetel kürsi mix yap oku kendliğinden uyursunHayalim
Kız ölsem dirilirim benBacım nas felak ayetel kürsi mix yap oku kendliğinden uyursun
Ay töbe de ya bir de ıhlamur var ya çok güzel uyku yapıyor içibiloz mu bilmiyorum amaKız ölsem dirilirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?