- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.301
Ihlamur zararsız ama etkisi yk banaAy töbe de ya bir de ıhlamur var ya çok güzel uyku yapıyor içibiloz mu bilmiyorum ama
Yapacak bişey kalmadı o zaman bacım prenses yaşdı uykulu bi anne hiç çekilmez zatenIhlamur zararsız ama etkisi yk bana
Normalde uykuyu cok severimYapacak bişey kalmadı o zaman bacım prenses yaşdı uykulu bi anne hiç çekilmez zaten
Shshshs kiz bu ben ergenkene vardı hahhahahGirerim Bi yerden yhaaaa
Ahahaha nerden buluyon yaaaa yuh böyle Bi terbiyesiz şarkı ilk defa gördüm asfkfslskdj
Evren birak ev pis kalsin diyorAhehahdhwhdh ben rahatim da benim eşin ici durmuyor sag olsun yapıyor sürekli, onun dolap ip gibi benimki hallaç pamuğubuhar makinesi de aldi her yeri buharlayip duruyor, tüm ev elden geçti robot mükemmel bir sey yaa, 2 yila yaklascak, her gördüğümde iyi ki diyom, sarilasim geliyor
Birak daginik kalsin yoksa sen dagilcan ahhsahsh
Görev başarılı
Aslanım beeeeeeeeShshshs kiz bu ben ergenkene vardı hahhahah
Evren birak ev pis kalsin diyor
Görev başarılı❤
O bebe bu ay olmazsa tukkani kapatir giderim artik yetherAslanım beeeeeeee
Olacak inşallahtaO bebe bu ay olmazsa tukkani kapatir giderim artik yether
Yaa bu cocuk gelmek istemiyorsa vardir bi bildiği diyorum artikOlacak inşallahta
Sen yinede tükkanı kapama lazım bize
Daha yeni açtın
Ben hç öle demedimYaa bu cocuk gelmek istemiyorsa vardir bi bildiği diyorum artik
Aaa bu şey değil mi ya, ben.benim ev ağlıyor beni yıka diye. hortum tutup baştan aşağı yıkamak lazım hiçbir şeye dokunmuyorum. kapılar feryat ediyor mutfak dolapları ağlıyor camlar artık yağmur yağsın da az temizleniyim diye duadahe bir de kıyafet dolapları var tam bir cümbüş başlıcam bir ara da bakalım ne zaman @dayler dayler in dediği gibi her ay birini yapsam anca bir yıla biter nasip Allahtan robotum var da arada geliyor etrafı süpürüyor hayır duamı alıyor
Yarın insallah
Ben korkuyorum heyecandan ziyadeCok heycanlıııııı
ahahahha cahil kalmışız kuzuShshshs kiz bu ben ergenkene vardı hahhahah
Evren birak ev pis kalsin diyor
Görev başarılı❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?