- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.105
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.261
Benim ilk 3 ay bulantılarımı gideren tek şey simit ekmekti.. O yüzden düşün ne kilolar aldmBulantılardan yiyemedim sonra o bitti reflü başladı, kaç gece aç yattım, yağlı yasak, çikolata yasak, paketli gıda yasak, salçalı şeyler, mayalı hamurlar, yani yemek isteyebileceğin herşey.
Nasıl kilo alıcaktım ki. Mecburiyetten.
Bi parça çikolata yeyip gece dörde kadar evde ağrıdan gezince ertesi gün cesaret edemiyosun tabiBenim ilk 3 ay bulantılarımı gideren tek şey simit ekmekti.. O yüzden düşün ne kilolar aldm
Keşke banada yasak olsaydı
Ayy bunca kilo almadan dahamı kötüdür bilemedimBi parça çikolata yeyip gece dörde kadar evde ağrıdan gezince ertesi gün cesaret edemiyosun tabi
Kilo verilir ne olucak, bi de benim boy 1.80'e yakın. Ondan anlaşılmıyo yoksa bayağı göbek aldı başını gidiyo yani.Ayy bunca kilo almadan dahamı kötüdür bilemedim
Ben tam bir panda yavrusuKilo verilir ne olucak, bi de benim boy 1.80'e yakın. Ondan anlaşılmıyo yoksa bayağı göbek aldı başını gidiyo yani.
Hahaha ben olsam bende korkarimSuan cocuk ona benzeyecek diye korkuyor hshshshs
En sevdiğimBen tam bir panda yavrusu
Atışa bağlı hemşiKiiiZzz ne kötüsü aşkım o benim hshshzhvalla o olmasa ne yapardim ben
Peki cinsiyette belli olurmu hemen
Nayyyn davut gözüm üstünüzdeneyseki benmkinin kredisi var onu diemio
6 ayda bir daha keyifli oluo
Yakalayamazsn ki
Maşallah ben aldğm kiloyu söylemiorm asla....
Şuan utandım....
Hep geriden hep geridenAtışa bağlı hemşi
Nayyyn davut gözüm üstünüzde
Kendi kendine ekşin yaratıyon yani, noldu ay temizlik yaptım cok muhtesemim ohneyseki benmkinin kredisi var onu diemio
Yakalayamazsn ki
Şuan utandım....
Millette gece hayatı var, eğlence var, ramazan şenlikleri düzenleniyor her gece.
Benim kocam yok, ben de hurmayla zemzemle açıyorum iftarı.
Dinleyin sayın mümine kardeşlerim.
Kedi var ya asko bizde hergun ev supuruyodum bahane olduneyseki benmkinin kredisi var onu diemio
Yakalayamazsn ki
Şuan utandım....
Hshhdd uyuyakalmisim isim bitince hahahaha
iyi gecelerİyi geceler beybiler
2 senede 2 kere cam sildim birinde fitigim cikti birinde Cigerlerim enfeksiyon kaptı hshshshsbenim ev ağlıyor beni yıka diye. hortum tutup baştan aşağı yıkamak lazım hiçbir şeye dokunmuyorum. kapılar feryat ediyor mutfak dolapları ağlıyor camlar artık yağmur yağsın da az temizleniyim diye duadahe bir de kıyafet dolapları var tam bir cümbüş başlıcam bir ara da bakalım ne zaman dayler dayler in dediği gibi her ay birini yapsam anca bir yıla biter nasip Allahtan robotum var da arada geliyor etrafı süpürüyor hayır duamı alıyor
Sebep neymisYa kızlar ilk kez başına rahim aşağı çekilme hissi geldi. Normalde adetli iken eğer parca gelirse rahmin aşağıdan çekiliyor gibi bir his geliyor ardından kan pıhtısı geliyordu. Bugünkü gündür öyle bir durum var bende. Sanki rahim aşağı çekiliyor. Ama adetli de değilim anlamadım bu işten birsey
Girerim Bi yerden yhaaaaHep geriden hep geriden
Ahahaha nerden buluyon yaaaa yuh böyle Bi terbiyesiz şarkı ilk defa gördüm asfkfslskdjbizde boyle hshshsh
Kedi var ya asko bizde hergun ev supuruyodum bahane oldu
Hshhdd uyuyakalmisim isim bitince hahahaha
Sen niye uyumuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?