Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaz temizliğine başlayan varmııııııı

dayler dayler duymasın bu soruyu.. Üstünü kapatın
Bizim yaz kis bahar temizligi yok, ne zaman canimiz ne isterse, eşim daha cok derin is yapıyor, onun cani daha cok istiyor yap canim sana cok iyi gelir, tam ihtiyacin olan ekşin... Sonra yaz ama olur mu surama bsy oldu, sorun olur mu dye.

Kötüleri okuma kuzum, he de geç. Her sey yolunda inşallah, hiiiic bsycik olmayacak. Mis gibi gorup geleceksiniz minnos kuzulettoyu, biz de onu hapir kupur yicez

Helal sana bacım yaptır benimki çalışıyor yakalayamıyorum pazar evde olursa sil süpür ancak ona da evde ne varzaten tamiz her yer diyor çıldıracğum
o temiz lafı hepsinde var bebeğim
Son 3.5 saat mumlar hazir bekliyorum yshshshd
Vurduğub bebe olsun aşkoşşşş

Bizim yaz kis bahar temizligi yok, ne zaman canimiz ne isterse, eşim daha cok derin is yapıyor, onun cani daha cok istiyor yap canim sana cok iyi gelir, tam ihtiyacin olan ekşin... Sonra yaz ama olur mu surama bsy oldu, sorun olur mu dye.
Ahahahhahahahha
Beklediğim yorummmmm
Ben yapmayacam dayloşşşş
Gocam yapceeekkk

Kötüleri okuma kuzum, he de geç. Her sey yolunda inşallah, hiiiic bsycik olmayacak. Mis gibi gorup geleceksiniz minnos kuzulettoyu, biz de onu hapir kupur yicez
okumamaya çalışıyorum artık. hay ağzın bal yesin ne güzel dedin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız şu kuzuları

Yav nasıl denk getiriyorlar nasıl o gün yumurtluyorlar hayret yav
Ahahahaha aynı şeyleri 3 bebekte de yaşadım o yüzden hep alttan baktılar
Benim hic gobegim yok mesela ilişkiden sonra gitsem görür dimi hshdhdh
Ahahaha kessin gözükür spermlerin kuyruğuna kadar
Yakaladım kiiii

Bizimki de diyor robot alayım gerekırse 2tane alayım her gün süpürsün diyor Ben yok dedim hakkımı helal etmem o kadar para verirsen kötü robota
KiiiZzz ne kötüsü aşkım o benim hshshzh valla o olmasa ne yapardim ben

Yakaladım kiiii
Peki cinsiyette belli olurmu hemen

Benimki evi supurmemek icin robot aldi hahahahs
neyseki benmkinin kredisi var onu diemio

E tamam da neden mevsimlere ayrılıyor ne bilim bi hafta dolaplari temizlersin derinden, bi ay mutfaga girisirsin, bi ay kiyafetlere. Mevsimlik temizlik komik gelyo bana canin istedikçe yap işte
6 ayda bir daha keyifli oluo

Yakaladım kiiii
Yakalayamazsn ki

Maşallah ben aldğm kiloyu söylemiorm asla....
Şuan utandım....

Maşallah ben aldğm kiloyu söylemiorm asla....
Şuan utandım....
Bulantılardan yiyemedim sonra o bitti reflü başladı, kaç gece aç yattım, yağlı yasak, çikolata yasak, paketli gıda yasak, salçalı şeyler, mayalı hamurlar, yani yemek isteyebileceğin herşey.
Nasıl kilo alıcaktım ki. Mecburiyetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…