- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.241
Bizim yaz kis bahar temizligi yok, ne zaman canimiz ne isterse, eşim daha cok derin is yapıyor, onun cani daha cok istiyor
Kötüleri okuma kuzum, he de geç. Her sey yolunda inşallah, hiiiic bsycik olmayacak. Mis gibi gorup geleceksiniz minnos kuzulettoyu, biz de onu hapir kupur yicezsenin de az kalmış sayılı gün çabuk geçer inşallahbende heyecandan çok korku var forumda okuduklarım çok etkiliyor beni.doktor kötü bir şey dicek diye korkuyorum.kendimi her şey iyi olcak diye teskin etmeye çalışıyorum işe yaramıyor.hemen randevu günü gelse de bu korkuyu atlatsam
Helal sana bacım yaptırbenimki çalışıyor yakalayamıyorum pazar evde olursa sil süpür ancak ona da evde ne varzaten tamiz her yer diyor çıldıracğum
Vurduğub bebe olsun aşkoşşşşSon 3.5 saatmumlar hazir bekliyorum yshshshd
AhahahhahahahhaBizim yaz kis bahar temizligi yok, ne zaman canimiz ne isterse, eşim daha cok derin is yapıyor, onun cani daha cok istiyoryap canim sana cok iyi gelir, tam ihtiyacin olan ekşin... Sonra yaz ama olur mu surama bsy oldu, sorun olur mu dye.
Yaz olunca noluyor ev baska bi hale mi gelyo, neden ayriliyor bu temizlikler hic anlamamo temiz lafı hepsinde var bebeğim
Vurduğub bebe olsun aşkoşşşş
Ahahahhahahahha
Beklediğim yorummmmm
Ben yapmayacam dayloşşşş
Gocam yapceeekkk
Benimde gozumde canlandi bi anHshshshdhdh kucuk bir tupcu fikret hayal ettim hshshshshs tamam kenks ne istersin soyle aybalam
Derin temizlik farklı oluo yavYaz olunca noluyor ev baska bi hale mi gelyo, neden ayriliyor bu temizlikler hic anlamam
okumamaya çalışıyorum artık. hay ağzın bal yesinKötüleri okuma kuzum, he de geç. Her sey yolunda inşallah, hiiiic bsycik olmayacak. Mis gibi gorup geleceksiniz minnos kuzulettoyu, biz de onu hapir kupur yicez
Suan cocuk ona benzeyecek diye korkuyor hshshshsBenimde gozumde canlandi bi an
Benimki evi supurmemek icin robot aldi hahahahso temiz lafı hepsinde var bebeğim
Vurduğub bebe olsun aşkoşşşş
Ahahahhahahahha
Beklediğim yorummmmm
Ben yapmayacam dayloşşşş
Gocam yapceeekkk
Bizimki de diyor robot alayım gerekırse 2tane alayım her gün süpürsün diyorBenimki evi supurmemek icin robot aldi hahahahs
E tamam da neden mevsimlere ayrılıyorDerin temizlik farklı oluo yav
Anaaa niye kotu kiz, bizim elimiz kolumuz. O kadar iyi ki... Ev için aldigimiz eennnn mantikli sey.Bizimki de diyor robot alayım gerekırse 2tane alayım her gün süpürsün diyorBen yok dedim hakkımı helal etmem o kadar para verirsen kötü robota
Aminnnn canımmmm, insallahhhhhhokumamaya çalışıyorum artık. hay ağzın bal yesinne güzel dedin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız şu kuzuları
Yav nasıl denk getiriyorlar nasıl o gün yumurtluyorlar hayret yavBen de ilk gecenin aşk meyvesiyim. Anneme geçen gün diyorum ki, geç kalmışsınız, beni yapmaya halayda mı karar verdiniz.
Cahildik diyo.
Ben de o cahillik için kaç ay uğraştım. Demek çok bilmekten başıma geldi bunlar, vay beeee.
Ahahahaha aynı şeyleri 3 bebekte de yaşadım o yüzden hep alttan baktılarŞindi bacım bak bütün soruların cevap bulsun madembende gizli saklı yok biz bi ilk gittik kalp atışı için adam keseyi gördü bebeyı göremedi göbekten dedi Sonra alttan baktı ben bi hafta sabredemem çatlarım dedim o zaman gördü
Sonra 8.haftada gittik bu sefer herşeyı gördü kalp atısını duyacaz benım göbek ten tam net dinleyemedık bende dedım neden böle oldu biraz tombıksın ondan dedi bebede bişey yok sorun senın göbek dedi
Ahahaha kessin gözükür spermlerin kuyruğuna kadarBenim hic gobegim yok mesela ilişkiden sonra gitsem görür dimi hshdhdh
Yakaladım kiiii
KiiiZzz ne kötüsü aşkım o benim hshshzhBizimki de diyor robot alayım gerekırse 2tane alayım her gün süpürsün diyorBen yok dedim hakkımı helal etmem o kadar para verirsen kötü robota
Peki cinsiyette belli olurmu hemenYav nasıl denk getiriyorlar nasıl o gün yumurtluyorlar hayret yav
Ahahahaha aynı şeyleri 3 bebekte de yaşadım o yüzden hep alttan baktılar
Ahahaha kessin gözükür spermlerin kuyruğuna kadar
Yakaladım kiiii
Millette gece hayatı var, eğlence var, ramazan şenlikleri düzenleniyor her gece.Orucu neyle aciyoruz saniyon hzhzhzhshsh
Benimki evi supurmemek icin robot aldi hahahahs
6 ayda bir daha keyifli oluoE tamam da neden mevsimlere ayrılıyorne bilim bi hafta dolaplari temizlersin derinden, bi ay mutfaga girisirsin, bi ay kiyafetlere. Mevsimlik temizlik komik gelyo bana canin istedikçe yap işte
Yakalayamazsn kiYav nasıl denk getiriyorlar nasıl o gün yumurtluyorlar hayret yav
Ahahahaha aynı şeyleri 3 bebekte de yaşadım o yüzden hep alttan baktılar
Ahahaha kessin gözükür spermlerin kuyruğuna kadar
Yakaladım kiiii
Maşallah ben aldğm kiloyu söylemiorm asla....Hamileliğimin 6. ayına kadar 5 kilo almış olan bana kocamın çok kilo aldın demesi ve üzerinden bir saat geçmeden görümcemin eşime göbekleri eşitlemişsiniz deyip gülmesi.
İşte İlahi adalet böyle işliyor gençler.
Bulantılardan yiyemedim sonra o bitti reflü başladı, kaç gece aç yattım, yağlı yasak, çikolata yasak, paketli gıda yasak, salçalı şeyler, mayalı hamurlar, yani yemek isteyebileceğin herşey.Maşallah ben aldğm kiloyu söylemiorm asla....
Şuan utandım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?