Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftasonuna izinmi dion ben ne edem
Bir memur anca haftasonuna izin der
Paresilaaa kuzum, hafta sonu hafta icinden bir tik fazla ya da farkli uyuyorsan o bende cok yapıyor migren, belki sende de oyledir, gecmis olsun kuzummm
Bu hafta nerdeyse hergün baş ağrısı çekiyorum canımsağol Birtanem
bugün kim test yapıcaktı@Paresilaaa miydi yoksa @mavitosbik07 miydi o piti piti
Ben değilim
Paresilaaa bugn regl günüydü ama hiç bahsetmedi migren dedi kaçtı

@mavitosbik07 ablada dündü
Daha gelmedi regl canım
Şu an ki halimi anlatan bir çizim bırakıyorum
Yakaladımmmmm çabbık test sonuçlarınızı bekliyoz Paresilaaa @mavitosbik07
Ben test yapmıcaktım ki
Gecmis olsun pariskom
Sağol canım benim

Eklentiler

• Screenshot_20210418_151516.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 19
ay ne güzel maşallah eşine keşke biri de benim evi öyle elden geçirse. benim eşim suyunu bile zor alıyor. çıkardığı kıyafetleri çıkardığı yerde bırakıyor arkasını topluyorum (arada) hep toplamaktan sıkıldım.onun dolabını ben düzenli tutuyorum söylenmesin diye ama kendiminki.. valla ben süpürgeyi yılbaşında aldım ama şuana kadar hep memnun kaldım tek sıkıntım haznesi küçük nasıl oluyorsa bir odada haznesi doluyor anlamıyorum hayır kapıyı camı da açmıyorum bunca toz nerden geliyor bilmem
Aaa bu şey değil mi ya, ben.
Ev bir haftadır temizlenmedi, sadece süpürüp silip toparlıyorum. Hiçbir yere bakasım bile gelmiyo sinirden.
Benim ev gebeliğin başından beri temizlemedi riskli diye kılımı kımıldatmadm hala da 12. haftanın dolmasını bekliyorum. arada kasıklarıma ağrıyor çünkü. sen yine maşallah iyisin kaç aylık olmuşsun en azından topluyorsun ben zar zor her şey birikince topluyorum böyle dağ dağ oluyor çamaşırlar ben de içinde kayboluyorum yazarken gaza geldim biraz toparlanıyım

Geçmiş olsun baş ağrısı baya kötü tek iyi gelen şey uyku galiba çikolata yemek tetikliyor diyorlar ne kadar doğru bilmem

Bana buralarda Safiye diyolar bu deliler. Halbuki Safiye üstad gibi kim olabilir.

Ehehehe deli balusss, iyi ben de bugun 3 toplantim var 1i bitti diğerlerini bekliyorum
Anaaaa
Pazar pazar

Kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…