- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.341
Ehehehe deli balusss, iyi ben de bugun 3 toplantim var 1i bitti diğerlerini bekliyorumİyiyim dayloşuummmm kızlara sataşıom
Sen ne edion
Gecmis olsun pariskomMigrennnnnnnnnn
Bir memur anca haftasonuna izin derHaftasonuna izinmi dion ben ne edem
Bu hafta nerdeyse hergün baş ağrısı çekiyorum canımParesilaaa kuzum, hafta sonu hafta icinden bir tik fazla ya da farkli uyuyorsan o bende cok yapıyor migren, belki sende de oyledir, gecmis olsun kuzummm
Ben değilim
Daha gelmedi regl canım
Ben test yapmıcaktım ki
Sağol canım benimGecmis olsun pariskom
ay ne güzel maşallah eşine keşke biri de benim evi öyle elden geçirse. benim eşim suyunu bile zor alıyor. çıkardığı kıyafetleri çıkardığı yerde bırakıyor arkasını topluyorum (arada)Ahehahdhwhdh ben rahatim da benim eşin ici durmuyor sag olsun yapıyor sürekli, onun dolap ip gibi benimki hallaç pamuğubuhar makinesi de aldi her yeri buharlayip duruyor, tüm ev elden geçti robot mükemmel bir sey yaa, 2 yila yaklascak, her gördüğümde iyi ki diyom, sarilasim geliyor
Birak daginik kalsin yoksa sen dagilcan ahhsahsh
Benim ev gebeliğin başından beri temizlemedi riskli diye kılımı kımıldatmadm hala da 12. haftanın dolmasını bekliyorum. arada kasıklarıma ağrıyor çünkü. sen yine maşallah iyisin kaç aylık olmuşsun en azından topluyorsun ben zar zor her şey birikince topluyorumAaa bu şey değil mi ya, ben.
Ev bir haftadır temizlenmedi, sadece süpürüp silip toparlıyorum. Hiçbir yere bakasım bile gelmiyo sinirden.
Geçmiş olsun baş ağrısı baya kötü tek iyi gelen şey uyku galibaBir memur anca haftasonuna izin der
Bu hafta nerdeyse hergün baş ağrısı çekiyorum canımsağol Birtanem
Ben değilim
Daha gelmedi regl canım
Şu an ki halimi anlatan bir çizim bırakıyorum
Ben test yapmıcaktım ki
Sağol canım benim
Yapaydın yavBir memur anca haftasonuna izin der
Ben değilim
Daha gelmedi regl canım
Ben test yapmıcaktım ki
Sağol canım benim
Bana buralarda Safiye diyolar bu deliler.ay ne güzel maşallah eşine keşke biri de benim evi öyle elden geçirse. benim eşim suyunu bile zor alıyor. çıkardığı kıyafetleri çıkardığı yerde bırakıyor arkasını topluyorum (arada)hep toplamaktan sıkıldım.onun dolabını ben düzenli tutuyorum söylenmesin diye ama kendiminki.. valla ben süpürgeyi yılbaşında aldım ama şuana kadar hep memnun kaldım tek sıkıntım haznesi küçük nasıl oluyorsa bir odada haznesi doluyor anlamıyorum hayır kapıyı camı da açmıyorum bunca toz nerden geliyor bilmem
Benim ev gebeliğin başından beri temizlemedi riskli diye kılımı kımıldatmadm hala da 12. haftanın dolmasını bekliyorum. arada kasıklarıma ağrıyor çünkü. sen yine maşallah iyisin kaç aylık olmuşsun en azından topluyorsun ben zar zor her şey birikince topluyorumböyle dağ dağ oluyor çamaşırlar ben de içinde kayboluyorum yazarken gaza geldim biraz toparlanıyım
AnaaaaEhehehe deli balusss, iyi ben de bugun 3 toplantim var 1i bitti diğerlerini bekliyorum
Kıyamam sanaBir memur anca haftasonuna izin der
Ben değilim
Daha gelmedi regl canım
Ben test yapmıcaktım ki
Sağol canım benim
beni gözün ardı mı ettin yoksam hemşşş ama ben seni bulurum görüremKizlar goz ardi ettiğimiz kişiler bizim mesajlarımızı goruyormu biliyonuzmu
Yok kiz başka biribeni gözün ardı mı ettin yoksam hemşşş ama ben seni bulurum görürem
heee bilmiyom o zamanYok kiz başka biri
Hshshshh ama mucizemm ben seni nasil goz ardi ederem heee nolamaasssheee bilmiyom o zamanama istersen sen beni göz ardı et ben görüyor muyum göremiyor muyum sana söylerim test etmiş oluruzx zlskdsksdjk
Bebiş daha olmadım ama biliyorsun gecikmeler olabiliyorYapaydın yav
Şu an daha iyiyim gibi tatlımAnaaaa
Pazar pazar
Kıyamam sana
edemezsin biliyorumHshshshh ama mucizemm ben seni nasil goz ardi ederem heee nolamaasss
geçmiş olsun paremBebiş daha olmadım ama biliyorsun gecikmeler olabiliyor
Şu an daha iyiyim gibi tatlım
Şu migrene çare bulsunlar yav
Sağol canım.geçmiş olsun paremneyse geçsin bi kaç gün inşallah vardır
Görüyorlar cnm malesef...Kizlar goz ardi ettiğimiz kişiler bizim mesajlarımızı goruyormu biliyonuzmu
Off sinir oldumGörüyorlar cnm malesef...
Görmez olaydılar....
Keşke tam kurtulsak rahatlasak
Amannnnn ne sinir olacanOff sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?