- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.361
Kiyamam canim, cok iyi anlıyorum seni, bazi zamanlar benim de cok denk geliyor. Yediklerine de bi bak kuzum, peynir (eski kasar) gibi bazi yiyecekler de tetikliyor cok. Ben peynir ve sut ürünlerini azalttım azaltali alerjim ve migrenim azaldi sanki... Laktozsuz sut aliyorum mesela..Bir memur anca haftasonuna izin der
Bu hafta nerdeyse hergün baş ağrısı çekiyorum canımsağol Birtanem
Ben değilim
Daha gelmedi regl canım
Şu an ki halimi anlatan bir çizim bırakıyorum
Ben test yapmıcaktım ki
Sağol canım benim
Ben baskasinin ardindna oyle is yapamam, çok netay ne güzel maşallah eşine keşke biri de benim evi öyle elden geçirse. benim eşim suyunu bile zor alıyor. çıkardığı kıyafetleri çıkardığı yerde bırakıyor arkasını topluyorum (arada)hep toplamaktan sıkıldım.onun dolabını ben düzenli tutuyorum söylenmesin diye ama kendiminki.. valla ben süpürgeyi yılbaşında aldım ama şuana kadar hep memnun kaldım tek sıkıntım haznesi küçük nasıl oluyorsa bir odada haznesi doluyor anlamıyorum hayır kapıyı camı da açmıyorum bunca toz nerden geliyor bilmem
Benim ev gebeliğin başından beri temizlemedi riskli diye kılımı kımıldatmadm hala da 12. haftanın dolmasını bekliyorum. arada kasıklarıma ağrıyor çünkü. sen yine maşallah iyisin kaç aylık olmuşsun en azından topluyorsun ben zar zor her şey birikince topluyorumböyle dağ dağ oluyor çamaşırlar ben de içinde kayboluyorum yazarken gaza geldim biraz toparlanıyım
Valla bacım benim haftam sonum yok, hep aktiflik nereye kadarAnaaaa
Pazar pazar
Kıyamam sana
Tatlım bende duydum onu peyniri falan ama ben peynir çok seviyorumKiyamam canim, cok iyi anlıyorum seni, bazi zamanlar benim de cok denk geliyor. Yediklerine de bi bak kuzum, peynir (eski kasar) gibi bazi yiyecekler de tetikliyor cok. Ben peynir ve sut ürünlerini azalttım azaltali alerjim ve migrenim azaldi sanki... Laktozsuz sut aliyorum mesela..
Ben baskasinin ardindna oyle is yapamam, çok netyani ikimz de calisiyoruz o halde esit sartlara sahibiz, dolayısıyla hepimiz elimizi tasin altina koyacagiz ve sorumluluklarımız esit. O yapmyosa ben de yapmam, başkasını cagirirm yapar, tek basima yuklenemem benimkinin haznesi epey büyük, her gun calsiyor ve birkac günde bir boşaltıyoruz. Tesvor benimki. Ama bazılarının kucuk olduğunu duymustum.
Valla bacım benim haftam sonum yok, hep aktiflik nereye kadar
Yüksek ihtimal o cok tetikliyor canim. Bir sure ara ver, laktozsuz peynir araştır bir de kuzum... Maalesef cok tuhaf etki ediyorlar bunyemize...Tatlım bende duydum onu peyniri falan ama ben peynir çok seviyorumçok yiyorum
Peynirsiz kahvaltı mı olur yaYüksek ihtimal o cok tetikliyor canim. Bir sure ara ver, laktozsuz peynir araştır bir de kuzum... Maalesef cok tuhaf etki ediyorlar bunyemize...
Varmis canim ben de bilmiyordum, bir sure uzak dur, en azindan kendini denemis olursun. Sonra baktin ondan degil yine devam edersin. Migreni biliyorum kuzum ondan diyorum sanaPeynirsiz kahvaltı mı olur ya
Laktozsuz peynir mi var mıdır ki
Bakam canım sağol
oo safiye dediklerine göre o zaman göbek adın hijyendirBana buralarda Safiye diyolar bu deliler.Halbuki Safiye üstad gibi kim olabilir.
şuan çalışmıyorum o yüzden yorgun olduğundan ses etmiyorum. ama çalıştığımda da eşit olmuyordu ev işleri.kadınlara sanki daha çok iş düşüyorKiyamam canim, cok iyi anlıyorum seni, bazi zamanlar benim de cok denk geliyor. Yediklerine de bi bak kuzum, peynir (eski kasar) gibi bazi yiyecekler de tetikliyor cok. Ben peynir ve sut ürünlerini azalttım azaltali alerjim ve migrenim azaldi sanki... Laktozsuz sut aliyorum mesela..
Ben baskasinin ardindna oyle is yapamam, çok netyani ikimz de calisiyoruz o halde esit sartlara sahibiz, dolayısıyla hepimiz elimizi tasin altina koyacagiz ve sorumluluklarımız esit. O yapmyosa ben de yapmam, başkasını cagirirm yapar, tek basima yuklenemem benimkinin haznesi epey büyük, her gun calsiyor ve birkac günde bir boşaltıyoruz. Tesvor benimki. Ama bazılarının kucuk olduğunu duymustum.
Valla bacım benim haftam sonum yok, hep aktiflik nereye kadar
bazen bana da oluyor bildirim gelmiyor ya da yazdığım kişiye bildirim gitmiyor neden acabaBana niye bi gram bildirim gelmemiş acaba :/ Neler döndü okuyamıyorum da.Paresilaaa var mı gelen giden?
bir mucizee seninki sahalara dönmüş gördün mü?
Bir süre girmeyince bildirimi de kesiyor galiba hiç anlamadımbazen bana da oluyor bildirim gelmiyor ya da yazdığım kişiye bildirim gitmiyor neden acaba
Amin inşallah kuzum Rabbim sağlıkla kavuştursun meleklerımızeNormalde uykuyu cok severim
Dilerim doğduğu zaman ikimizde uyuruz birlikte
Böylece telafi etmiş oluruz
ondan olabilirBir süre girmeyince bildirimi de kesiyor galiba hiç anlamadım
Bırak şu soykayı gari yaBana niye bi gram bildirim gelmemiş acaba :/ Neler döndü okuyamıyorum da.Paresilaaa var mı gelen giden?
Iste ben o kadinlara daha cok is dusme olayını kabul etmiyorum, calisiyorsak esitiz arkadassss, yok ole yagmaoo safiye dediklerine göre o zaman göbek adın hijyendirmaşallah sana inşallah o dönem de ben de öyle olurum
şuan çalışmıyorum o yüzden yorgun olduğundan ses etmiyorum. ama çalıştığımda da eşit olmuyordu ev işleri.kadınlara sanki daha çok iş düşüyortesvoru duymadım hiç iyimiş valla o zaman seninki. bizim xiaomi silme için su haznesi de ayrı olduğundan herhalde toz haznesini küçük yapmışlar. 2 3 günde bir çalıştırıyorum ben.parçalarının süresi bitmesin diye pintilik forever
O beni buluyor. Her yerde karşıma çıkıyor. Senin yüzünden algım da seçiyorBırak şu soykayı gari ya
Mecbur deneyeceğimVarmis canim ben de bilmiyordum, bir sure uzak dur, en azindan kendini denemis olursun. Sonra baktin ondan degil yine devam edersin. Migreni biliyorum kuzum ondan diyorum sana
Yok canım henüz gelen gidenBana niye bi gram bildirim gelmemiş acaba :/ Neler döndü okuyamıyorum da.Paresilaaa var mı gelen giden?
Işıkları kapatmış uzanıyorum canımKizlarrrr napiyorsunuzzz
Oo hadi inşallah. Perşembeyi mi bekleyeceksin test için?Yok canım henüz gelen giden
Kıyamam kuzum yaaaMecbur deneyeceğim
Şu an gözaltılarım mosmor tatlım
Hala ışıklar kapalı oturuyoruz
Yok canım henüz gelen giden
Işıkları kapatmış uzanıyorum canım
Sen napıyorsun fıstık
Bende diorn bu kızın nie sesi çkmıoBana niye bi gram bildirim gelmemiş acaba :/ Neler döndü okuyamıyorum da.Paresilaaa var mı gelen giden?
Ohh duş aldm dinleniorm sen nabıosnKizlarrrr napiyorsunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?