Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiyamam canim, cok iyi anlıyorum seni, bazi zamanlar benim de cok denk geliyor. Yediklerine de bi bak kuzum, peynir (eski kasar) gibi bazi yiyecekler de tetikliyor cok. Ben peynir ve sut ürünlerini azalttım azaltali alerjim ve migrenim azaldi sanki... Laktozsuz sut aliyorum mesela..
Ben baskasinin ardindna oyle is yapamam, çok net yani ikimz de calisiyoruz o halde esit sartlara sahibiz, dolayısıyla hepimiz elimizi tasin altina koyacagiz ve sorumluluklarımız esit. O yapmyosa ben de yapmam, başkasını cagirirm yapar, tek basima yuklenemem benimkinin haznesi epey büyük, her gun calsiyor ve birkac günde bir boşaltıyoruz. Tesvor benimki. Ama bazılarının kucuk olduğunu duymustum.
Anaaaa
Pazar pazar

Kıyamam sana
Valla bacım benim haftam sonum yok, hep aktiflik nereye kadar

Tatlım bende duydum onu peyniri falan ama ben peynir çok seviyorum çok yiyorum

Bana buralarda Safiye diyolar bu deliler. Halbuki Safiye üstad gibi kim olabilir.
oo safiye dediklerine göre o zaman göbek adın hijyendir maşallah sana inşallah o dönem de ben de öyle olurum
şuan çalışmıyorum o yüzden yorgun olduğundan ses etmiyorum. ama çalıştığımda da eşit olmuyordu ev işleri.kadınlara sanki daha çok iş düşüyor tesvoru duymadım hiç iyimiş valla o zaman seninki. bizim xiaomi silme için su haznesi de ayrı olduğundan herhalde toz haznesini küçük yapmışlar. 2 3 günde bir çalıştırıyorum ben.parçalarının süresi bitmesin diye pintilik forever

Iste ben o kadinlara daha cok is dusme olayını kabul etmiyorum, calisiyorsak esitiz arkadassss, yok ole yagma ayricada evde olabilirsin ama riskin var, evde olanin da cocugu varsa yine isler ortak yapilabilir, cocuk kolay bsy mi
Bizim de hazneler ayri ama şöyle ayri, supururken supurme haznesini takiyorsun, sildirmek istiyorsan silme haznesini. Bu sebeple ikisi de geniş silerken de minik bir supurme haznesi var, oraya cercop kaldiysa aliyor.

Varmis canim ben de bilmiyordum, bir sure uzak dur, en azindan kendini denemis olursun. Sonra baktin ondan degil yine devam edersin. Migreni biliyorum kuzum ondan diyorum sana
Mecbur deneyeceğim
Şu an gözaltılarım mosmor tatlım
Hala ışıklar kapalı oturuyoruz
Yok canım henüz gelen giden
Kizlarrrr napiyorsunuzzz
Işıkları kapatmış uzanıyorum canım
Sen napıyorsun fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…