- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.381
Ohhh misss napiyim elimde tel habire bisiler karıştırıyorum netteBende diorn bu kızın nie sesi çkmıo
Ohh duş aldm dinleniorm sen nabıosn
İnşallah gelmez bacım gelmeycek de zaten bak görMecbur deneyeceğim
Şu an gözaltılarım mosmor tatlım
Hala ışıklar kapalı oturuyoruz
Yok canım henüz gelen giden
Işıkları kapatmış uzanıyorum canım
Sen napıyorsun fıstık
Çubuk kraker yesen kuzumBugün bulantı beni çok zorladı tansiyonum düştü bayılacak gibi oldum bişey de yiyemedim
Yok kuzu hiç bişey kar etmedi bulantı ilacı bile işe yaramadıÇubuk kraker yesen kuzum
Eğer gecikirse ve kendimi tutabilirsem Evet canımOo hadi inşallah. Perşembeyi mi bekleyeceksin test için?
Kusma olmazsa zaten rahatlayamıyorum kiKıyamam kuzum yaaabulantı kusma (afedersin) yapıyor mu sende migren
Bize her anlamda güzel haberlerle gelirsin inşallah bu yeni haftada. Baş ağrın da geçsin, regl yerine bebek de gelsinEğer gecikirse ve kendimi tutabilirsem Evet canım
Kusma olmazsa zaten rahatlayamıyorum ki
Yaklaşık 2 haftadır baş ağrım var düşün ne hallerdeyim canım
Kıyamam askos ne yapılır bilmiyorum da.. diğer mevzuya gelince inşallah bebiş olarak haberi gelir kendi gelmez reglinEğer gecikirse ve kendimi tutabilirsem Evet canım
Kusma olmazsa zaten rahatlayamıyorum ki
Yaklaşık 2 haftadır baş ağrım var düşün ne hallerdeyim canım
Hayır gejelerrrrŞimdi bi duşa gircem kendıme gelirim belkim bakalım Güzel geceler hepimize Pareme de hayırlı haberler inşallahh
Ah canım inşallah inşallahİnşallah gelmez bacım gelmeycek de zaten bak gör
Eski ben olsam bu baş ağrılarını hamileliğe yorardım acaba mu derdimBize her anlamda güzel haberlerle gelirsin inşallah bu yeni haftada. Baş ağrın da geçsin, regl yerine bebek de gelsin
Çubuk kraker iyi gelir diyorlardı onlardan aldın mıŞimdi bi duşa gircem kendıme gelirim belkim bakalım Güzel geceler hepimize Pareme de hayırlı haberler inşallahh
Valla çaresizim canımın içi göz altlarım çöktü mosmorKıyamam askos ne yapılır bilmiyorum da.. diğer mevzuya gelince inşallah bebiş olarak haberi gelir kendi gelmez reglin
En büyük belirti belirtisizliktirEski ben olsam bu baş ağrılarını hamileliğe yorardım acaba mu derdimama artık akıllandım demiyorum
Amin inşallah
Çubuk kraker iyi gelir diyorlardı onlardan aldın mıhayırlı geceler canım dikkat et kendine
Valla çaresizim canımın içi göz altlarım çöktü mosmor
İnşallah canım regl sancısı da yok yada baş ağrısı bastırıyor
Cok okuma okudukça aklını yitirirsinOhhh misss napiyim elimde tel habire bisiler karıştırıyorum nette2020 de planlioduk gebelikleri 21 oldu kendi kendime guluyorum
Ooo beyaz hanmİnşallah gelmez bacım gelmeycek de zaten bak gör
Yok ya aklımı yitirmedim kendi kendime yumurtalı toplayıp dolledim sonra transfer ettim sonucu bekliyorum birazdan oda çıkarCok okuma okudukça aklını yitirirsin
Ooo beyaz hanm
Uyanıksınız
Sen önce iğnelerini vurulYok ya aklımı yitirmedim kendi kendime yumurtalı toplayıp dolledim sonra transfer ettim sonucu bekliyorum birazdan oda çıkar
Sabahtan beri vuruluyom alıştım artıkSen önce iğnelerini vurul
İnşallah canım inşallahEn büyük belirti belirtisizliktiro bebiş buraya gelecek insallahhh
Bu halde güldürdün beni ya cansınYok ya aklımı yitirmedim kendi kendime yumurtalı toplayıp dolledim sonra transfer ettim sonucu bekliyorum birazdan oda çıkar
Seviliyorsun
ahahshhs o doğru yolu bulmuş ya kendi kendine bitirmiş işi baksana@NealStreet bu kıza akıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?