Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzu hiç bişey kar etmedi bulantı ilacı bile işe yaramadı
Selam canim hatirlar misin bilmem beni simdi burda mesajını gördüm. Bende cok cektim 8 kilo kaybettim ve en sonunda hastanelik oldum onzyd fln ilaclat isr yaramadi bi tek zofer yaradi kendime geldim suan iyiyim. 6 aya kadar her gun kustum safra hemde.

Doktorunla gorus zofer iyi gelecektir.

Acil sifalar

Maşallah 30.haftana gelmişsin bile Rabbim sağlıkla kavuştursun teşekkur ederım bilgilendırme için

Dr uma danışayım canım inşallah çok sağol Bende baya kötüyüm prilam vermişti bakalım ne diyecek
Prilam 3 kez ictim hicbi ise yaramadi 100 TL verdim bide anlaşması diye veriyorlar onu para alıyorlar...

Onzyd verdi oda boş çıktı hic ise yaramıyor.

Burdan hamilr biriyle görüştüm zofer 8 mg alıyorsun sabah gozunu acar acmaz 24 saat etkili kusmak duruyor dedi. Sukur ki kurtuldum 84 tl fiyati var ancak doktor yazinca 10 tl ye felan alıyorsun sen 2 kutu frlan yazdir mutlaka. İçinde 10 tane hap var cunku.

Ben onla kurtuldum 6 ayda felan sonra sabahlari kusuyorum safra ama cok az. Zofer aldığımda hicbir sorun yok

Ihmal etme hemen alıver dua ediceksin eminim

Kadin dogum doktorlari zofer veriyormu ya normalde gebelere verilmez o metpamid yapardik biz hep

Kadin dogum doktorlari zofer veriyormu ya normalde gebelere verilmez o metpamid yapardik biz hep
Gebelik kategorisi B olarak belirlenmiş bir ilaçmis. Metpamid bana cok alerji yapıyor daha once ameliyat esnasinda ciddi sorun yaşamıştım o uygulaninca o yuzden metpamid yazicakti ben zofer uygun olurmu diye sordum bakip tabi B kategorisinde yer alıyor dedi verdi.

Faydasini gördüğüm tek ilaç oldu hastanede bile yattim 8 tane serum takildi bir gecede safram durdurulamadi safra kesem yok bu arada... yogun yesil saframi durduran tek ilac zofer oldu o yuzden bende onerdim ama doktoruna sor dedim =(

Metpamide karsi benimde alerjim var çarpıntı yapıyor ben acilde çalıştığım için sordum hic gormemistim daha once agir hastalara yaziyolardi sadece. Çok kilo verdiyseniz ondan verilmis olabilir tabi

Metpamide karsi benimde alerjim var çarpıntı yapıyor ben acilde çalıştığım için sordum hic gormemistim daha once agir hastalara yaziyolardi sadece. Çok kilo verdiyseniz ondan verilmis olabilir tabi
8 kilo kaybettim beslenmem durmuştu tamamen hicbir sey yiyemiyordum her sey cikiyordu ustune de yogun safra geliyordu elma ile gun geçiyordu aynen dediginiz gibi oldu..

Şükür ki safra sadece sabah geliyor o da cok az hemen kahvalti yapıyorum duruyor..

Allah yardimciniz olsun ya yine toparlamissiniz doguma kadar serumla yasayanlari biliyorum rabbim korusun

Benim de metpamid alerjim var. Zıp zıp zıplıyorum onu yaptıklarında. Gel sarılalım. Kahvem yok ama olsun düz sarılırız

Şimdide diş etlerim iltihaplanmis ates yapıyor ve baya ağrıyor. Doktora sordum dişçiye git antibiyotik önersin bana soyle bakalim kategorisine dedi. Enfeksiyon bebege geçebilirmis dedi. Dişçide diyorki tedavi yapmayalim ama antibiyotik kullan.

Iki arada bi derede kaldim damagimin yan kismi kirpkirzmi beyaz puturcuk ve baya sis durumda.

Sizce antibiyotik kullanmali miyim surda 10 haftam kaldi bebege zarar verirmi disimdeki enfeksiyon iki secenekte tehlikeli ya....

oo baya kullanışlıymış sizinki çok iyi ben hiç sildirmeyi kullanmadım bilmiyorum nasıl yapar. ben de öyle eşitlikten yanaydım da gerçek dünyanın öyle olmadığını gördüm en azından biz de öyle risk olduğunda sağolsun yardımcı oldu bildikleri çamaşır sermek ve temiz bulaşıkları yerleştirmek. bir de sofrayı kaldırmak Allah razı olsun bu kadar yaptığına teşekkür ettim. çocuk zor ama bu zamana kadar
ev işi yapmamış erkek için işten çıkıp ev işi yapmak da zor o yüzden bir şey diyemiyor insan zaten temizlik yapan yok şimdilik bakalım başlıcam haftaya kontrol olsunda bir sağ salim şu 1.süreci geçiriyim daha ne isterim inşallah senin de sağlıcakla geçer

Benim de metpamid alerjim var. Zıp zıp zıplıyorum onu yaptıklarında. Gel sarılalım. Kahvem yok ama olsun düz sarılırız
Hshsh demek sanada hiperaktivite yapiyor hshsh temizlik yapmadan once al kanka 30 dakikada bitirirsin işleri metpamid kadar alerjik bir ilac gormedim ben ya hsgshsg
Iki ucu moklu degnek gercekten. Dis icin agir antibiyotik verilir genelde onuda gebelere veremezler zaten. Dusuk antibiyotikte ne kadar rahatlatir mechul cok ilerlemis degilse belki dusuk dozla kuruturlar ama mudahele edemezler fazla. 10 hafta cok dis ağrısıda kötü ilerlemeden dr tavsiyesiyle kurutun bence iltihabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…