- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.401
Benden önden önden herşeyi bitirdimahahshhs o doğru yolu bulmuş ya kendi kendine bitirmiş işi baksanaNurzfr naptın sen yarını bekleeeeğ
Sende öylesinİnşallah canım inşallah
Bu halde güldürdün beni ya cansın
Seviliyorsun
Öyle oluverseydi ne iyi olurdu. Biz de arkamıza yaslanır, oturduğumuz yerde çocuk yapardık. Yumurtalar öyle toplanıyor gerçi. Derin bir uyku... Hiçbir şey hatırlamıyorsun o ana dairBenden önden önden herşeyi bitirdim
Selam canim hatirlar misin bilmem beni simdi burda mesajını gördüm. Bende cok cektim 8 kilo kaybettim ve en sonunda hastanelik oldum onzyd fln ilaclat isr yaramadi bi tek zofer yaradi kendime geldim suan iyiyim. 6 aya kadar her gun kustum safra hemde.Yok kuzu hiç bişey kar etmedi bulantı ilacı bile işe yaramadı
Hem de ne uyanık tansiyon yerlerdeCok okuma okudukça aklını yitirirsin
Ooo beyaz hanm
Uyanıksınız
Maşallah 30.haftana gelmişsin bile Rabbim sağlıkla kavuştursun teşekkur ederım bilgilendırme içinSelam canim hatirlar misin bilmem beni simdi burda mesajını gördüm. Bende cok cektim 8 kilo kaybettim ve en sonunda hastanelik oldum onzyd fln ilaclat isr yaramadi bi tek zofer yaradi kendime geldim suan iyiyim. 6 aya kadar her gun kustum safra hemde.
Doktorunla gorus zofer iyi gelecektir.
Acil sifalar
Aynen hersey yolunda şükürMaşallah 30.haftana gelmişsin bile Rabbim sağlıkla kavuştursun teşekkur ederım bilgilendırme için
Dr uma danışayım canım inşallah çok sağolAynen hersey yolunda şükürcok cektim p kusmalardan cidden dene fayda gorucen eminim gebelikte kullanılıyor o sadece (=
Prilam 3 kez ictim hicbi ise yaramadi 100 TL verdim bide anlaşması diye veriyorlar onu para alıyorlar...Dr uma danışayım canım inşallah çok sağolBende baya kötüyüm prilam vermişti bakalım ne diyecek
Kadin dogum doktorlari zofer veriyormu ya normalde gebelere verilmez o metpamid yapardik biz hepPrilam 3 kez ictim hicbi ise yaramadi 100 TL verdim bide anlaşması diye veriyorlar onu para alıyorlar...
Onzyd verdi oda boş çıktı hic ise yaramıyor.
Burdan hamilr biriyle görüştüm zofer 8 mg alıyorsun sabah gozunu acar acmaz 24 saat etkili kusmak duruyor dedi. Sukur ki kurtuldum 84 tl fiyati var ancak doktor yazinca 10 tl ye felan alıyorsun sen 2 kutu frlan yazdir mutlaka. İçinde 10 tane hap var cunku.
Ben onla kurtuldum 6 ayda felan sonra sabahlari kusuyorum safra ama cok az. Zofer aldığımda hicbir sorun yok
Ihmal etme hemen alıver dua ediceksin eminim
Gebelik kategorisi B olarak belirlenmiş bir ilaçmis. Metpamid bana cok alerji yapıyor daha once ameliyat esnasinda ciddi sorun yaşamıştım o uygulaninca o yuzden metpamid yazicakti ben zofer uygun olurmu diye sordum bakip tabi B kategorisinde yer alıyor dedi verdi.Kadin dogum doktorlari zofer veriyormu ya normalde gebelere verilmez o metpamid yapardik biz hep
Metpamide karsi benimde alerjim var çarpıntı yapıyorGebelik kategorisi B olarak belirlenmiş bir ilaçmis. Metpamid bana cok alerji yapıyor daha once ameliyat esnasinda ciddi sorun yaşamıştım o uygulaninca o yuzden metpamid yazicakti ben zofer uygun olurmu diye sordum bakip tabi B kategorisinde yer alıyor dedi verdi.
Faydasini gördüğüm tek ilaç oldu hastanede bile yattim 8 tane serum takildi bir gecede safram durdurulamadi safra kesem yok bu arada... yogun yesil saframi durduran tek ilac zofer oldu o yuzden bende onerdim ama doktoruna sor dedim =(
8 kilo kaybettim beslenmem durmuştu tamamen hicbir sey yiyemiyordum her sey cikiyordu ustune de yogun safra geliyordu elma ile gun geçiyordu aynen dediginiz gibi oldu..Metpamide karsi benimde alerjim var çarpıntı yapıyorben acilde çalıştığım için sordum hic gormemistim daha once agir hastalara yaziyolardi sadece. Çok kilo verdiyseniz ondan verilmis olabilir tabi
Allah yardimciniz olsun ya yine toparlamissiniz doguma kadar serumla yasayanlari biliyorum rabbim korusun8 kilo kaybettim beslenmem durmuştu tamamen hicbir sey yiyemiyordum her sey cikiyordu ustune de yogun safra geliyordu elma ile gun geçiyordu aynen dediginiz gibi oldu..
Şükür ki safra sadece sabah geliyor o da cok az hemen kahvalti yapıyorum duruyor..
Benim de metpamid alerjim var. Zıp zıp zıplıyorum onu yaptıklarında. Gel sarılalım. Kahvem yok ama olsun düz sarılırızMetpamide karsi benimde alerjim var çarpıntı yapıyorben acilde çalıştığım için sordum hic gormemistim daha once agir hastalara yaziyolardi sadece. Çok kilo verdiyseniz ondan verilmis olabilir tabi
Şimdide diş etlerim iltihaplanmis ates yapıyor ve baya ağrıyor. Doktora sordum dişçiye git antibiyotik önersin bana soyle bakalim kategorisine dedi. Enfeksiyon bebege geçebilirmis dedi. Dişçide diyorki tedavi yapmayalim ama antibiyotik kullan.Metpamide karsi benimde alerjim var çarpıntı yapıyorben acilde çalıştığım için sordum hic gormemistim daha once agir hastalara yaziyolardi sadece. Çok kilo verdiyseniz ondan verilmis olabilir tabi
Aynen aynen sadece 4 kilo alabildim henüz insallah toplucaz son 1.5 2 aydaAllah yardimciniz olsun ya yine toparlamissiniz doguma kadar serumla yasayanlari biliyorum rabbim korusun
oo baya kullanışlıymış sizinki çok iyiIste ben o kadinlara daha cok is dusme olayını kabul etmiyorum, calisiyorsak esitiz arkadassss, yok ole yagmaayricada evde olabilirsin ama riskin var, evde olanin da cocugu varsa yine isler ortak yapilabilir, cocuk kolay bsy mi
Bizim de hazneler ayri ama şöyle ayri, supururken supurme haznesini takiyorsun, sildirmek istiyorsan silme haznesini. Bu sebeple ikisi de genişsilerken de minik bir supurme haznesi var, oraya cercop kaldiysa aliyor.
YinemiHem de ne uyanık tansiyon yerlerde
Hshsh demek sanada hiperaktivite yapiyor hshsh temizlik yapmadan once al kanka 30 dakikada bitirirsin işleriBenim de metpamid alerjim var. Zıp zıp zıplıyorum onu yaptıklarında. Gel sarılalım. Kahvem yok ama olsun düz sarılırız
Iki ucu moklu degnek gercekten. Dis icin agir antibiyotik verilir genelde onuda gebelere veremezler zaten. Dusuk antibiyotikte ne kadar rahatlatir mechulŞimdide diş etlerim iltihaplanmis ates yapıyor ve baya ağrıyor. Doktora sordum dişçiye git antibiyotik önersin bana soyle bakalim kategorisine dedi. Enfeksiyon bebege geçebilirmis dedi. Dişçide diyorki tedavi yapmayalim ama antibiyotik kullan.
Iki arada bi derede kaldim damagimin yan kismi kirpkirzmi beyaz puturcuk ve baya sis durumda.
Sizce antibiyotik kullanmali miyim surda 10 haftam kaldi bebege zarar verirmi disimdeki enfeksiyon iki secenekte tehlikeli ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?