- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.461
Olacak olacak hemde ikiz ikiz olacak seninde benimdeGüven canım güven başladınız, bir yola girdiniz... Sonu güzel olacak Allahın izni ile
Ay süpermiş
Ben geçmişi şimdiyi geleceği düşünüyorum
Ayyy o günlere de gelecek dimiEvetttt olacak
Bu sefer ilk diş çıkarışlarını, pırtlamalarını, emeklemelerini belki de konuşacağız
Bu benim ilk denediğim yöntem. Daha gebelik planlamıyorken hem deBir bu kaldı galiba yapmadığım
Denesem mi ki
Biz düğünde kucağımıza kendi kendimize çocuk aldık. Hiç böyle adetler gelmedi aklıma asdadgdth Bilenler "Ne meraklılarmış çocuğa?" mı demişlerdirDemekki yas cinsiyet farketmiyor olmayinca olmuyorrrr hshdh
Amin inşallah ben iğne kısmından korkuyordum topigin birinde de başka şey okudum ona takıldım birinin yumurtası az olduğu için Dr yumurta toplamayı da ertelemis başlamamış iğnelere... Benimde regl bu ay çok garip geldi çok pihtili ve az geldi bakalim
Korkma, hiçbir şey okuma, hiçbir şey sorma ve evet tamamen teslim et. Benim eşimden kan aldılar yumurta toplamadan önce. Benden aldılar tamam ben anestezi alacaktım ama eşimden niye aldılar hala bilmiyoruz. O kadar sormadım hiçbir şeyi. Ne dedilerse onu yaptım. Onlar da gerektiği zamanda az ve öz açıkladılar zaten her şeyi. Reglim benim çok erken ve tuhaf geldi. Önce azıcık kan geldi. Bir gün hiçbir şey gelmedi. Sonra lekelenme oldu. Ertesi gün muayenede noluyor diye anlamaya çalıştılar. İğnelerin dozuna karar verdi doktor ama şimdi değil sökülünce kullanmaya başlasın dedi hemşireye. Ertesi gün söküldü. Hemşireye gittim ilk iğneyi o yaptı. Çok tuhaf başladı benim. Ters giden bir şey mi var dedim. Strestendir deyip geçtiler. İğneler de azıcık olan kanamayı iki gün sonra zırt diye kesti. Bu da normalmiş. Merak etme. Okursan okuduğun her şeyi kendinde ararsın. Bende iğnelerin hiç yan etkisi olmadı. Sadece çatlamayı önleyen iğne ilk iki gün kaşınma, kızarıklık, yanma yaptı. Bunu da hemşire en baştan "Böyle bir etki yapabilir, olursa korkma" diye baştan uyardı diye yaşadım belki de. Üçüncü günden itibaren hiçbir şey olmadı. Bu sefer de yanlış bir şey mi yaptım diye korktum. Özetle sen korkma. Boşuna kendine eziyet oluyor. Her şey güzel geçer inşallahDr a guveneyim mi bilemedimama diğeri gibi hiç diil Dr gayet güzel açıklamalar yaptı bence guveneyim hem guvenmesem n'olacak başladık bı kere deneyip gorecez
Gunaydinnnn çok amin
Çok teşekkür ederim stres oldum iyice ve sabah sabah karşıma çıkan yazı... Yazıyı görünce kendime kızdım Rabbin ol derse olacak zaten strese girme nasibini bekle dedim kendime hepimize umut dolu bigun olsun... "Nasibin için telaslanma bilmez misin senin kısmetin senden başkasına verilmez"Biz düğünde kucağımıza kendi kendimize çocuk aldık. Hiç böyle adetler gelmedi aklıma asdadgdth Bilenler "Ne meraklılarmış çocuğa?" mı demişlerdirBu bir yöntemse bizde de çalışmadı
Korkma, hiçbir şey okuma, hiçbir şey sorma ve evet tamamen teslim et. Benim eşimden kan aldılar yumurta toplamadan önce. Benden aldılar tamam ben anestezi alacaktım ama eşimden niye aldılar hala bilmiyoruz. O kadar sormadım hiçbir şeyi. Ne dedilerse onu yaptım. Onlar da gerektiği zamanda az ve öz açıkladılar zaten her şeyi. Reglim benim çok erken ve tuhaf geldi. Önce azıcık kan geldi. Bir gün hiçbir şey gelmedi. Sonra lekelenme oldu. Ertesi gün muayenede noluyor diye anlamaya çalıştılar. İğnelerin dozuna karar verdi doktor ama şimdi değil sökülünce kullanmaya başlasın dedi hemşireye. Ertesi gün söküldü. Hemşireye gittim ilk iğneyi o yaptı. Çok tuhaf başladı benim. Ters giden bir şey mi var dedim. Strestendir deyip geçtiler. İğneler de azıcık olan kanamayı iki gün sonra zırt diye kesti. Bu da normalmiş. Merak etme. Okursan okuduğun her şeyi kendinde ararsın. Bende iğnelerin hiç yan etkisi olmadı. Sadece çatlamayı önleyen iğne ilk iki gün kaşınma, kızarıklık, yanma yaptı. Bunu da hemşire en baştan "Böyle bir etki yapabilir, olursa korkma" diye baştan uyardı diye yaşadım belki de. Üçüncü günden itibaren hiçbir şey olmadı. Bu sefer de yanlış bir şey mi yaptım diye korktum. Özetle sen korkma. Boşuna kendine eziyet oluyor. Her şey güzel geçer inşallah
Valla olur mu olurOlacak olacak hemde ikiz ikiz olacak seninde benimde
Gelecek gelecek senin çok çok yakındaAyyy o günlere de gelecek dimiya benimki altı ay iki günlük hala dışı çıkmadı
Planlamadığın için tutmamış olabilir miBu benim ilk denediğim yöntem. Daha gebelik planlamıyorken hem de
Ne doğru bir sözÇok teşekkür ederim stres oldum iyice ve sabah sabah karşıma çıkan yazı... Yazıyı görünce kendime kızdım Rabbin ol derse olacak zaten strese girme nasibini bekle dedim kendime hepimize umut dolu bigun olsun... "Nasibin için telaslanma bilmez misin senin kısmetin senden başkasına verilmez"
Valla seninki benden daha yakın geldi mi ki reglin gelmesin bebiş olsunValla olur mu olur
Anne tarafım ikiz dolu
Gelecek gelecek senin çok çok yakında
Planlamadığın için tutmamış olabilir mi
Ne doğru bir söz
Oyyy kiyamam sana kuzumm, geçsin bitsin insallah, cok zor bilirim canim benimMecbur deneyeceğim
Şu an gözaltılarım mosmor tatlım
Hala ışıklar kapalı oturuyoruz
Yok canım henüz gelen giden
Işıkları kapatmış uzanıyorum canım
Sen napıyorsun fıstık
Sildirme de toz alma gibi düşünülebilir. Her odada durdurup bezini temizlersen harika olabilir. Ben ara ara kullaniyorum sildirmeyi valla diyorum ya, robot iyi ki varoo baya kullanışlıymış sizinki çok iyiben hiç sildirmeyi kullanmadım bilmiyorum nasıl yapar. ben de öyle eşitlikten yanaydım da gerçek dünyanın öyle olmadığını gördüm en azından biz de öyle risk olduğunda sağolsun yardımcı oldu bildikleri çamaşır sermek ve temiz bulaşıkları yerleştirmek. bir de sofrayı kaldırmak Allah razı olsun bu kadar yaptığına teşekkür ettim. çocuk zor ama bu zamana kadar
ev işi yapmamış erkek için işten çıkıp ev işi yapmak da zor o yüzden bir şey diyemiyor insanzaten temizlik yapan yok şimdilik bakalım başlıcam haftaya kontrol olsunda bir sağ salim şu 1.süreci geçiriyim daha ne isterim inşallah senin de sağlıcakla geçer
Gelmedi henüz canımValla seninki benden daha yakın geldi mi ki reglin gelmesin bebiş olsun
Geceye doğru geçti uyku vs kalmadı uykulu uykulu işe geldimOyyy kiyamam sana kuzumm, geçsin bitsin insallah, cok zor bilirim canim benim
Sildirme de toz alma gibi düşünülebilir. Her odada durdurup bezini temizlersen harika olabilir. Ben ara ara kullaniyorum sildirmeyi valla diyorum ya, robot iyi ki var
Ogrenecekler yapmayı, biz de her şeyi bilerek evlenmedik ogreniyoruz valla
Amin inşallah kuzumm, cok heyecanla bekliyorum 2 hafta sonraki randevuyu
Gelmesin le gelmesin o regl de gelmesin gitsin bir daha gelmesin tey tey teyValla olur mu olur
Anne tarafım ikiz dolu
Gelecek gelecek senin çok çok yakında
Planlamadığın için tutmamış olabilir mi
Ne doğru bir söz
Amin kuzum amin inşallahGelmesin le gelmesin o regl de gelmesin gitsin bir daha gelmesin tey tey tey
Ya pare lütfen kist yok bacım anla artık sakin relax sen huzurlu mutlu bir insansin bunları senden öğrendim bacım nolurAmin kuzum amin inşallah
Bakalım ne çıkacak sonuç ya nur topu gibi bebişya da nur topu gibi kist
Kist diyo, sopa istediğinden kist diyor. Kardeş biz bebek bekliyoruz hooopAmin kuzum amin inşallah
Bakalım ne çıkacak sonuç ya nur topu gibi bebişya da nur topu gibi kist
Tamamen katılıyorumKist diyo, sopa istediğinden kist diyor. Kardeş biz bebek bekliyoruz hooop
Ya pare lütfen kist yok bacım anla artık sakin relax sen huzurlu mutlu bir insansin bunları senden öğrendim bacım nolur
Ama canlar göğüs ağrım çok çok az benim süt kanalları genişlemiyor mu kiKist diyo, sopa istediğinden kist diyor. Kardeş biz bebek bekliyoruz hooop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?