Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demekki yas cinsiyet farketmiyor olmayinca olmuyorrrr hshdh
Biz düğünde kucağımıza kendi kendimize çocuk aldık. Hiç böyle adetler gelmedi aklıma asdadgdth Bilenler "Ne meraklılarmış çocuğa?" mı demişlerdir Bu bir yöntemse bizde de çalışmadı

Dr a guveneyim mi bilemedim ama diğeri gibi hiç diil Dr gayet güzel açıklamalar yaptı bence guveneyim hem guvenmesem n'olacak başladık bı kere deneyip gorecez
Korkma, hiçbir şey okuma, hiçbir şey sorma ve evet tamamen teslim et. Benim eşimden kan aldılar yumurta toplamadan önce. Benden aldılar tamam ben anestezi alacaktım ama eşimden niye aldılar hala bilmiyoruz. O kadar sormadım hiçbir şeyi. Ne dedilerse onu yaptım. Onlar da gerektiği zamanda az ve öz açıkladılar zaten her şeyi. Reglim benim çok erken ve tuhaf geldi. Önce azıcık kan geldi. Bir gün hiçbir şey gelmedi. Sonra lekelenme oldu. Ertesi gün muayenede noluyor diye anlamaya çalıştılar. İğnelerin dozuna karar verdi doktor ama şimdi değil sökülünce kullanmaya başlasın dedi hemşireye. Ertesi gün söküldü. Hemşireye gittim ilk iğneyi o yaptı. Çok tuhaf başladı benim. Ters giden bir şey mi var dedim. Strestendir deyip geçtiler. İğneler de azıcık olan kanamayı iki gün sonra zırt diye kesti. Bu da normalmiş. Merak etme. Okursan okuduğun her şeyi kendinde ararsın. Bende iğnelerin hiç yan etkisi olmadı. Sadece çatlamayı önleyen iğne ilk iki gün kaşınma, kızarıklık, yanma yaptı. Bunu da hemşire en baştan "Böyle bir etki yapabilir, olursa korkma" diye baştan uyardı diye yaşadım belki de. Üçüncü günden itibaren hiçbir şey olmadı. Bu sefer de yanlış bir şey mi yaptım diye korktum. Özetle sen korkma. Boşuna kendine eziyet oluyor. Her şey güzel geçer inşallah

Çok teşekkür ederim stres oldum iyice ve sabah sabah karşıma çıkan yazı... Yazıyı görünce kendime kızdım Rabbin ol derse olacak zaten strese girme nasibini bekle dedim kendime hepimize umut dolu bigun olsun... "Nasibin için telaslanma bilmez misin senin kısmetin senden başkasına verilmez"

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-19-07-30-38-217_com.whatsapp.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 24
Olacak olacak hemde ikiz ikiz olacak seninde benimde
Valla olur mu olur
Anne tarafım ikiz dolu
Ayyy o günlere de gelecek dimi ya benimki altı ay iki günlük hala dışı çıkmadı
Gelecek gelecek senin çok çok yakında
Bu benim ilk denediğim yöntem. Daha gebelik planlamıyorken hem de
Planlamadığın için tutmamış olabilir mi
Ne doğru bir söz

Mecbur deneyeceğim
Şu an gözaltılarım mosmor tatlım
Hala ışıklar kapalı oturuyoruz

Yok canım henüz gelen giden

Işıkları kapatmış uzanıyorum canım
Sen napıyorsun fıstık
Oyyy kiyamam sana kuzumm, geçsin bitsin insallah, cok zor bilirim canim benim
Sildirme de toz alma gibi düşünülebilir. Her odada durdurup bezini temizlersen harika olabilir. Ben ara ara kullaniyorum sildirmeyi valla diyorum ya, robot iyi ki var
Ogrenecekler yapmayı, biz de her şeyi bilerek evlenmedik ogreniyoruz valla
Amin inşallah kuzumm, cok heyecanla bekliyorum 2 hafta sonraki randevuyu

Valla seninki benden daha yakın geldi mi ki reglin gelmesin bebiş olsun
Gelmedi henüz canım
Geceye doğru geçti uyku vs kalmadı uykulu uykulu işe geldim

Ya pare lütfen kist yok bacım anla artık sakin relax sen huzurlu mutlu bir insansin bunları senden öğrendim bacım nolur

Kist diyo, sopa istediğinden kist diyor. Kardeş biz bebek bekliyoruz hooop
Ama canlar göğüs ağrım çok çok az benim süt kanalları genişlemiyor mu ki
Huzur kalmadı kuzum kalemden iki kişi karantinada birinin annesi birinin oğlu pozitif zor bela kalemi dezenfekte ettik hiç moralim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…