- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.681
Valla bilmiyomki kuzuPiiiii nerde yanlış yaptık yaav
aynı ben
Kuruyla pilavNe yemek yapicaksin kiz ben bugun kizartma yapicam
Yaaa kizartma brnim askim hdbdbdbKuruyla pilavkızartma yasak bana cisssss
Git cendermelere sarı seron tak. Benim iğneleri gelip yapamadın bari onların işini görBen hastane temposunu cok özledim ya gozlerim yaşlı bakıyorum acile. O seronu takan ben olabilirdim diyorum hshsh
Deme öyle benimdeeee üzerine hele sarımsaklı yoğurt bide domates sosu neyse kendimi kuruyla kandircam pilav da yasak sırf herifime yapicam pilaviYaaa kizartma brnim askim hdbdbdb
Kocam beni oraya sokmaz hdhdhd arabayla gidince çıkartmıyor beni hshhshsGit cendermelere sarı seron tak. Benim iğneleri gelip yapamadın bari onların işini gör
Yaaa yaaa agzim sulandiDeme öyle benimdeeee üzerine hele sarımsaklı yoğurt bide domates sosu neyse kendimi kuruyla kandircam pilav da yasak sırf herifime yapicam pilavi
Git yap ye bol bol et olsun vitamin olsun bebiş gelsinYaaa yaaa agzim sulandi
Sonn 3 saat kaldıGit yap ye bol bol et olsun vitamin olsun bebiş gelsin
Gri haşortmana mı? Diz yapıyor mu?
Aman tanrım dedimmmmmm
Ben de çiftleşemeyen kuşlara ahshhsjsnsnSesli güldüm yeminlen
Birbirlerinden kaçıyorlarBen de çiftleşemeyen kuşlara ahshhsjsnsn
Hahshsh yapmıyor ama tüylendi ucuza aldim ondan herhal hshshGri haşortmana mı? Diz yapıyor mu?
Bizim kuşlar hunharca yavruluyordu sattim gittilerAman tanrım dedimmmmmmyakınına yaklaşamam ama fotolardan sevebilirim bizimde iki kuş var biz beceremedik çiftleşmesi onları ciftlestirelim dedik onlar bizden daha tirt çıktılar
Kiz corapmi taktigin sey cok mantikliBirbirlerinden kaçıyorlar
Evet külotlu çorabı bacaklarindan kestim kalça kısmını taktım büyük yuvalik takılı olan kafeste tül var ona koymuyo eşim birbirlerinden kacamasinlar diye bu uçağa koyup her yer mahvoluodu böle bı çözüm buldukKiz corapmi taktigin sey cok mantikli
birini bari çorba yapaydın yavHahshsh yapmıyor ama tüylendi ucuza aldim ondan herhal hshsh
Bizim kuşlar hunharca yavruluyordu sattim gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?