- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.957
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.701
Bizim kusta yemlerini yere atiyor ya bende deneyim bunu tülü aşağı cekiyor belki bunu cekemezEvet külotlu çorabı bacaklarindan kestim kalça kısmını taktım büyük yuvalik takılı olan kafeste tül var ona koymuyo eşim birbirlerinden kacamasinlar diye bu uçağa koyup her yer mahvoluodu böle bı çözüm bulduk
Ay bu bizim ev resmen hshshshsÇiftlik mübarek
Çorbası güzel oluyo mu akşama yapam bari bizimkiler başka işe yaramiyibirini bari çorba yapaydın yavbedavaya gitti guşlar
Yeterki gozum gormesin dedim yavrusu var simdi onuda vericem ama esim asla vermez bunubirini bari çorba yapaydın yavbedavaya gitti guşlar
Bunu çekemez ben bile zor cekiom tüller gevşek ya biraz dahaBizim kusta yemlerini yere atiyor ya bende deneyim bunu tülü aşağı cekiyor belki bunu cekemez
Evet cok mantikli cikinca aliyim bende bi taneBunu çekemez ben bile zor cekiom tüller gevşek ya biraz daha
len adamlar gerdeğe girecek elleme seninkileriÇorbası güzel oluyo mu akşama yapam bari bizimkiler başka işe yaramiyi
ocakta ütüver tüylerini bi kere katarsın ağzına hüüüpppYeterki gozum gormesin dedim yavrusu var simdi onuda vericem ama esim asla vermez bunu
Bu da satanik. Birine engel olalım dedik. Diğeri ateşe körükle gidiyorlen adamlar gerdeğe girecek elleme seninkileri
ocakta ütüver tüylerini bi kere katarsın ağzına hüüüpppkedi yemiş aaa
Kedi yanasmiyor ki inanmaz hshshdhlen adamlar gerdeğe girecek elleme seninkileri
ocakta ütüver tüylerini bi kere katarsın ağzına hüüüpppkedi yemiş aaa
aaaa hiç ağzının tadını bilmiyon kankaBu da satanik. Birine engel olalım dedik. Diğeri ateşe körükle gidiyor
hakkaten bu kız da bebeKedi yanasmiyor ki inanmaz hshshdh
Uleeeynnn sen var ya sennaaaa hiç ağzının tadını bilmiyon kanka
hakkaten bu kız da bebekuyrucuğundan bi tüy al kıstır kedinin ağzına yapıştır boynuna iki tane al kuş nerde kedi yedi bitti
kim onlar hemen deşifre etGizli gizli okuyanlar var topiğimizikizlar kizlar goruyorum sizi hshdhdhd
Hshshdudu hemsirelikten dedektifligekim onlar hemen deşifre et
atandınızHshshdudu hemsirelikten dedektiflige
ŞerlokHshshdudu hemsirelikten dedektiflige
10 saydıydıatandınızyav ilk sayfada sarı olmayan sen ben iki üç kişi kalmış psikolojim bozuldu
Bence o kadar yoktur kabak gibi ben başı çekiyorum10 saydıydıBal0ncuk
Ben listede yokum çıkar demiştim pare ye çünkü diğer Dr sizin hiç çocuğunuz olamaz demişti pis drBence o kadar yoktur kabak gibi ben başı çekiyorumaslında pare beni listeden çıkarsa olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?