Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım bizimki isyana geçecek mi ama bı yandan seviniyor hamiş olursam ohoo bı sene rahat bırakır beni
Ben bi kere dedim ki "Şunun şurasında kaç sene daha isteyecek sanki canım? O zaman çok ararsın!" Dedi ki "Aa öyle bir şey de var di mi?"
Sonra işte ürologa açık açık sordum yanında. O da dedi ki işte önüme son zamanlarda nerdeyse hiç normal spermiogram gelmiyor. İsteksizlik de çok yaygın. Bir şey önerebilir misiniz dedim. Aktarlarda böyle böyle macunlar satılıyor dedi. Sonra baktım kendisi macun araştırıyor falan. Aldı kendi kullandı. Derken derken böyle yasaklara direnmeye geldik. Hiç kolay değil tabii. Neler yaşadık bir ben bilirim bir Allah

hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla ilerlesin hiç paylaşmadın bizle
Yani en son ne zaman yazmıştım buraya hatırlamıyorum bile inan. Bir ara gelip birkaç şey sormuştum kimse bana cevap vermeyince bir daha da yazmadım. Açıkçası aklıma da gelmedi beni hatırlarlar gideyim de haber vereyim demedim.
Teşekkür ederim. ❤ İnşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun bebene. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…