- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.041
La size yasak da olmuyo bizde yasak da yok ama yokGerilme gerilme. Güzel haberlerle geleceksin inşallah.
Bize de yasak. Çeneme vurdu
Valla yapmıoz aha yeminde ettimNee sanki soz seyapmiyosunuz hiç hshsh
Geçmiş olsunŞeker var kuzum bende şuan düşürdük şekeri insülin direncini de düşürmeye çalışıyoruz şeker tekrarlamasin diye
Bizim de yoktu. Yasak olunca kıymete biniyor galibaLa size yasak da olmuyo bizde yasak da yok ama yok
Ben gibi 105 kiloyu goreydin ve önümde sürekli anamla babam dört öğün insülin iğne yapıyor elim mahkumGeçmiş olsunbana da doktor dikkat et dedi de boğazımı tutamıyorum maşallah sana
Bana da bir şey yasak dediler mi inadına onu yiyesim gelir. Su çok içerim normalde. Doktor su iç deyince suyu kesiyorum istemsizGeçmiş olsunbana da doktor dikkat et dedi de boğazımı tutamıyorum maşallah sana
Yasakların kadınıBana da bir şey yasak dediler mi inadına onu yiyesim gelir. Su çok içerim normalde. Doktor su iç deyince suyu kesiyorum istemsiz
Gerçekten yaa aksi gibi her şeyi de dayatmayla şey yapıyorlarYasakların kadını
Bizde yasaksa tamam artık ohhh hiç yanaşmaz bile bahanesi yasakGerçekten yaa aksi gibi her şeyi de dayatmayla şey yapıyorlar
Benimki de öyleydi. Yasak uzadı uzadı uzadııı adam isyana geçtiBizde yasaksa tamam artık ohhh hiç yanaşmaz bile bahanesi yasak
ay o zaman dikkat etmek de fayda var Allah şifa versin tüm aileyeBen gibi 105 kiloyu goreydin ve önümde sürekli anamla babam dört öğün insülin iğne yapıyor elim mahkum
isyankar mod on sen de anlaşılanBana da bir şey yasak dediler mi inadına onu yiyesim gelir. Su çok içerim normalde. Doktor su iç deyince suyu kesiyorum istemsiz
İnşallahGerilme gerilme. Güzel haberlerle geleceksin inşallah.
Bize de yasak. Çeneme vurdu
Bakalım bizimki isyana geçecek mi ama bı yandan seviniyor hamiş olursam ohoo bı sene rahat bırakır beniBenimki de öyleydi. Yasak uzadı uzadı uzadııı adam isyana geçti
Aminn kusummmay o zaman dikkat etmek de fayda var Allah şifa versin tüm aileye
Bizim de yoktu. Yasak olunca kıymete biniyor galiba
Nadasa geçişşşBakalım bizimki isyana geçecek mi ama bı yandan seviniyor hamiş olursam ohoo bı sene rahat bırakır beni
Ben bi kere dedim ki "Şunun şurasında kaç sene daha isteyecek sanki canım? O zaman çok ararsın!" Dedi ki "Aa öyle bir şey de var di mi?"Bakalım bizimki isyana geçecek mi ama bı yandan seviniyor hamiş olursam ohoo bı sene rahat bırakır beni
Yani en son ne zaman yazmıştım buraya hatırlamıyorum bile inan. Bir ara gelip birkaç şey sormuştum kimse bana cevap vermeyince bir daha da yazmadım. Açıkçası aklıma da gelmedi beni hatırlarlar gideyim de haber vereyim demedim.hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla ilerlesinhiç paylaşmadın bizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?