- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.021
V
Allah bişi demedimafiyet bal şeker olsun tatlım bana yasak zaten benim yerime de yer
Sağlıkla kucağına al kuzuÇok teşekkür ederim canım
Bizimde dilimizde hep, yakında onların da güzel haberleri gelsin inşallah
bana da bana da bana daBu ay olacağ inşallah malum pozisyonu da dene bu ay bak sana güveniyorum
Sana da sana da canım tabi ki içimden tek tek isminizi geçiriyorum inşlllah olacağ bu ay sıkı çalışın bu pozisyonda yeterSağlıkla kucağına al kuzu
bana da bana da bana da
hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla ilerlesinSelam.Listede az kişi kalmış baktım da. Herkes hamile kalacak Allah'ın izniyle bu sene. ❤
Şeker var kuzum bende şuan düşürdük şekeri insülin direncini de düşürmeye çalışıyoruz şeker tekrarlamasin diyeteşekkür ederim canısı kendi yerime zaten yemekten dombik oldum senin yerine de yersem..düşünemiyorum sana diyetten dolayı mı yasak yoksa şeker mi var
Yumurta ye süt iç muz ye sahur daAçlıktan migdem ağrıyor bu sene zor dayanıyorum ya
Muz yicektim unuttum hshshYumurta ye süt iç muz ye sahur da
O muzdan diil demek istedim nedense sen diyinceMuz yicektim unuttum hshsh
AhahahshshshdO muzdan diil demek istedim nedense sen diyince
Doktora gidecek misin?Geldi canım
Sonra da niye hararet yaptım diyon ahshsj Allah kabul etsin kardeşYok kiz bos geçmiyorum hic hshshsh
Yokuş06 pankartın nerdeee? Çalarlar bak cık cıkKız valla ciddi anlatıyorum bak ya sen kasma kendını sonrasında yardım şart yokuş aşağı gibi durcan sen yaparsın
Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diyorlar ama demek ki mide de çekiyorMuz yicektim unuttum hshsh
Hahshshs basimda agrimaya başladi ya allahtan erken oluyor burda iftar ee sonrasi malum hshdhdbDoktora gidecek misin?
Sonra da niye hararet yaptım diyon ahshsj Allah kabul etsin kardeş
Yokuş06 pankartın nerdeee? Çalarlar bak cık cık
Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diyorlar ama demek ki mide de çekiyor
Pankartı hazırlattırıyorum bacımDoktora gidecek misin?
Sonra da niye hararet yaptım diyon ahshsj Allah kabul etsin kardeş
Yokuş06 pankartın nerdeee? Çalarlar bak cık cık
Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diyorlar ama demek ki mide de çekiyor
He biz de insanız yani ama yasssakBurası çok şükür kendiliğinden 18+ oldu. Hiç başka başlığa gerek yok. Hamileler dikkat etsin yalnız girişte
Aman tanrım didimmmAhahahshshshdkanka o tamamdi aslında dermisim hdhsgdgd
Gerilme gerilme. Güzel haberlerle geleceksin inşallah.Pankartı hazırlattırıyorum bacım
Yarın dr kontrolü var gerginim galiba
Bize de yasak. Çeneme vurduHe biz de insanız yani ama yasssak
Nee sanki soz seyapmiyosunuz hiç hshshAman tanrım didimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?