Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıkıntı surda benimki yemiyo banada aldirmiyo bı kere kendiliğinden keçiboynuzu pekmezi aldı kavonozun üçte birini yedi bıraktı hormon testlerine falan baktı Dr bişi yok psikologa gönderdi ama beyfendi gitmiyor utaniyormus... İki ucgundurde burdan çıkmıyorum ya elimde tel sürekli kuduruyo habire yanıma geliyo kimle yazısıon kime guluon diye bı yandan korkuyo da bu vesileyle belki inşallah gider Dr a

İşte kafalarına dank etmesi gerekiyor. O da maalesef zaman alıyor ya da bir şey yaşamaları gerekiyor. Biz çok dirayetliymişiz ben onu anladım. Yüzleşmeye korkuyor onlar

İşte kafalarına dank etmesi gerekiyor. O da maalesef zaman alıyor ya da bir şey yaşamaları gerekiyor. Biz çok dirayetliymişiz ben onu anladım. Yüzleşmeye korkuyor onlar
Başlarda sürekli başının etini yiyordum sürekli kavga ediyorduk ama artık saldım valla ben yoruldum kimseye de bişi diyemiyorum ama burda çok rahat anlatıyorum rahatlıyorum iyi geliyor burası bana iyi geldikçe daha çok takılıyorum

Sinir ediolar parem ya..
Valla izne çıktım die aşırı mesudum...
Kafamı dinliorm ama yne tahrik ediolar
Tabi kiz sonra gelsin pozisyonlar gitsin mumlar yapicaz orda hsbsbbs

Napion balusum
Nabeeemmm bea...
Dr gittim kum döküomuşm
Şekerimde sınırda çıktı.. Efkarlıym
Sigaraya başlayacam
Ben burdan bi yere gitmem sizi bırakmam hıh
+18 diyince akla geliosn
Nerelerde olayim kuzum isler gucler hep ayni
Amannnnnn bizde çalışıodk nazlı avukat
Ama unutmuodk
ana sayfada herkes kırmızı olmuş yavvv
Sende lacivert ol olmazmı

Açlıktan migdem ağrıyor bu sene zor dayanıyorum ya
Kıyamam halbuki bu sene daha kolay diyor herkes.. Sıcak yok ya mevsim olarak
Ohhh çok şükür çok yazismamissiniz aklım çıkmıştı nasıl okuyacam diye
Delisin ya ara sıra dinleniyorlar
Burası çok şükür kendiliğinden 18+ oldu. Hiç başka başlığa gerek yok. Hamileler dikkat etsin yalnız girişte
Oldu olacak gebeler giremez diyin
Yakarım bu gezegeni yakarımmm

Benim midem agriyor niyeyse gecmis olsun balusum dikkat et ayagini usutme. Sigara sekeri dusuruyosa dedemde icsin kiz soyliyimde bsbsb

Benim midem agriyor niyeyse gecmis olsun balusum dikkat et ayagini usutme. Sigara sekeri dusuruyosa dedemde icsin kiz soyliyimde bsbsb
Ne bilem annem şeker hastası
Ne zaman görsem sigara içio ama düşmüo
Stresini alıomuş ama
İğne yapcam tedirginim herifi bekliyor gelmiyorr
Hergn aynı saate yap biliosn demi
Yapmaya çalş en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…