- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.061
Sıkıntı surda benimki yemiyo banada aldirmiyo bı kere kendiliğinden keçiboynuzu pekmezi aldı kavonozun üçte birini yedi bıraktı hormon testlerine falan baktı Dr bişi yok psikologa gönderdi ama beyfendi gitmiyor utaniyormus... İki ucgundurde burdan çıkmıyorum ya elimde tel sürekli kuduruyo habire yanıma geliyo kimle yazısıon kime guluon diye bı yandan korkuyo da bu vesileyle belki inşallah gider Dr aBen bi kere dedim ki "Şunun şurasında kaç sene daha isteyecek sanki canım? O zaman çok ararsın!" Dedi ki "Aa öyle bir şey de var di mi?"
Sonra işte ürologa açık açık sordum yanında. O da dedi ki işte önüme son zamanlarda nerdeyse hiç normal spermiogram gelmiyor. İsteksizlik de çok yaygın. Bir şey önerebilir misiniz dedim. Aktarlarda böyle böyle macunlar satılıyor dedi. Sonra baktım kendisi macun araştırıyor falan. Aldı kendi kullandı. Derken derken böyle yasaklara direnmeye geldik. Hiç kolay değil tabii. Neler yaşadık bir ben bilirim bir Allah
İşte kafalarına dank etmesi gerekiyor. O da maalesef zaman alıyor ya da bir şey yaşamaları gerekiyor. Biz çok dirayetliymişiz ben onu anladım. Yüzleşmeye korkuyor onlarSıkıntı surda benimki yemiyo banada aldirmiyo bı kere kendiliğinden keçiboynuzu pekmezi aldı kavonozun üçte birini yedi bıraktı hormon testlerine falan baktı Dr bişi yok psikologa gönderdi ama beyfendi gitmiyor utaniyormus... İki ucgundurde burdan çıkmıyorum ya elimde tel sürekli kuduruyo habire yanıma geliyo kimle yazısıon kime guluon diye bı yandan korkuyo da bu vesileyle belki inşallah gider Dr a
Başlarda sürekli başının etini yiyordum sürekli kavga ediyorduk ama artık saldım valla ben yoruldum kimseye de bişi diyemiyorum ama burda çok rahat anlatıyorum rahatlıyorum iyi geliyor burası bana iyi geldikçe daha çok takılıyorumİşte kafalarına dank etmesi gerekiyor. O da maalesef zaman alıyor ya da bir şey yaşamaları gerekiyor. Biz çok dirayetliymişiz ben onu anladım. Yüzleşmeye korkuyor onlar
Çok iyi anlıyorum. Kime nasıl anlatalım bunu zatenBaşlarda sürekli başının etini yiyordum sürekli kavga ediyorduk ama artık saldım valla ben yoruldum kimseye de bişi diyemiyorum ama burda çok rahat anlatıyorum rahatlıyorum iyi geliyor burası bana iyi geldikçe daha çok takılıyorum
İşte daha çok bunalıp kendimi sucluyordum ciddi ciddi ama iyiki burası varÇok iyi anlıyorum. Kime nasıl anlatalım bunu zaten
Sinir ediolar parem ya..Bıktım valla bıktım
Mübaşir verdiler verdikleri izinliymis
İzinli olmasının yanında bir de bizle beraber başka yerede göndermişler
Adamı klonlayacaklar sanırım
O yetmez gibi akşam ceza nöbeti vermişler başkasının yerine
Kalktım mübaşirlik yaptım
Ağrım çok fazla dosya indir kaldır daha kötü oldum çamaşır geçmiş ya Allah'tan yedek vardı
Sana ne oldu iyi misin
Valla izne çıktım die aşırı mesudum...Napiyim bebiş olmazsa onun bakımı da bı çocuk bakımı gibiymis eğitimi vs herşeyi çocuğum yerine koyarım bakarım
Valla iyimi bırakmışım işi... Kıyamam size valla Allah kolaylıklar ve sabırlar versin... Bizim eski patron da ben çıktıktan sonra bı kaç kişiyi çıkarmış dedim ben cikmasaydim kesin o kdr izin aliom Alicam beni de cikartirdi özel sektörde böyle malesef
Nabeeemmm bea...Tabi kiz sonra gelsin pozisyonlar gitsin mumlar yapicaz orda hsbsbbs
Napion balusum
+18 diyince akla geliosnBen burdan bi yere gitmem sizi bırakmam hıh
Amannnnnn bizde çalışıodk nazlı avukatNerelerde olayim kuzum isler gucler hep ayni
Sende lacivert ol olmazmıana sayfada herkes kırmızı olmuş yavvv
Kıyamam halbuki bu sene daha kolay diyor herkes.. Sıcak yok ya mevsim olarakAçlıktan migdem ağrıyor bu sene zor dayanıyorum ya
Delisin yaOhhh çok şükür çok yazismamissiniz aklım çıkmıştı nasıl okuyacam diye
Oldu olacak gebeler giremez diyinBurası çok şükür kendiliğinden 18+ oldu. Hiç başka başlığa gerek yok. Hamileler dikkat etsin yalnız girişte
Benim midem agriyor niyeyseSinir ediolar parem ya..
Valla izne çıktım die aşırı mesudum...
Kafamı dinliorm ama yne tahrik ediolar
Nabeeemmm bea...
Dr gittim kum döküomuşm
Şekerimde sınırda çıktı.. Efkarlıym
Sigaraya başlayacam
+18 diyince akla geliosn
Amannnnnn bizde çalışıodk nazlı avukat
Ama unutmuodk
Sende lacivert ol olmazmı
Kıyamam halbuki bu sene daha kolay diyor herkes.. Sıcak yok ya mevsim olarak
Delisin yaara sıra dinleniyorlar
Oldu olacak gebeler giremez diyin
Yakarım bu gezegeni yakarımmm
İğne yapcam tedirginim herifi bekliyor gelmiyorrAllah kabul etsin orucunu açanları
Açacak olanları
Nasılsınız güzel hatunlar..
Pıt diye yapıver bacim minicik zati hissetmezsin bilemİğne yapcam tedirginim herifi bekliyor gelmiyorr
Ne bilem annem şeker hastasıBenim midem agriyor niyeysegecmis olsun balusum dikkat et ayagini usutme. Sigara sekeri dusuruyosa dedemde icsin kiz soyliyimde bsbsb
Hergn aynı saate yap biliosn demiİğne yapcam tedirginim herifi bekliyor gelmiyorr
Çok stres oldum şuanPıt diye yapıver bacim minicik zati hissetmezsin bilem
Aynen Dr dedi.. sigara iyi geleydi babam dört öğün e gecmizdi malesef sigara yaramıyorNe bilem annem şeker hastası
Ne zaman görsem sigara içio ama düşmüo
Stresini alıomuş ama
Hergn aynı saate yap biliosn demi
Yapmaya çalş en azından :)
Olma olma. Sen dün başlamamış mıydın ya :/Çok stres oldum şuan
Amin inşallahAllah kabul etsin orucunu açanları
Açacak olanları
Nasılsınız güzel hatunlar..
Aynen Dr dedi.. sigara iyi geleydi babam dört öğün e gecmizdi malesef sigara yaramıyor
Ona kalsa sihirli güçle yumuşları büyütecekOlma olma. Sen dün başlamamış mıydın ya :/
Naber cınımmmAmin inşallahCanım
Yapar kız bu azimlepeki içmiecem
Ona kalsa sihirli güçle yumuşları büyütecek
Naber cınımmm
Herşeyi beleşe getirmeye çalışıoYapar kız bu azimle
Hayır dün gittim bugün baslattiriyoOlma olma. Sen dün başlamamış mıydın ya :/
Aslında buyumuşlardır de vurunmasammikipeki içmiecem
Ona kalsa sihirli güçle yumuşları büyütecek
Naber cınımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?