- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.101
Unuturmuyum hicSinir ediolar parem ya..
Valla izne çıktım die aşırı mesudum...
Kafamı dinliorm ama yne tahrik ediolar
Nabeeemmm bea...
Dr gittim kum döküomuşm
Şekerimde sınırda çıktı.. Efkarlıym
Sigaraya başlayacam
+18 diyince akla geliosn
Amannnnnn bizde çalışıodk nazlı avukat
Ama unutmuodk
Sende lacivert ol olmazmı
Kıyamam halbuki bu sene daha kolay diyor herkes.. Sıcak yok ya mevsim olarak
Delisin yaara sıra dinleniyorlar
Oldu olacak gebeler giremez diyin
Yakarım bu gezegeni yakarımmm
Yoksa doğum mı başlıyor olamaaaağz çok erken. Doğum çantan hazır mı?Yakındır sanırım belim agriyo
Olabilir suyum da geldi neyse dur sıcak su kova hazirliyim doğum esnasında kalkamamYoksa doğum mı başlıyor olamaaaağz çok erken. Doğum çantan hazır mı?
Uzatma kablosu çek. Kettle'ı yanına al. Su soğudukça kaynatırsınOlabilir suyum da geldi neyse dur sıcak su kova hazirliyim doğum esnasında kalkamam
ne zaman oldu
Cnm bozarmı bozmazmı bilmiyorm ama bence bu süreçte yumurta kalitesi için tutma
Referans aralıklarıda yazıomuydu cnm her hastanenin farklı ama bence normal
Amh felanncok iyi
Hadi bakalım hayırlısı hakkınızdadoktorum bi problem yok dedi eşimde sperm verdi onunda yarın cıkacak sonucu ona göre bidahaki reglde tedavi baslancak baloncuğum
Bana hiç yapmadı öyle şeyler ama ben zaten çok su içiyordum. Söylemişlerdi bol su iç diyeBal0ncuk @NealStreet yavrular bu ilaçlar sizde de susuzluk ateş basmasi yaptı mı hiç bu kadar su içmedim ama hala içim yaniyoooo
Yürüyüşe gidip geldikten sonra attım bugün kuzum ölü gibi zorla kalktım gittim yürüyüşe sonra enerji doldum geldim size de hayatım dedim
Çok çok iyi yaptın tatlım işe giderken iyi geldiYürüyüşe gidip geldikten sonra attım bugün kuzum ölü gibi zorla kalktım gittim yürüyüşe sonra enerji doldum geldim size de hayatım dedim
Canım sorunu ya görmemişimdir ya da bilmiyorumdur çünkü hatırlamıyorum cevap verdiğimiYani en son ne zaman yazmıştım buraya hatırlamıyorum bile inan. Bir ara gelip birkaç şey sormuştum kimse bana cevap vermeyince bir daha da yazmadım. Açıkçası aklıma da gelmedi beni hatırlarlar gideyim de haber vereyim demedim.
Teşekkür ederim.❤ İnşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun bebene. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
asfkdldkasMuz yicektim unuttum hshsh
hadi yaaa bilmiyordumYani en son ne zaman yazmıştım buraya hatırlamıyorum bile inan. Bir ara gelip birkaç şey sormuştum kimse bana cevap vermeyince bir daha da yazmadım. Açıkçası aklıma da gelmedi beni hatırlarlar gideyim de haber vereyim demedim.
Teşekkür ederim.❤ İnşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun bebene. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ben eflatun olacamSinir ediolar parem ya..
Valla izne çıktım die aşırı mesudum...
Kafamı dinliorm ama yne tahrik ediolar
Nabeeemmm bea...
Dr gittim kum döküomuşm
Şekerimde sınırda çıktı.. Efkarlıym
Sigaraya başlayacam
+18 diyince akla geliosn
Amannnnnn bizde çalışıodk nazlı avukat
Ama unutmuodk
Sende lacivert ol olmazmı
Kıyamam halbuki bu sene daha kolay diyor herkes.. Sıcak yok ya mevsim olarak
Delisin yaara sıra dinleniyorlar
Oldu olacak gebeler giremez diyin
Yakarım bu gezegeni yakarımmm
Heveslenme bitmiecekKaldı 3 şimdilik bakalım daha cmtsi neler verecek dr
Beniii unutmaaaa.. Beni beni unutma lalalalalaUnuturmuyum hic
Yogun baya firsat bulup telefonu alamiyorum elime
Kuzummmm cok sevindimmmmdoktorum bi problem yok dedi eşimde sperm verdi onunda yarın cıkacak sonucu ona göre bidahaki reglde tedavi baslancak baloncuğum
Yok valla nurum benim tüp bebek sürecim aşırı rahattı.. İğneler toplama transfer vs vsBal0ncuk @NealStreet yavrular bu ilaçlar sizde de susuzluk ateş basmasi yaptı mı hiç bu kadar su içmedim ama hala içim yaniyoooo
Belki hapla devam eder beeHeveslenme bitmiecek
Beniii unutmaaaa.. Beni beni unutma lalalalala
Kuzummmm cok sevindimmmm
İnşallah oda güzel çıkacak
Yok valla nurum benim tüp bebek sürecim aşırı rahattı.. İğneler toplama transfer vs vs
Sonrası kötüydğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?