Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim babamda miss turkey degildi ama cok sukur iyi seyler oldu hshdhdh bi arkadasim var cocuk kendine benzesin diye sürekli kendine bakiyor tel ekranina falan kendini koymuş hshbd
Adamdaki özgüveni görsen. Geçen gün yine diyo ki, sen bana büyü yaptırdın bence, yoksa ben hiç evlencek adam değildim.
Valla açık konuşayım senin için o günaha girmezdim dedim, kızdı, benim için girmicektin de kimin için gircektin diye.

Yaa sen bide benimkini gor nerde yansimasini gorse çok yakisikliyim diyor hshshsh hee aynen askim aynen

Ay nasıl sakin bir insan olabiliyorsun ben de görüntüde ağzı var dili yok derler ama kocama karşı ve hazzetmediğim indanlara karşı tam bi cazgırımama insanlarla karşılıklı kavga etmesini beceremem içime atar atar gider evde otutur ağlarım
bir de çok hainsin aynı duygulara hakimiz bebek ama ben çocuksuzlukla ciğerim kavrulurken onların gösterişlerini izlesem de Allah bana verirse şayet ben aynısını yapmam
Yıllarca milletin çocuklarını izledim, işte şimdi intikam vakti, ana sayfalarını işgal ediciim.

Ben de öyle demiştim ama, mide bulantısı adres sormaz ki.
hiç o bulantıları yaşamadım bi kalsam da bulana bulana kusa kusa bi kalsam

Allah seni kizz adamın yüzüne bu denir mi rahmetli hacı annemin 96 yaşında geçen sene vefat etti teyzemiz ama kendisine hacı anne dememiz istiyordu hep ondan öyle kaldı )bı sözü vardı o geldi aklıma "erkeğin yakışıklısı cebinden belli olur"

Yaa sen bide benimkini gor nerde yansimasini gorse çok yakisikliyim diyor hshshsh hee aynen askim aynen
Gelmiş 35 yaşına, evlenmeye daha niyeti yokmuş, sanki kaç yıl ben onun peşinden koştum.
Ben muhatap olmuyorum şahsen. aman şimdi bağırsam çağırsam konu uzayacak bildiğimi okurum diyorum. geçen öyle bi kızdım, küstüm, oturuyoruz odada. bana dönmüş gülerek diyo ki, ee sen küstük diye şimdi bana çay da doldurmazsın. içimden dedim zıkkım iç emi.
Ah ah hiç öyle olmuyo, yine kal ama o mide bulantısı olmasın kuzum. içtiğin suyun bile midende kalmaması boğazının sürekli tahriş olması sıkıntı. Bebek var doktor kussan bile gidip tekrar yemek yiceksin diyo falan. süreç sıkıntı biraz ama 16. haftada geçti çok şükür benimki.
Ama hak etti ben büyü yapsam ona mı yaparım. burak mı kıvanç mı yani, kendimizi bilelim azcık demi. Ben kendime angelina muamelesi yapyo muyum?

Anaa lutfettide evlendi demek seninle hshdh

Benim babamda miss turkey degildi ama cok sukur iyi seyler oldu hshdhdh bi arkadasim var cocuk kendine benzesin diye sürekli kendine bakiyor tel ekranina falan kendini koymuş hshbd
ahahahah benim yengemin annesi de ikinci çocuğunda çay tepsisindeki bi kadına çok bakmış aynı ona benzemiş demekki mümkün
çok fenasın

ahahahah benim yengemin annesi de ikinci çocuğunda çay tepsisindeki bi kadına çok bakmış aynı ona benzemiş demekki mümkün

çok fenasın
Oha tepsideki kadinmi hzhshdh
Valla öyle bi havaya giriyo ki, sanırsın ben yalvar yakar evlendim, çocuğu da o istemedi zorla yaptım.
Bi bana tecavüz ettin demediği kaldı. ahahahdgf

Teşekkür ederim iltifat ediyosun.
Bu erkekler hep ayni demekki evlendikten sonra g.tleri kalkiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…