- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.301
Ya cok sans isi bence ama cogu ilk çocuk babaya çekiyor gercekten hzhdhdhElinde aynayla gezeni vardı beee
Adamdaki özgüveni görsen. Geçen gün yine diyo ki, sen bana büyü yaptırdın bence, yoksa ben hiç evlencek adam değildim.Benim babamda miss turkey degildi ama cok sukur iyi seyler oldu hshdhdh bi arkadasim var cocuk kendine benzesin diye sürekli kendine bakiyor tel ekranina falan kendini koymuş hshbd
Benim ikiz olacağı için bişi diyemicem önden çıkan babaya arkadan çıkan bana benzer öyleyseYa cok sans isi bence ama cogu ilk çocuk babaya çekiyor gercekten hzhdhdh
Yaa sen bide benimkini gor nerde yansimasini gorse çok yakisikliyim diyor hshshsh hee aynen askim aynenAdamdaki özgüveni görsen. Geçen gün yine diyo ki, sen bana büyü yaptırdın bence, yoksa ben hiç evlencek adam değildim.
Valla açık konuşayım senin için o günaha girmezdim dedim, kızdı, benim için girmicektin de kimin için gircektin diye.
Benimde oglan olacak o yüzden rahatim hshehshBenim ikiz olacağı için bişi diyemicem önden çıkan babaya arkadan çıkan bana benzer öyleyse
Ay nasıl sakin bir insan olabiliyorsunNaif bi insanım, huyum kurusunEşim bile geçenlerde senle bi kere kavga edemedik şöyle bağıra çağıra, niye bu kadar sakinsin diye laf soktu.
Hep dua ediyorum, size de nasip olsun, olsun ki ne çektiğimi anlayın. Siz mide bulantısından sürünürken ben bi elimde kahve, bi elimde çikolata çocuğumu giydirip instaya resim atayım.
hiç o bulantıları yaşamadım bi kalsam da bulana bulana kusa kusa bi kalsamYıllarca milletin çocuklarını izledim, işte şimdi intikam vakti, ana sayfalarını işgal ediciim.
Ben de öyle demiştim ama, mide bulantısı adres sormaz ki.
Adamdaki özgüveni görsen. Geçen gün yine diyo ki, sen bana büyü yaptırdın bence, yoksa ben hiç evlencek adam değildim.
Valla açık konuşayım senin için o günaha girmezdim dedim, kızdı, benim için girmicektin de kimin için gircektin diye.
Gelmiş 35 yaşına, evlenmeye daha niyeti yokmuş, sanki kaç yıl ben onun peşinden koştum.Yaa sen bide benimkini gor nerde yansimasini gorse çok yakisikliyim diyor hshshsh hee aynen askim aynen
Ben muhatap olmuyorum şahsen.Ay nasıl sakin bir insan olabiliyorsunben de görüntüde ağzı var dili yok derler ama kocama karşı ve hazzetmediğim indanlara karşı tam bi cazgırım ama insanlarla karşılıklı kavga etmesini beceremem içime atar atar gider evde otutur ağlarım
bir de çok hainsinaynı duygulara hakimiz bebek ama ben çocuksuzlukla ciğerim kavrulurken onların gösterişlerini izlesem de Allah bana verirse şayet ben aynısını yapmam
hiç o bulantıları yaşamadım bi kalsam da bulana bulana kusa kusa bi kalsam
Ama hak ettiAllah seni kizz adamın yüzüne bu denir mirahmetli hacı annemin 96 yaşında geçen sene vefat etti teyzemiz ama kendisine hacı anne dememiz istiyordu hep ondan öyle kaldı )bı sözü vardı o geldi aklıma "erkeğin yakışıklısı cebinden belli olur"
Gelmiş 35 yaşına, evlenmeye daha niyeti yokmuş, sanki kaç yıl ben onun peşinden koştum.
Ben muhatap olmuyorum şahsen.aman şimdi bağırsam çağırsam konu uzayacak bildiğimi okurum diyorum. geçen öyle bi kızdım, küstüm, oturuyoruz odada. bana dönmüş gülerek diyo ki, ee sen küstük diye şimdi bana çay da doldurmazsın. içimden dedim zıkkım iç emi.
Ah ah hiç öyle olmuyo, yine kal ama o mide bulantısı olmasın kuzum. içtiğin suyun bile midende kalmaması boğazının sürekli tahriş olması sıkıntı. Bebek var doktor kussan bile gidip tekrar yemek yiceksin diyo falan. süreç sıkıntı biraz ama 16. haftada geçti çok şükür benimki.
Ama hak ettiben büyü yapsam ona mı yaparım. burak mı kıvanç mı yani, kendimizi bilelim azcık demi. Ben kendime angelina muamelesi yapyo muyum?
Anaa lutfettide evlendi demek seninle hshdhGelmiş 35 yaşına, evlenmeye daha niyeti yokmuş, sanki kaç yıl ben onun peşinden koştum.
Ben muhatap olmuyorum şahsen.aman şimdi bağırsam çağırsam konu uzayacak bildiğimi okurum diyorum. geçen öyle bi kızdım, küstüm, oturuyoruz odada. bana dönmüş gülerek diyo ki, ee sen küstük diye şimdi bana çay da doldurmazsın. içimden dedim zıkkım iç emi.
Ah ah hiç öyle olmuyo, yine kal ama o mide bulantısı olmasın kuzum. içtiğin suyun bile midende kalmaması boğazının sürekli tahriş olması sıkıntı. Bebek var doktor kussan bile gidip tekrar yemek yiceksin diyo falan. süreç sıkıntı biraz ama 16. haftada geçti çok şükür benimki.
Ama hak ettiben büyü yapsam ona mı yaparım. burak mı kıvanç mı yani, kendimizi bilelim azcık demi. Ben kendime angelina muamelesi yapyo muyum?
ahahahah benim yengemin annesi de ikinci çocuğunda çay tepsisindeki bi kadına çok bakmış aynı ona benzemişBenim babamda miss turkey degildi ama cok sukur iyi seyler oldu hshdhdh bi arkadasim var cocuk kendine benzesin diye sürekli kendine bakiyor tel ekranina falan kendini koymuş hshbd
çok fenasınGelmiş 35 yaşına, evlenmeye daha niyeti yokmuş, sanki kaç yıl ben onun peşinden koştum.
Valla öyle bi havaya giriyo ki, sanırsın ben yalvar yakar evlendim, çocuğu da o istemedi zorla yaptım.Anaa lutfettide evlendi demek seninle hshdh
Teşekkür ederim iltifat ediyosun.çok fenasın
Oha tepsideki kadinmi hzhshdhahahahah benim yengemin annesi de ikinci çocuğunda çay tepsisindeki bi kadına çok bakmış aynı ona benzemişdemekki mümkün
çok fenasın
Bu erkekler hep ayni demekki evlendikten sonra g.tleri kalkiyorValla öyle bi havaya giriyo ki, sanırsın ben yalvar yakar evlendim, çocuğu da o istemedi zorla yaptım.
Bi bana tecavüz ettin demediği kaldı. ahahahdgf
Teşekkür ederim iltifat ediyosun.
hiç inmiyo ki kalksın. hep burun havada.Oha tepsideki kadinmi hzhshdh
Bu erkekler hep ayni demekki evlendikten sonra g.tleri kalkiyor
heee camdaki kız oluyo tepsideki kadın niye olmasın sldkfkgkfOha tepsideki kadinmi hzhshdh
Bu erkekler hep ayni demekki evlendikten sonra g.tleri kalkiyor
Kocam ona bakar diye kiskanir almam oyle seyler hdhdhdhheee camdaki kız oluyo tepsideki kadın niye olmasın sldkfkgkf
çıksın çıksın iyice çıksınAltın nereye gidiyor yaaavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?