Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dattttt yanlış3 yıl 31 yaş
Oooooooooo sen yaşlanmışsın cnm ya burası genşler için sen çok yaşlısın ben de seni genç bi şey sanırdım çok yaşlı çıktın yapyaşlı çok çok yapyaşlı
Nasıldı

Yapsın işi ne kız
Çıtlat çıtlat

Cukum sayı iyi.. Hareketlilik sınırda fena değil...
Morfolojiye bakılmamış ama göremedim
Morfoloji 7 yazıyor
Kıs sesini kıs kıs çocuk uyyooooo
İsim bul benim minnosumaaaaaa
Sen buldun mu?

Bir de şey kafamı karıştırıyor hocam, pardon reyiz, şimdi biz de hamile kalınca gelinlik giyip elimizde ultrason çıktısıyla poz verecek miyiz?

En cok biz vericez hemde
Giymezseniz kankam değilsiniz artik! Habdjsbdjsbd
Mucize yaşlıysa ben gidiyom
İhtimaller var bakiciiiiz, cinsiyet belli olursa daha da odaklaniciiiiz

Giyeriz Ajan D. Herkeş giyyo. Bizim neyimiz eksik??? En çok biz giyeriz Hemsirecik hemşire reyiz haklı
Sen osbir buçuk musun, kaçsın? Hepiniz ne yaşlısınız anam? Heb yaşlılar basmış burayı Allam herkes mi 30+??? Ben kendi yaşıma göre gençlerin olduğu bir yer bulayım kendime. Burda ortalamayı düşürmeyeyim. Sizin şimdi saçlarınız da beyazlamıştır

hadi ordan

Hiççç işte koca karı konuşuyo anca

hadi ordan

Hiççç işte koca karı konuşuyo anca
Yaaaaağ bırak. 30'dan sonra çocuk mu yapılır? Saçı beyazlamış gelmiş ne diyor cık cık hayret bi şey yav. Çocuk işi en geç 25'inde olacak bitecek, bak en geç diyorum. Yok mu ya şurda yaşıma uygun biri? Hepiniz mi 30+ sınız???????

sen 25 misin şayet öyleysen burda işin ne beşik sallıyor olmalıydın da

Yog yevrum ossüşbujuk, ob elimi ob
Bence erkek olunca sunnetinde de gelinlik alın yeni, aklinizda kalan modeli

Yog yevrum ossüşbujuk, ob elimi ob
Bence erkek olunca sunnetinde de gelinlik alın yeni, aklinizda kalan modeli
Ne kadar buçuk ama o önemli mesela.
Kız olursa da düğününde beraber gelinlik giyeriz. Akım buraya doğru gidiyor hızla Gelinliği kapan kocasıyla su kenarına foto çekimine gidiyor ekiple Benim evde basılı bir tane gelinlikli fotoğrafım yok

Dattttt yanlış3 yıl 31 yaş
e normal o zaman sen de yeni gelin sayılırsın yaklaşmışım 3 yıl çok mu yaş da normal gençsin ruhunu bilemem tabi benim ruhum çöktü sanırım senin bilezikler hemencik gitti benim de ev alınınca gidicek her gelinin muhtemel sonu
Nasıldı

Yapsın işi ne kız
Çıtlat çıtlat

Cukum sayı iyi.. Hareketlilik sınırda fena değil...
Morfolojiye bakılmamış ama göremedim
işi torun bakmak aslında. kızının evinde tüm gün çocuk bakıp yemeğini bilem yapıyor o yüzden çekiniyorum rica etmeye annemler yaşadığım yerde olsaydı yaptırırdım ya da yengelerime gurbetliğin zor tarafları..

Benim bı kısmı eve gitti bı kısmı bebeğe daha bir yıl dolmadan bebeğe gidecekler için artsın diye dua ediom altın fiyatı yoksa yetmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…