- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.401
Oooooooooo sen yaşlanmışsın cnm ya burası genşler için sen çok yaşlısın ben de seni genç bi şey sanırdım çok yaşlı çıktın yapyaşlı çok çok yapyaşlıDattttt yanlış3 yıl 31 yaş
Morfoloji 7 yazıyorNasıldı
Yapsın işi ne kız
Çıtlat çıtlat
Cukum sayı iyi.. Hareketlilik sınırda fena değil...
Morfolojiye bakılmamış ama göremedim
Kıs sesini kıs kıs çocuk uyyooooo
Haydi uyaninnnn
Sen buldun mu?İsim bul benim minnosumaaaaaa
Bir de şey kafamı karıştırıyor hocam, pardon reyiz, şimdi biz de hamile kalınca gelinlik giyip elimizde ultrason çıktısıyla poz verecek miyiz?
Giymezseniz kankam değilsiniz artik! HabdjsbdjsbdEn cok biz vericez hemde
Mucize yaşlıysa ben gidiyomOooooooooo sen yaşlanmışsın cnm ya burası genşler için sen çok yaşlısın ben de seni genç bi şey sanırdım çok yaşlı çıktın yapyaşlı çok çok yapyaşlı
Morfoloji 7 yazıyor
Sen buldun mu?
Giyeriz Ajan D. Herkeş giyyo. Bizim neyimiz eksik??? En çok biz giyerizGiymezseniz kankam değilsiniz artik! Habdjsbdjsbd
Sen osbir buçuk musun, kaçsın? Hepiniz ne yaşlısınız anam? Heb yaşlılar basmış burayı Allam herkes mi 30+??? Ben kendi yaşıma göre gençlerin olduğu bir yer bulayım kendime. Burda ortalamayı düşürmeyeyim. Sizin şimdi saçlarınız da beyazlamıştırMucize yaşlıysa ben gidiyom
İhtimaller var bakiciiiiz, cinsiyet belli olursa daha da odaklaniciiiiz
hadi ordanOooooooooo sen yaşlanmışsın cnm ya burası genşler için sen çok yaşlısın ben de seni genç bi şey sanırdım çok yaşlı çıktın yapyaşlı çok çok yapyaşlı
Morfoloji 7 yazıyor
Sen buldun mu?
Hiççç işte koca karı konuşuyo ancaGiymezseniz kankam değilsiniz artik! Habdjsbdjsbd
Mucize yaşlıysa ben gidiyom
İhtimaller var bakiciiiiz, cinsiyet belli olursa daha da odaklaniciiiiz
Yaaaaağ bırak. 30'dan sonra çocuk mu yapılır? Saçı beyazlamış gelmiş ne diyor cık cık hayret bi şey yav. Çocuk işi en geç 25'inde olacak bitecek, bak en geç diyorum. Yok mu ya şurda yaşıma uygun biri? Hepiniz mi 30+ sınız???????hadi ordan
Hiççç işte koca karı konuşuyo anca
sen 25 misin şayet öyleysen burda işin neYaaaaağ bırak. 30'dan sonra çocuk mu yapılır? Saçı beyazlamış gelmiş ne diyor cık cık hayret bi şey yav. Çocuk işi en geç 25'inde olacak bitecek, bak en geç diyorum. Yok mu ya şurda yaşıma uygun biri? Hepiniz mi 30+ sınız???????
Ben geçen ay 20'den gün aldım. Erken yaşta anne olmak istiyorum. Çocuklarımla beraber büyür giderizsen 25 misin şayet öyleysen burda işin nebeşik sallıyor olmalıydın da
Yog yevrum ossüşbujuk, ob elimi obGiyeriz Ajan D. Herkeş giyyo. Bizim neyimiz eksik??? En çok biz giyerizHemsirecik hemşire reyiz haklı
Sen osbir buçuk musun, kaçsın? Hepiniz ne yaşlısınız anam? Heb yaşlılar basmış burayı Allam herkes mi 30+??? Ben kendi yaşıma göre gençlerin olduğu bir yer bulayım kendime. Burda ortalamayı düşürmeyeyim. Sizin şimdi saçlarınız da beyazlamıştır
Ne kadar buçuk ama o önemli mesela.Yog yevrum ossüşbujuk, ob elimi ob
Bence erkek olunca sunnetinde de gelinlik alın yeni, aklinizda kalan modeli
Allahim sesli güldüm. Allah da seni güldürsünahahahjaj ya ben de nöbetçi eczaneye gidip alıyordum bir ara hobi olarak. O kadar acil hamileyim ki gece nöbetçi eczaneye gidiyorum. Adamlar kim bilir ne diyordu içinden
inanmamBen geçen ay 20'den gün aldım. Erken yaşta anne olmak istiyorum. Çocuklarımla beraber büyür gideriz
O da senin kendi bileceğin iş bacıt. Buralarda herkes bilir benim ne kadar genç ve taze bir yeni evli olduğumuinanmam
Amin hepimizi güldürsünAllahim sesli güldüm. Allah da seni güldürsün
tiksinmek serbest mibir mucizee gel gel korkma ben hepinizden yaşlıyım. Biraz ortalığı kızıştırayım dedim
Kızlar koşun cinsiyet partisinde giyeceğimiz kostümü buldum
Eki Görüntüle 2831658
Allala sen daha güzelini giyin daha güzel poz ver görelimtiksinmek serbest mi
ben direk dımdızlak vercem asksfkflAllala sen daha güzelini giyin daha güzel poz ver görelim
e normal o zaman sen de yeni gelin sayılırsın yaklaşmışım 3 yıl çok muDattttt yanlış3 yıl 31 yaş
işi torun bakmak aslında. kızının evinde tüm gün çocuk bakıp yemeğini bilem yapıyor o yüzden çekiniyorum rica etmeyeNasıldı
Yapsın işi ne kız
Çıtlat çıtlat
Cukum sayı iyi.. Hareketlilik sınırda fena değil...
Morfolojiye bakılmamış ama göremedim
İsim bul benim minnosumaaaaaa
Uyansın ya ömrünü uykuda mi geçirsin taze kan enerjik olsunOooooooooo sen yaşlanmışsın cnm ya burası genşler için sen çok yaşlısın ben de seni genç bi şey sanırdım çok yaşlı çıktın yapyaşlı çok çok yapyaşlı
Morfoloji 7 yazıyor
Sen buldun mu?
Benim bı kısmı eve gitti bı kısmı bebeğe daha bir yıl dolmadane normal o zaman sen de yeni gelin sayılırsın yaklaşmışım 3 yıl çok muyaş da normal gençsin ruhunu bilemem tabi benim ruhum çöktü sanırım senin bilezikler hemencik gitti benim de ev alınınca gidicek her gelinin muhtemel sonu
işi torun bakmak aslında. kızının evinde tüm gün çocuk bakıp yemeğini bilem yapıyor o yüzden çekiniyorum rica etmeyeannemler yaşadığım yerde olsaydı yaptırırdım ya da yengelerime gurbetliğin zor tarafları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?