- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.361
ay ben de izliyorum Allah böyle şeylerden uzak tutsun bizi ailemizi. bu Ayşe denen kadında öyle ne yaptığı belli değil. yazık günah çocuklaraOnun için dedim... Ama doğru müdür dedin ya ona doğrudur diyip aynı olaylar yakın zamanda yakından duyduğum için örnek verdim
Garip bir şekilde sabit bir bulantı hissi var. Genelde yemek yedikten sonra yoğunlaşıyor. Arada öğürmeye dönüyor ama çok şükür kusmuyorum. Onun dışında yorgunum biraz. Erkenden uyuyabiliyorum ama kaçta uyursam uyuyayım sabah 6-8 arası uyanıyorum zınk diye. Neden bilmiyorum.Yok sana küsülür mü hiç
Her nikini görünce bir misisipi iki misisipi diyorum nerden duyduğumu da hatırlamıyorum
Unutulmuyorsun emin ol
Amin canım amin nasıl hissediyorsun bulantı vs var mı
Yaaaa delisin
Aynen valla çocuk da Muzo dan değilmiş zaten adam için nasıl yikimay ben de izliyorum Allah böyle şeylerden uzak tutsun bizi ailemizi. bu Ayşe denen kadında öyle ne yaptığı belli değil. yazık günah çocuklara
akşama ne yemek yaptınız şu sıralar aklıma hiç birşey gelmiyor
Ayy inşallah sağlıcakla duyarsinGarip bir şekilde sabit bir bulantı hissi var. Genelde yemek yedikten sonra yoğunlaşıyor. Arada öğürmeye dönüyor ama çok şükür kusmuyorum. Onun dışında yorgunum biraz. Erkenden uyuyabiliyorum ama kaçta uyursam uyuyayım sabah 6-8 arası uyanıyorum zınk diye. Neden bilmiyorum.
Bu cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz. İnşallah sağlıcakla duyarız. Daha önce kalp atışı olmadığı için kaybim olduğundan endişeliyim işte biraz bu hafta.
Dimi ama yaaalem ya
Yok kuzum günlük min 250 soru çözmeye çalışıyorum bazen 500 oluyo bugün 432 çözdüm amaLütfen derslerimi ihmal etme nurum
Hec unuturmuyum seniiHeveslenme bitmiecek
Beniii unutmaaaa.. Beni beni unutma lalalalala
Kuzummmm cok sevindimmmm
İnşallah oda güzel çıkacak
Yok valla nurum benim tüp bebek sürecim aşırı rahattı.. İğneler toplama transfer vs vs
Sonrası kötüydğ
Amin amin. İnşallah.Ayy inşallah sağlıcakla duyarsin
Vücut alışkındır belki o yüzden o saatte kalkıyorsundur. Vücut saati diye bir şey var kesinGarip bir şekilde sabit bir bulantı hissi var. Genelde yemek yedikten sonra yoğunlaşıyor. Arada öğürmeye dönüyor ama çok şükür kusmuyorum. Onun dışında yorgunum biraz. Erkenden uyuyabiliyorum ama kaçta uyursam uyuyayım sabah 6-8 arası uyanıyorum zınk diye. Neden bilmiyorum.
Bu cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz. İnşallah sağlıcakla duyarız. Daha önce kalp atışı olmadığı için kaybim olduğundan endişeliyim işte biraz bu hafta.
Nohut pilav turşu tatlımakşama ne yemek yaptınız şu sıralar aklıma hiç birşey gelmiyor
Yaptın mı? Eşin yetişti mi iğneye? Kendin mi yaptın? Alp Er Tunga öldi mu? Issız ajun kaldi mu?Yemekler salatalar tamam şimdi iğne saatimi bekliyore
Yetişti yetişti kıyamam koşa koşa gelmiş nefes nefese geldiYaptın mı? Eşin yetişti mi iğneye? Kendin mi yaptın? Alp Er Tunga öldi mu? Issız ajun kaldi mu?
Ben annemde yiyorumakşama ne yemek yaptınız şu sıralar aklıma hiç birşey gelmiyor
VuruldnmuuuYemekler salatalar tamam şimdi iğne saatimi bekliyore
Cıx unutamazsnHec unuturmuyum senii
Vuruldum vuruldumBen annemde yiyorum
Bugn sarma yoğurt felan vardı
Vuruldnmuuu
Cıx unutamazsn
Çok sağol moral desteğin için. Haber veririm mutlaka.Vücut alışkındır belki o yüzden o saatte kalkıyorsundur. Vücut saati diye bir şey var kesin
Oyyyy endişeli olma umutlu ol her zaman...
Cennetteki meleğin kardeşini koruyacakbize de haber ver
Nohut pilav turşu tatlım
evet değilmiş kadın bir de inkar ediyor dna testi bile ortada. yazık adam hala benim çocuğum diyorAynen valla çocuk da Muzo dan değilmiş zaten adam için nasıl yikim
ay uzun süredir yapmamıştım ama evde yok alıyım da yapıyım sarımsaklı yoğurtluSemizotu pilav salata
bayılırım bu hafta yapıyım biraz gaz yapıyor ama olsunVücut alışkındır belki o yüzden o saatte kalkıyorsundur. Vücut saati diye bir şey var kesin
Oyyyy endişeli olma umutlu ol her zaman...
Cennetteki meleğin kardeşini koruyacakbize de haber ver
Nohut pilav turşu tatlım
2 aydır sarma düşünüyorum ama yapmaya çok üşeniyorum kayınvalidem yapar belkim bir çıtlatayım da limonlu neyliBen annemde yiyorum
Bugn sarma yoğurt felan vardı
Vuruldnmuuu
Cıx unutamazsn
Hele hasbam onu da nerden çıkardın mesela ne kadar yeni gibiyim mesela ne kadar gencim sıfır ayarında az kullanılmışistenmediğim yerde durmam zengin ama gururluyumsiz kaç yıllık evlisiniz yeni gelin havası sezdim ama yanıldım galiba
ay valla yaşlandım galiba ya da beceriksizim diyelimmaşallah sana nasıl göz var sende ben bulanık görmeye başladım
Hele hasbam onu da nerden çıkardın mesela ne kadar yeni gibiyim mesela ne kadar gencim sıfır ayarında az kullanılmış
bilmem 2 yıl falan gibi geldiHele hasbam onu da nerden çıkardın mesela ne kadar yeni gibiyim mesela ne kadar gencim sıfır ayarında az kullanılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?