- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.421
Yavv tünaydın tünaydınGünaydın bebekimsilerr❤❤
Beneneki gunaydin iste hdhdhdhdh cunku ben yeni uyandim hshdhh gunaydin gunaydinYavv tünaydın tünaydınsen kalkana kadar ben 18 bin adım attım geldim
Zaman ben bu yıl yaptım yaptım sonra yapmıyim mi tam 30Yaaaaağ bırak. 30'dan sonra çocuk mu yapılır? Saçı beyazlamış gelmiş ne diyor cık cık hayret bi şey yav. Çocuk işi en geç 25'inde olacak bitecek, bak en geç diyorum. Yok mu ya şurda yaşıma uygun biri? Hepiniz mi 30+ sınız???????
Benimde yok dert etme bizde cikarttirmadikNe kadar buçuk ama o önemli mesela.
Kız olursa da düğününde beraber gelinlik giyeriz. Akım buraya doğru gidiyor hızlaGelinliği kapan kocasıyla su kenarına foto çekimine gidiyor ekiple Benim evde basılı bir tane gelinlikli fotoğrafım yok
Süper kuzusu doktorda iyi dedi. Bakalım beni neler bekliyo bidahaki relgldeNasıldı
Yapsın işi ne kız
Çıtlat çıtlat
Cukum sayı iyi.. Hareketlilik sınırda fena değil...
Morfolojiye bakılmamış ama göremedim
Güzel şeyler bekliyorSüper kuzusu doktorda iyi dedi. Bakalım beni neler bekliyo bidahaki relglde
Elini çabuk tut. Ben 30'a gelince beşinciyi yaparım belki bebek özlersemO
Zaman ben bu yıl yaptım yaptım sonra yapmıyim mi tam 30
Kanka bu evde kokmuyomu halıyı koltuğu kemirmiyo mu kakasını nasıl yapıyo ortalığa fıcıtmıyo mu
Ama çok datluuuu
Sıkıntı yok 31 olmadan dogurcam ya zatenElini çabuk tut. Ben 30'a gelince beşinciyi yaparım belki bebek özlersem
Oyuncak gibi ya tipe bak
Zilliİsim bul benim minnosumaaaaaa
Dayloşşşşş bebeeğeeemmmmKizlaaarrr nasılsınıizzzzz, gününüz mukmukmukemmeeelllll gecsinnnnnnnnnn seviyore sizleri canim kizlaaaaarrrrrrr
Görmemişim kuzumOooooooooo sen yaşlanmışsın cnm ya burası genşler için sen çok yaşlısın ben de seni genç bi şey sanırdım çok yaşlı çıktın yapyaşlı çok çok yapyaşlı
Morfoloji 7 yazıyor
Kıs sesini kıs kıs çocuk uyyooooo
Sen buldun mu?
Bu resim nedirrrrrbir mucizee gel gel korkma ben hepinizden yaşlıyım. Biraz ortalığı kızıştırayım dedim
Kızlar koşun cinsiyet partisinde giyeceğimiz kostümü buldum
Eki Görüntüle 2831658
Amannn ne çekincen yapsne normal o zaman sen de yeni gelin sayılırsın yaklaşmışım 3 yıl çok muyaş da normal gençsin ruhunu bilemem tabi benim ruhum çöktü sanırım senin bilezikler hemencik gitti benim de ev alınınca gidicek her gelinin muhtemel sonu
işi torun bakmak aslında. kızının evinde tüm gün çocuk bakıp yemeğini bilem yapıyor o yüzden çekiniyorum rica etmeyeannemler yaşadığım yerde olsaydı yaptırırdım ya da yengelerime gurbetliğin zor tarafları..
Öğlen oldu askosssGünaydın bebekimsilerr❤❤
Vuvvvv azmine hayranm nurummmmVay ne bugün saat 12 ve ben 18 bin adım atmışımama kasıklarım çok agridi
Gözn aydn kuzummmmmSüper kuzusu doktorda iyi dedi. Bakalım beni neler bekliyo bidahaki relglde
Mankenlik ajansndan çıkan tavşancık
oy bebişe can feda giden altın olsun onun yerine altın gibi bir evlat gelsinBenim bı kısmı eve gitti bı kısmı bebeğe daha bir yıl dolmadanbebeğe gidecekler için artsın diye dua ediom altın fiyatı yoksa yetmiyo
Bende merak ettimKanka bu evde kokmuyomu halıyı koltuğu kemirmiyo mu kakasını nasıl yapıyo ortalığa fıcıtmıyo mu
Kız ne güzel işte bunların kakası yapışık olmaz çerez gibi süpürüveerirsinBende merak ettimbenim de öğrenciyken vardı Allahtan o da arkadaşım yoktu odamın içine etmişti baktım bu yerine değil odanın köşelerine işemeye ve büyüğünü etmeye başlamış bir de final haftası direk önüme gelen ilk kişiye verdim çok pisliyorlar top top koyun pisliği gibi
Gec yatiyoz ya ondan hep jzhdhdZilli
Dayloşşşşş bebeeğeeemmmm
İyiyiZzzzz seeennnn
Görmemişim kuzum
Süper o zaman
Bu resim nedirrrrr
Amannn ne çekincen yapsn
Öğlen oldu askosss
Vuvvvv azmine hayranm nurummmm
Gözn aydn kuzummmmm
Denemelere devam
Mankenlik ajansndan çıkan tavşancık
Geç yatmanın bir bedeli oluosa tamamGec yatiyoz ya ondan hep jzhdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?