- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.381
27 falanHele hasbam onu da nerden çıkardın mesela ne kadar yeni gibiyim mesela ne kadar gencim sıfır ayarında az kullanılmış
Cktı baloncuğum atiyim mi sanaaHeveslenme bitmiecek
Beniii unutmaaaa.. Beni beni unutma lalalalala
Kuzummmm cok sevindimmmm
İnşallah oda güzel çıkacak
Yok valla nurum benim tüp bebek sürecim aşırı rahattı.. İğneler toplama transfer vs vs
Sonrası kötüydğ
Bu biz miyiz şimdi benim kafam karıştı
Biraz olabiliriz hshshsBu biz miyiz şimdi benim kafam karıştı
Bir de şey kafamı karıştırıyor hocam, pardon reyiz, şimdi biz de hamile kalınca gelinlik giyip elimizde ultrason çıktısıyla poz verecek miyiz?Biraz olabiliriz hshshs
En cok biz vericez hemdeBir de şey kafamı karıştırıyor hocam, pardon reyiz, şimdi biz de hamile kalınca gelinlik giyip elimizde ultrason çıktısıyla poz verecek miyiz?
Beynim yanıyo la her gördüğümde saf saf sanıyorum ki kadın hamileyken evlenmişler ahshsjsjEn cok biz vericez hemde
bilmem 2 yıl falan gibi geldidoğru mu tahmin ettim
Dattttt yanlış27 falan
NasıldıVuruldum vuruldum
Yapsın işi ne kızevet değilmiş kadın bir de inkar ediyor dna testi bile ortada. yazık adam hala benim çocuğum diyor
ay uzun süredir yapmamıştım ama evde yok alıyım da yapıyım sarımsaklı yoğurtlu
bayılırım bu hafta yapıyım biraz gaz yapıyor ama olsun
2 aydır sarma düşünüyorum ama yapmaya çok üşeniyorum kayınvalidem yapar belkim bir çıtlatayım da limonlu neyli
hepinizin eline sağlık afiyet bal şeker olsun bu hafta için fikir oldu baya sağolun
Cukum sayı iyi.. Hareketlilik sınırda fena değil...
AtesliiiNasıldı
Yapsın işi ne kız
Çıtlat çıtlat
Cukum sayı iyi.. Hareketlilik sınırda fena değil...
Morfolojiye bakılmamış ama göremedim
Yok kız sonrasında ateş basması ağız kuruluğu vs ondan dedim ateşli diyeYaaa delisin
Alış artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?