Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nurzfr senin kontrol yarın mıydı c.tesi mi?
Bu kız hep tüpçülerin sayfalarında geziyor Bal0ncuk sana ispikleyeyim de belki tokatlarsın az
Cmtsi kuşum yarın resmi tatil çalışmıyorlar sanırım hastane değil tüp bebek merkezi ya sadece sanırım ondan ya da dört gün geçtikten sonra kontrole çağırıyorlar bilmiyorum yani ama cmtsi sabah onda herifim gelmiyor sen gel destek ben mi bende tupcuyum bacım ondan oralarda da geziom

Sağa oralar yasak bacım. Tehlikeli sularda yüzüp aklını bulandırma. Ekilecek orda aklına şüphe tohumları, sonra boşuna kafayı yiyeceksin. Geliyorum c.tesiye yaz beni

Miss Bride cnmmm detaylıya girdinmi
Bugün girdim. gittim sonuçları da aldım, kist büyümüş 15 günde 11 cm olmuş. Doktor büyümüş dedi sadece kaç cm olduğunu söylemedi ama ben rapordan okudum tabi. İki tane de miyom görünmüş ama doktor normal sıkıntı yok dedi. Bazen çok küçük gözle görünmeyen miyomlar çok az büyüyebilirmiş, ama bebeğe falan zararı olmazmış, müdahele ameliyata da gerek yokmuş çok miniklermiş. Bebeğin kalbinde parlaklık gördü ama ikili testin temiz bu çok önemli değil dedi. Diğer değerleri iyi bebeğin, sadece sol tarafta daha az oksijen alıyomuş ama okksijen durumu genel olarak güzelmiş. Rahim uzunluğu da güzel çıktı.
Gelişmeler bunlar. :)

Parlaklık zamanla geçiyormuş cnm
Kistlerinden zaten habern vardı miyomlar felan bebeğe zarar vermiyormuş evet..
Benm arkadaşmda vardı doğumda almıştı ama onunkiler baya büyüktü sanırım..
Rahim uzunluğuda iyiymiş maşallah
Sağlıkla gelsin

Tek sağlıkla gelsin de valla. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…