- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.461
Tam geçmiş olsun diyecektim bunu görünce vazgeçtim. Krizi fırsata çevir reyizBasamıyor ustune kaslarinda ezilme varmis 10 gun evde yatacak nihahaha bana gun dogdu
Cok fenayız cokTam geçmil olsun diyecektim bunu görünce vazgeçtim. Krizi fırsata çevir reyiz
Hayatımın olağan akışına gülüyo
Biraz önce olduğum yere uymuşumUyuyan kraliçe
Mucu mucu
Adres veriorm kalem kağıt hazırla
Geçmiş olsunBen geldim kizlaaar kocambeyi doktora götürdüm macta sakatlamislar beyimi
Aaa benBiraz önce olduğum yere uymuşumAdam yoldaymış aradı uyandım
Cmtsi kuşum yarın resmi tatil çalışmıyorlar sanırım hastane değil tüp bebek merkezi ya sadece sanırım ondan ya da dört gün geçtikten sonra kontrole çağırıyorlar bilmiyorum yani ama cmtsi sabah onda herifim gelmiyor sen gel destek
Sağa oralar yasak bacım. Tehlikeli sularda yüzüp aklını bulandırma. Ekilecek orda aklına şüphe tohumları, sonra boşuna kafayı yiyeceksin. Geliyorum c.tesiye yaz beniCmtsi kuşum yarın resmi tatil çalışmıyorlar sanırım hastane değil tüp bebek merkezi ya sadece sanırım ondan ya da dört gün geçtikten sonra kontrole çağırıyorlar bilmiyorum yani ama cmtsi sabah onda herifim gelmiyor sen gel destekben mi bende tupcuyum bacım ondan oralarda da geziom
Ne yapıoopp ne yapıooooooo hiiiiiiii...
Biraz önce olduğum yere uymuşumAdam yoldaymış aradı uyandım
Bugün girdim. gittim sonuçları da aldım, kist büyümüş 15 günde 11 cm olmuş. Doktor büyümüş dedi sadece kaç cm olduğunu söylemedi ama ben rapordan okudum tabi. İki tane de miyom görünmüş ama doktor normal sıkıntı yok dedi. Bazen çok küçük gözle görünmeyen miyomlar çok az büyüyebilirmiş, ama bebeğe falan zararı olmazmış, müdahele ameliyata da gerek yokmuş çok miniklermiş. Bebeğin kalbinde parlaklık gördü ama ikili testin temiz bu çok önemli değil dedi. Diğer değerleri iyi bebeğin, sadece sol tarafta daha az oksijen alıyomuş ama okksijen durumu genel olarak güzelmiş. Rahim uzunluğu da güzel çıktı.Miss Bride cnmmm detaylıya girdinmi
Parlaklık zamanla geçiyormuş cnmBugün girdim. gittim sonuçları da aldım, kist büyümüş 15 günde 11 cm olmuş. Doktor büyümüş dedi sadece kaç cm olduğunu söylemedi ama ben rapordan okudum tabi. İki tane de miyom görünmüş ama doktor normal sıkıntı yok dedi. Bazen çok küçük gözle görünmeyen miyomlar çok az büyüyebilirmiş, ama bebeğe falan zararı olmazmış, müdahele ameliyata da gerek yokmuş çok miniklermiş. Bebeğin kalbinde parlaklık gördü ama ikili testin temiz bu çok önemli değil dedi. Diğer değerleri iyi bebeğin, sadece sol tarafta daha az oksijen alıyomuş ama okksijen durumu genel olarak güzelmiş. Rahim uzunluğu da güzel çıktı.
Gelişmeler bunlar. :)
Tek sağlıkla gelsin de valla. :)Parlaklık zamanla geçiyormuş cnm
Kistlerinden zaten habern vardı miyomlar felan bebeğe zarar vermiyormuş evet..
Benm arkadaşmda vardı doğumda almıştı ama onunkiler baya büyüktü sanırım..
Rahim uzunluğuda iyiymiş maşallah
Sağlıkla gelsin
Bekliyor ha kandirmaca yokSağa oralar yasak bacım. Tehlikeli sularda yüzüp aklını bulandırma. Ekilecek orda aklına şüphe tohumları, sonra boşuna kafayı yiyeceksin. Geliyorum c.tesiye yaz beni
Okuyup okuyup ağlıyorum
Bizde söz senettir. Köprüden gelecem. Sen bana izin kağıdı çıkarttırttırtırBekliyor ha kandirmaca yok
İnşallah cnm minnoş ya :)Tek sağlıkla gelsin de valla. :)
Yahu sen kendine bunu neden yapıosun?Okuyup okuyup ağlıyorumo diilde gacılar benim kasığımda çok fena ağrı var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?