- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.501
maşallah maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBugün girdim. gittim sonuçları da aldım, kist büyümüş 15 günde 11 cm olmuş. Doktor büyümüş dedi sadece kaç cm olduğunu söylemedi ama ben rapordan okudum tabi. İki tane de miyom görünmüş ama doktor normal sıkıntı yok dedi. Bazen çok küçük gözle görünmeyen miyomlar çok az büyüyebilirmiş, ama bebeğe falan zararı olmazmış, müdahele ameliyata da gerek yokmuş çok miniklermiş. Bebeğin kalbinde parlaklık gördü ama ikili testin temiz bu çok önemli değil dedi. Diğer değerleri iyi bebeğin, sadece sol tarafta daha az oksijen alıyomuş ama okksijen durumu genel olarak güzelmiş. Rahim uzunluğu da güzel çıktı.
Gelişmeler bunlar. :)
artık sizden haberleri bekliyoruz efendim :)maşallah maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallahkist için doktor sıkıntı yok dediyse içini ferah tut ben de pazartesi güzel haberler veririm inşallah
Iyi değilim canim... Yeğenim 1.sinifa gidiyor, ogretmeni covidten vefat etti gencecik... Cok da seviyordu, ben de bir donem birlikte calismistim pamuk gibi adamdi. Cok üzgünüm cok..dayler dayler nerdesin? Hamile kalan gidiyor arkadaş. İzin vermeyiz!!! Gel bak mevzu var
Allah rahmet eylesin. Benim de ameliyatlarımı yapan doktorun eşi vefat etmiş. Kadına minnet borcum var ama baş sağlığı dileyemedim bileIyi değilim canim... Yeğenim 1.sinifa gidiyor, ogretmeni covidten vefat etti gencecik... Cok da seviyordu, ben de bir donem birlikte calismistim pamuk gibi adamdi. Cok üzgünüm cok..
hay hay efendim :) şimdilik reklamlarartık sizden haberleri bekliyoruz efendim :)
Yeni gördüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım. Kalanlara sabır versin. çok zordur..Iyi değilim canim... Yeğenim 1.sinifa gidiyor, ogretmeni covidten vefat etti gencecik... Cok da seviyordu, ben de bir donem birlikte calismistim pamuk gibi adamdi. Cok üzgünüm cok..
Eneeee kim nere getmeeeşşşdayler dayler nerdesin? Hamile kalan gidiyor arkadaş. İzin vermeyiz!!! Gel bak mevzu var
Baktı kaçış yok, katlanırım demiş yavrucakYok ugrasmiyorum artik once ugrasiyordum simdi kafasini oksayinca duruyor alisti yavrum
Aaa dayloşumIyi değilim canim... Yeğenim 1.sinifa gidiyor, ogretmeni covidten vefat etti gencecik... Cok da seviyordu, ben de bir donem birlikte calismistim pamuk gibi adamdi. Cok üzgünüm cok..
Iylik svallaha nolsunPazar tmmda pazartesiyi ayarla ama olmaz
Akmerim akmoşş naber gülüm
Yok gülüm bana iğne vermediler
Estrofem hap verdiler rahim kalınlaşsın diye.. Bide rahim embriyoyu yabancı madde sanmasn die bi hao daha verdiler
İnşallah canım güzel haberlerle gelmaşallah maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallahkist için doktor sıkıntı yok dediyse içini ferah tut ben de pazartesi güzel haberler veririm inşallah
Allah rahmet eylesin canım çok üzücü gerçektenIyi değilim canim... Yeğenim 1.sinifa gidiyor, ogretmeni covidten vefat etti gencecik... Cok da seviyordu, ben de bir donem birlikte calismistim pamuk gibi adamdi. Cok üzgünüm cok..
Aynen oyleEneeee kim nere getmeeeşşş
Baktı kaçış yok, katlanırım demiş yavrucak
Aaa dayloşum
Allah rahmet eylesin
Resime odaklandm bu kim diormgünaydınn
Ne olsun 10 kişiyi bekliorus gebe kalsnlar dükkanı kapatacazIylik svallaha nolsunsenden naber sizde ne var ne yok asil mesele sizsiniz
ProfillllSelam askoslaaaaar
Merabayın canoooMerabayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?