Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kist için doktor sıkıntı yok dediyse içini ferah tut ben de pazartesi güzel haberler veririm inşallah

dayler dayler nerdesin? Hamile kalan gidiyor arkadaş. İzin vermeyiz!!! Gel bak mevzu var
Iyi değilim canim... Yeğenim 1.sinifa gidiyor, ogretmeni covidten vefat etti gencecik... Cok da seviyordu, ben de bir donem birlikte calismistim pamuk gibi adamdi. Cok üzgünüm cok..

Iyi değilim canim... Yeğenim 1.sinifa gidiyor, ogretmeni covidten vefat etti gencecik... Cok da seviyordu, ben de bir donem birlikte calismistim pamuk gibi adamdi. Cok üzgünüm cok..
Allah rahmet eylesin. Benim de ameliyatlarımı yapan doktorun eşi vefat etmiş. Kadına minnet borcum var ama baş sağlığı dileyemedim bile Allah kimseye yaşatmasın. Bir an önce bitse artık şu salgın

Yeni gördüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım. Kalanlara sabır versin. çok zordur..

dayler dayler nerdesin? Hamile kalan gidiyor arkadaş. İzin vermeyiz!!! Gel bak mevzu var
Eneeee kim nere getmeeeşşş

Yok ugrasmiyorum artik once ugrasiyordum simdi kafasini oksayinca duruyor alisti yavrum
Baktı kaçış yok, katlanırım demiş yavrucak

Aaa dayloşum
Allah rahmet eylesin

Iylik svallaha nolsun senden naber sizde ne var ne yok asil mesele sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…