- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.481
Eşimin adını siliveririzBizde söz senettir. Köprüden gelecem. Sen bana izin kağıdı çıkarttırttırtır
Öncelikler değişiyor, biliyorsun.İnşallah cnm minnoş ya :)
Duygu durumum çok karışıkİnşallah cnm minnoş ya :)
Yahu sen kendine bunu neden yapıosun?
Aklınımı kaçırdın bibiğim?
Zaten ona ihtiyacın da kalmayacak spermi versin gitsin. Gerisini biz hallederizEşimin adını siliveririz
Daha sprem zamanına var ohooo... Ama kıyamam ya mesaiye kalması gerekiyormuş hemen gelip iğne yapip gidecekti halletmiş geliyormuş sakın kal diyo yetisiyom diyoZaten ona ihtiyacın da kalmayacak spermi versin gitsin. Gerisini biz hallederiz
Öncelikler değişiyor, biliyorsun.
İşte hep oralarda gezmekteeennn..Duygu durumum çok karışık
Bende düşünemiyorm seniBal0ncuk bana niye kizion yaaa napiyim ya çok gülüyorum ya oturup ağlıyorum sabah belgesel izliyim dedim balina gitti küçücük kaplumbayi yedi oturdum ağladım... Ben hamileyken dusunemiyom kendimi
Keşke direk içi bebiş dolu büyüsü beni şimdiden bu karmaşıklığa ittiBende düşünemiyorm seni
Ama kasık ağrısı, ağlama vs vs hepsi normal cnm
Yumişlerin büyüyor
Çok da yok ya yumurtalar sepete alınırken alacaklar işte onu daDaha sprem zamanına var ohooo... Ama kıyamam ya mesaiye kalması gerekiyormuş hemen gelip iğne yapip gidecekti halletmiş geliyormuş sakın kal diyo yetisiyom diyo
Bilemiyorum endişelendim. Beni yanlış yerimden örnek almış ahshhsjs@NealStreet ne deyooo bu
Teeeee haftaya o kusumÇok da yok ya yumurtalar sepete alınırken alacaklar işte onu da
Bilemiyorum endişelendim. Beni yanlış yerimden örnek almış ahshhsjs
Ne istiyon bacım, hızlandırılmış programa mı alsınlar çocuğuTeeeee haftaya o kusum
Hayal dünyası diomAaa kim ne demiş nölmüş nölmüş
Beni hiçmi hiç almamşÇok da yok ya yumurtalar sepete alınırken alacaklar işte onu da
Bilemiyorum endişelendim. Beni yanlış yerimden örnek almış ahshhsjs
Adamdaki özgüveni görsen. Geçen gün yine diyo ki, sen bana büyü yaptırdın bence, yoksa ben hiç evlencek adam değildim.
Valla açık konuşayım senin için o günaha girmezdim dedim, kızdı, benim için girmicektin de kimin için gircektin diye.
Bi pijama takımı da ona giydiririz, çocuğu da ortamıza yatırırız napalımYalnız sakın kalınabilir çok eğlenceli sanki sizin ev. Bir de doğumdan sonra, senden önce lohusa olacak gibi
Aaaa kim ben neyi kimi kaçırdımHayal dünyası diom
Beni hiçmi hiç almamş
Yok ugrasmiyorum artik once ugrasiyordum simdi kafasini oksayinca duruyor alisti yavrumBu pozları yakalamak için nasıl taklalar atıon kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?