Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar, kusura bakmayın yazdıklarınıza cevap veremedim, biraz daha iyiyim ama hala kabul etmekte zorlanıyorum elbette. Nasılsınız
Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Size de sabır versin, zor. Ben yeğenin için de çok üzüldüm. Onun için de küçük yaşta travmatik bir kayıp

Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Size de sabır versin, zor. Ben yeğenin için de çok üzüldüm. Onun için de küçük yaşta travmatik bir kayıp
Ben de canim, ona nasıl açıklayacağımıza karar vermeye çalışıyoruz, gozleri parliyordu ogretmenini anlatirken, cok cok seviyordu, hiçbir dersi kacirmadan, hicbir sekilde oflayip puflamadan sirf cok sevdigi icin derslerine çalışıyordu... Ogretmenim şöyle iyi, boyle tatlı, bizi cok güldürüyor, bizi çok seviyor surekli anlatıyordu...cok üzgünüm

Çocuklara yalan söylenmesinden yana değilim hiç ama acaba tayini çıktığını falan sansa daha mı iyi olur :/ Gerçi bir şekilde sınıf arkadaşlarından duyar, o zaman daha kötü olur, üstüne size güveni sarsılır. Çok zor gerçekten ne desem bilemedim

Aynen cnm maalesef bilen cocuklar olduğu icin baska yerden duyarsa cok daha fazla uzulur... Guveni de sarsilir. Oyle ya da boyle bizden ogrenmesi gerekir.. ama iste nasıl.. bakalım elimizden geldiğince duygularını anlayip yanında olacağız tabii ki

Çocuklara Ölüm Haberi Nasıl Verilir​

ÇOCUKLARA ÖLÜM HABERİNİN VERİLMESİ​

Çocuklara ölüm haberini gecikmeden ve basitçe verin. Mümkün olduğunda, çocuğun tanık olduğu veya fark ettiği durumlardan konuşarak başlayın: “Biliyorsun ki annen uzun bir süredir çok hastaydı. Birçok kez hastaneye gitmesi gerekti.” Sonrasında ölüm bilgisini verin. “Doktor bu sabah arayıp annenin öldüğünü haber verdi.”
Dokunarak çocuğu rahatlatın. Dokunuşunuzla, çocuğun tek başına olmadığı ve sizin onun yanında olduğunuz mesajını iletin. Çocuğunuzu kendinize yakın tutun, ellerini rahatlatıcı bir şekilde ovuşturun ve sarılın.
Çocuğa hemen güvence verin. Çocuğunuza üzgün olduğunuzu ama güçlü olacağınızı ve onunla ilgileneceğinizi söyleyin. Eğer çocuk sizin de ölüp ölmeyeceğinizi sorarsa, güven veren bir tavır ile, “Ben uzun bir hayat yaşayacağım. Sen benim öleceğim zamana kadar büyüyüp kendi ailene sahip olacaksın.” diyebilirsiniz.
Daylerim böyle bir yazı okumuştum o geldi aklima

Evet kuzum cok sağ ol, bunlari biliyorum ancak nasıl vereceğim derken kendimizde o gucu nasil bulacağız anlaminda demek istedim sürekli bahsettigi bir ogretmeni olunca ve cok da duygusal oldugunu bildiğimden cok etkilenecegini biliyorum. Ah biz boyleysek yavrulari esi kimbilir nasil... Ne kotu bir hastalık ne kotu...

Anladım kuzum Allah sabırlar versin cidden zor ne desek boş

Canim cok sag ol, inşallah hayirlisiyla en saglikli sekilde kavusuruz kuzucukla insallah burdaki herkes cok mutlu olur yavrucuklarina kavuşarak
Neden bu kadar gecikti acaba, mevsimsel olabilir belki de cnm
24 yıldır adet görüyorum hiç o kadar geciktiği olmamıştı1 hafta fake attı bana vücudum,sonra geldi.Çok küskünüm
aaa şimdi baktımda ben yokken HUN KIZI gelmiş yaaaaa
Gelmiştim ama sonra hayalkırıklığıyla saklanmam lâzım geldi
Tutmuyor bir türlü38 yaşındayım,geciktikçe vazgeçiyorum

Bugün son ignemi vurundum yarın Dr kontrolüm var
Nurum kaçta randevum cnmmm

Cukumm gittinmi memlekete

Yaaaa kıyamam.. Vazgeçme.. Tüp felanmı araştırsanız artk o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…