- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.521
Cok guzel dimiResime odaklandm bu kim diorm
Ne olsun 10 kişiyi bekliorus gebe kalsnlar dükkanı kapatacaz
Profillll
Merabayın canooo
Iste benimde karsima hep bunlar çıkıyor hshdhNerden buluon böyle şeyler
Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Size de sabır versin, zor. Ben yeğenin için de çok üzüldüm. Onun için de küçük yaşta travmatik bir kayıpMerhaba arkadaslar, kusura bakmayın yazdıklarınıza cevap veremedim, biraz daha iyiyim ama hala kabul etmekte zorlanıyorum elbette. Nasılsınız
Ben de canim, ona nasıl açıklayacağımıza karar vermeye çalışıyoruz, gozleri parliyordu ogretmenini anlatirken, cok cok seviyordu, hiçbir dersi kacirmadan, hicbir sekilde oflayip puflamadan sirf cok sevdigi icin derslerine çalışıyordu... Ogretmenim şöyle iyi, boyle tatlı, bizi cok güldürüyor, bizi çok seviyor surekli anlatıyordu...cok üzgünümAllah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Size de sabır versin, zor. Ben yeğenin için de çok üzüldüm. Onun için de küçük yaşta travmatik bir kayıp
Çocuklara yalan söylenmesinden yana değilim hiç ama acaba tayini çıktığını falan sansa daha mı iyi olur :/ Gerçi bir şekilde sınıf arkadaşlarından duyar, o zaman daha kötü olur, üstüne size güveni sarsılır. Çok zor gerçekten ne desem bilemedimBen de canim, ona nasıl açıklayacağımıza karar vermeye çalışıyoruz, gozleri parliyordu ogretmenini anlatirken, cok cok seviyordu, hiçbir dersi kacirmadan, hicbir sekilde oflayip puflamadan sirf cok sevdigi icin derslerine çalışıyordu... Ogretmenim şöyle iyi, boyle tatlı, bizi cok güldürüyor, bizi çok seviyor surekli anlatıyordu...cok üzgünüm
Bugün son ignemi vurundum yarın Dr kontrolüm var
Aynen cnm maalesef bilen cocuklar olduğu icin baska yerden duyarsa cok daha fazla uzulur... Guveni de sarsilir. Oyle ya da boyle bizden ogrenmesi gerekir.. ama iste nasıl.. bakalım elimizden geldiğince duygularını anlayip yanında olacağız tabii kiÇocuklara yalan söylenmesinden yana değilim hiç ama acaba tayini çıktığını falan sansa daha mı iyi olur :/ Gerçi bir şekilde sınıf arkadaşlarından duyar, o zaman daha kötü olur, üstüne size güveni sarsılır. Çok zor gerçekten ne desem bilemedim
Aynen cnm maalesef bilen cocuklar olduğu icin baska yerden duyarsa cok daha fazla uzulur... Guveni de sarsilir. Oyle ya da boyle bizden ogrenmesi gerekir.. ama iste nasıl.. bakalım elimizden geldiğince duygularını anlayip yanında olacağız tabii
Evet kuzum cok sağ ol, bunlari biliyorum ancak nasıl vereceğim derken kendimizde o gucu nasil bulacağız anlaminda demek istedimÇocuklara Ölüm Haberi Nasıl Verilir
ÇOCUKLARA ÖLÜM HABERİNİN VERİLMESİ
Çocuklara ölüm haberini gecikmeden ve basitçe verin. Mümkün olduğunda, çocuğun tanık olduğu veya fark ettiği durumlardan konuşarak başlayın: “Biliyorsun ki annen uzun bir süredir çok hastaydı. Birçok kez hastaneye gitmesi gerekti.” Sonrasında ölüm bilgisini verin. “Doktor bu sabah arayıp annenin öldüğünü haber verdi.”
Dokunarak çocuğu rahatlatın. Dokunuşunuzla, çocuğun tek başına olmadığı ve sizin onun yanında olduğunuz mesajını iletin. Çocuğunuzu kendinize yakın tutun, ellerini rahatlatıcı bir şekilde ovuşturun ve sarılın.
Çocuğa hemen güvence verin. Çocuğunuza üzgün olduğunuzu ama güçlü olacağınızı ve onunla ilgileneceğinizi söyleyin. Eğer çocuk sizin de ölüp ölmeyeceğinizi sorarsa, güven veren bir tavır ile, “Ben uzun bir hayat yaşayacağım. Sen benim öleceğim zamana kadar büyüyüp kendi ailene sahip olacaksın.” diyebilirsiniz.
Daylerim böyle bir yazı okumuştum o geldi aklima
Anladım kuzum Allah sabırlar versin cidden zor ne desek boşEvet kuzum cok sağ ol, bunlari biliyorum ancak nasıl vereceğim derken kendimizde o gucu nasil bulacağız anlaminda demek istedimsürekli bahsettigi bir ogretmeni olunca ve cok da duygusal oldugunu bildiğimden cok etkilenecegini biliyorum. Ah biz boyleysek yavrulari esi kimbilir nasil... Ne kotu bir hastalık ne kotu...
Amin kuzum sag ol, biz brkac gune unutacagiz da, yavrulari esi...Anladım kuzum Allah sabırlar versin cidden zor ne desek boş
24 yıldır adet görüyorum hiç o kadar geciktiği olmamıştıCanim cok sag ol, inşallah hayirlisiyla en saglikli sekilde kavusuruz kuzucuklainsallah burdaki herkes cok mutlu olur yavrucuklarina kavuşarak
Neden bu kadar gecikti acaba, mevsimsel olabilir belki de cnm
Gelmiştim ama sonra hayalkırıklığıyla saklanmam lâzım geldiaaa şimdi baktımda ben yokkenHUN KIZI gelmiş yaaaaa
Tutmuyor bir türlüParesilaaa
@bir mucizee
Hemsirecik
@Htceyldrm
anonimbirbayan
cukulatam
@ozge_gorkem
HUN KIZI
@Katre_g
@Ulkumyvz
Hadiiii sıra sizde.. Sonra dükkan kapanıo
Nurum kaçta randevum cnmmmBugün son ignemi vurundum yarın Dr kontrolüm var
Cukumm gittinmi memlekete
Yaaaa kıyamam.. Vazgeçme.. Tüp felanmı araştırsanız artk o zaman?24 yıldır adet görüyorum hiç o kadar geciktiği olmamıştı1 hafta fake attı bana vücudum,sonra geldi.Çok küskünüm
Gelmiştim ama sonra hayalkırıklığıyla saklanmam lâzım geldi
Tutmuyor bir türlü38 yaşındayım,geciktikçe vazgeçiyorum
Günaydın
10 da kuşum çıktık şimdi evdenNurum kaçta randevum cnmmm
Cukumm gittinmi memlekete
Yaaaa kıyamam.. Vazgeçme.. Tüp felanmı araştırsanız artk o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?